oooooo

Är fortfarande sjuk.. Det verkar aldrig vilja ta slut ju.

Är som tom på ord just nu. Orkar inte skriva.

/ E.B

Hysteria

Den här dagen har fan otroligt nog int varit så jobbig trots alla bajsiga lektioner som luktar illa vi haft. Ett lungt tempo kanske vi har haft eller något sånt.
Vi skulle redovisa engelskan "my dreamjob". Och jag har skrivit om att bli tatuerare. Men ja våga int redovisa idag. Alla var som lite läskiga så jag tar det på tisdag i stället och då har vi dessutom nationella svenska prov så då kanske alla sitter och tänker på det istället om jag har riktigt, riktigt tur. Lasta upp ett par powerking vill ja iaf göra om jag är rik nog tills dess. Det ser mörkt ut, men de kan gå. Finns några små möjligheter.

Nu ska jag se en film faktiskt. Sen ska ja nog mest mest troligt på ug sooom vanligt...

/ E.B

Overweight

Idag har vi fan i mig varit i Ötå! Gud va fräna vi är som ska börja gymnasiet.
Eller så inte. För man vill helst bara gråta och gömma sig någonstans och slippa bli vuxen och alla såna hemskheter som väntar en någonstans där framme. Och så skiljs man från sina bästa vänner också. Det suger, suger, suger. Eller vad säger ni?
Kan ju såklart bli spännande att börja gymnasiet också. Och jag lyckades välja igår också fan. Valde estet bild i första. Sen is ja int ta upp va ja tog i dom andra för då kan ja lätt bli kallad korkad eller något sånt, och det är jag lite less för tillfället. Huhu.

Sen sluta man när man kom tillbaka till skolan typ klockan elva. Och jag och Ida var mycket glada över att komma hem igen. Haha. Å nu är ja hemma för var tvungen vänta på äckel bussen. Var på buss mission med Milly dessutom. Fan va fräna vi är me den där lill saken. Ungarna ser nog upp till oss.

Nå men hejdå!.

P.S.  Ja tyckte int om ötå alls. Ska ju gå i Kalix!

/ E.B

I´m mr brightside.

Som vanligt på äckel onsdagar så har vi mjukstart med my loving franska!!!!! Jävligt skönt fan.

Sen så var jag en riktig sparare och köpte smink och örhängen på centrum för 345! Jag älskar mig själv så himla mycket ibland att jag bara vill krama och säga grattis till mig själv. Faktiskt så är jag bäst och det vet jag innerst inne. Huhu. Jag borde få pris för mitt starka självförtroende och min goda självkänsla. Och pengar. Glöm förfan inte att ge mig pengar.!

Jag vill int börja gymnasiet ! :(
Allt går bara neråt neråt för mig nu. Vafaaan...
Snart börjar ja väl predika om nå självmord ja tänker begå. Men tyvär för er så har det int gått så långt att jag är självmordsbenägen....... än.
Nu ska jag fan se A walk to remember. Ojoj, till den gråter jag alltid, om ni nu var tvungen att veta en mörk hemlighet om mig själv. Huhu.

/ E.B

Buffalo soldier

Idag är man hemma. Känner mig som nån lat jävel. Det är jag ju faktiskt, men jag är sjuk också och ont i ryggen har jag också. Jag vet inte vad jag har gjort, jag har väl böjt mig för mycket helt enkelt. Jag är för van att sitta och int göra nå. Haha. Ojoj så synd det är om lilla stackars jag...

Då har jag istället roat mig med att sova länge och sen se twilight. Bra var den! Fast bilden var sämst, men int gör det nå. Ska se braveheart snart också.
Och mamma glömde ta hem läxorna åt mig när hon kom hem på lunch. Gud i london så synd. Ojoj hur ska de nu gå för mig? Haha, alldeles garn bra tror jag.
Har tre dagar kvar på mig att bestämma vilket gymnasium jag vill gå. Jag kan tala om för er att det har jag inte lyckats göra ännu, men jag tror jag bara väljer estet. För så mycket som jag slöar nu så kommer jag knappast komma in på frisör eller liknande. Dessutom är det nog inget för mig. Jag vill absolut inte klippa hår hela livet. Nej, jag ska göra något fränt! Jag ska bli något stort.
Haha...... Skitkul. Men sant.

Men nu orkar jag inte tänka mer på det.
"Lev i nuet" som man säger.
Även fast nästan det ända jag tänker på är min framtid. Inte fan är det ju lätt. Det är ju typ vad alla tjatar om. Jaja..

/ E.B

Du får göra som du vill

Jag tror jag är missbildad. När jag skulle klä på mig nån tröja på morgonen låste sig ryggen och det gjorde overkligt ont. Jag kunde inte röra mig så ja ropade på pappa och då lyfte han upp mig och typ tryckte på min rygg. Så kunde röra mig igen, men har haft garn ont hela dagen. Jag är int normal, haha.

Det var ju jävligt intressant då. Jag vet inte alls vad jag kan skriva idag. Är på ett dåligt depp humör och är som ledsen och trött. För det känns som att allt är så osäkert nu och jag vet inte alls hur jag ska göra med någonting. Det är så sjukt jobbigt, men jag får väl försöka tro att det löser sig. Jag kan ju inte bestämma hur allting ska vara och bli, men kunde jag det, då lovar jag att allting skulle vara perfekt.

Funderar starkt på om jag ens ska gå till skolan imorgon?

/ E.B

Warriors

Hade fan ganska kul igår, kom hem kring 2. Men nu orkar ja int skriva nå om de utan är mycket mer sugen på att göra dom här frågorna faktiskt. Huhu.
plus några få bilder från igår längre ner.

HAR DU:
En bästa vän: Jaa absolut
Haft ett seriöst förhållande: nå ja vet int
Dejtat en av dina bästa kompisar: nejnej
Blivit kär vid första ögonkastet: hmm, hah typ.
Fått ditt hjärta krossat: givetvis
Haft ett one night stand: nå aldrig fan
Skrikit åt en lärare: de kommer ja int ihåg
Kysst någon och sedan ångrat dig: joofan
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: nå alldeles säkert
Några smycken som kostat över 1000 kr: nää.

DAGENS:
Klädsel
: mysbyxor och huv tröja
Smink: inge alls
Frisyr: överallt
Låt: Kymani Marley - warriors
Vill ha: de kan ja int svara på tyvärr
Sjuka: hosta huhu
Drog: de vet ja int
Saknad: hemlis
Köp: int nå. säkert en pk senare ikv
Godis: äter int godis fan
Attityd: Mitt emellan
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse : att ja såg ut som ett jävla sviin så ja gick i duschen huhu

FÖRSTA:
Bästa kompis: dennis eller paulina eller nå
Bil: -
Kärlek: haha de är en hemlis :D
Husdjur: nå vi hade typ alla djur utom kor å hästar så ja vet int. men ja tror ändå de var kitzar
Semester: sthlm haha. eller så kanarieöarna
Jobb: Överkalix församling, huhu!!!!
Köpta skiva: smurfarnas hits eller nå sånt skönt
Piercing: öronen
Konsert: de är en super duper hemlis. ja skäms ;D huh
Fylla: 14,

SISTA:
Personen som smsade dig:
Maya
Personen som du kramade: de var nog rasmus
Peronen som ringde dig: rasmus
Personen som du ringde: ja vet int för min tele funkar int
Gången du sa 'jag älskar dig' till någon: de vet ja int
Alkoholdrycken: hemlis
Bilfärd: med tobbe, dan och po när dom körde hem mig inatt eller nå
Filmen du såg: jumper
Gången du grät: hemlis
Måltiden: tacos ;D

Bubble Burst

Ojoj, nu har jag bara bråttom som fan. Jag måst skynda mig som fan eller nå. Ska hitta nå kläder, platta håret och sminka mig. Så ska jag fara till Ida, och sen ska vi till Vicky just och sen vet ja fan int.

Igår på ug var de som lite negativ stämmning. Ja hoppas som de löser sig det där.
Men på nå konstigt sätt hade jag som ändå lite trevligt, fast int uti det där negativa, men som bara annars.
Och nu virrar ja bort.

Mamma har hållit på vara arg för att jag int har tränat nå till fysik provet. Hon tänker tvinga mig...
Ojoj, vad ska ja ta mig till egentligen? Jag får fly till ett avlägset land i fyra månader och sen komma tillbaka. Troligen med IG i fysik. Men jag är stolt för det. Jag skulle nog ha kul i det där avlägsna landet. Kanske Nya zeeland, för det är då fan så jävla långt borta som de finns.

Men nu är de lördag så ja is int tänka på skola nå mer.
Juste! Har ju bråttom som fan! och här sitter jag. Vojvoj..

/ E.B

Elden

Ja tvinga mig iväg till skolan idag igen. Det gör man nog varje dag, fast när man är sjuk så är de ju extremt eller nå. Så har varit arg på mamma hela dagen för att jag var tvungen fara, för om jag hade varit hemma och chilla hela dagen hade ja inte fått fara ut eller som på ug ikväll å int fan har ja lust vara hemma en fredag kväll ju.

Ida har kramat luften ur mig idag. Och så satte hon sig i min famn och sa att jag skulle bära iväg med henne. Så jag provade och jag har inga stora super biceps så det gick int så bra alls. Ida blev besviken och sa att David hade klarat det, för han är mycket starkare än mig. Men till kramar duger jag tydligen, för jag har varit hennes kram objekt hela veckan fan.

Måst bara säga att Anton är en bajs. En dryg, spydig liten sak.
Nej ja skoja bara. ta int illa upp eller nå, men han mobbar mig faktiskt för typ alla bloggar jag skrivit. Huhu. Han är en jävla överdrivare som memorerar mina blogg inlägg. Han kanske int har nå att göra så då nöter han min blogg. Förlåt Anton, haha! Jävla tomtenisse.


/ E.B

Sådeså

till er som inte förstod det, så sket inte min kitze på toaletten på riktigt. Hon satt bara på den. Även fast locket inte var nerfällt. Hon trillade inte ner. Hon har nog större sääärt än vad jag trodde.

/ E.B

Just another star

Idag har jag "äntligen" varit till äckel skolan.
Tänkte att de int sku vara som så garn tungt eftersom vissa är bäst i världen och slutar 20 i tolv, men de var de ju visst. Glömde att vi har ganska så många lektioner innan lunch. Det händer så lätt.
har i alla fall varit med Ida absolut hela dagen. Vi har haft roligt vi ändå, och mycket planering och pratat om de senaste !

Ja har nästan feber igen eller nå. Men int gör de nå. Ska försöka ta mig till ugggg i alla fall. Göra läxor måst jag också göra men de känns int direkt garn lockande fan.

Grattis Idaaaa!! Du är ju en gammel kärring nu. Akta så du int vaknar upp med rynkor. Huhu. Det hade varit lite fränt alltså.  Nu är de ju bara nio månader tills jag också blir de.
Ja just Dan fyller ju också år. Så grattis till både han och Ida då . Huhu.
Ja känner mig snäll här.

P.S min katt sitter just nu på min toalett. Hon är normal säger jag ju. Varför kan hon inte bara använda kattlådan som alla andra katter. Hon vill nog kanske sticka ut. Bara hon int ramlar ner med lill sääääärten. Huhu.!

/ E.B

PollyDe här  är min kära kitze som har varit social med mig dom här två ensamma trista dagarna! Hon följer efter mig överallt. Vissa skulle säkert se det som en läskig grej. Men inte jag inte, kitzar med stora ögon som förföljer en är bara bra. Man känner sig aldrig ensam. Ständigt någon som håller koll på en. Till och med när jag duschar sitter min kitze där utanför draperiet och liksom väntar. En stor kitze skugga är allt man ser.  Just nu ligger hon i min famn. Jag får inte ens sitta vid datorn i fred. Fränt. Det kanske är något speciellt med henne ändå. Hon kanske är en spion...? Vem vet, vem vet.

/ E.B

Huhu

Nu ska ja sluta vara negativ här. Jag har ju faktiskt rätt många saker att vara glad för också.

Huhu. Har i alla fall sett töntiga filmer hela dagen typ. Har nyss sett klart "förtrollad" på tv1000 family. Den suger ganska mycket, men iiiint göör de nå. Employeed of the month var väl sådär.

Imorgon ska jag fan i mig till skolan. Så är de fan.! :)

/ E.B

ojoj!

SLUTA ÖVERDRIV FÖR HELVETE!

Hoja

Jag mår jävligt dåligt. Har legat och sovit i soffan till nu som en gris eller nå och så drömmer jag konstiga drömmar. Beror nog på febern kanske.

Ja ville till äckel skolan idag, men ja orka int. Så då fick ja int se på gymnasiet, men det händer så lätt. Lär ju ändå få se de nån annan gång.

Det är int lätt att skriva bra bloggar när hela världen snurrar. Mat har ja int ätit på ca 16 timmar. Skönt.!
Hungrig är jag då int.

/ E.B

Heart burst into fire

Chill hade det varit att vara liten igen. Inga jobbiga problem då int . Huhu.
Är som lite smått less vissa saker nu fast kämpar ändå för att försöka vara så positiv som möjligt. Kanske man blir på lite sämre humör när man har feber och mår dåligt som fan? Hoppas det är anledningen. Eller nå.
Jaja nu ska ja int vara negativ hära :)! Förlåt huhu.

/ E.B

sjuksjuksjuk

Fyfan vilken jävla natt det har varit. Jag har frysit, hållt på dö av värme och mått dåligt som fan. Jag vaknade typ tjugo över fem. Sen var jag vaken till typ halv åtta och sen sov ja stenhårt till halv elva. Sov i någon konstig ställning i soffan så nu har jag ännu mer ont överallt än innan. Sköönt, sköönt som fan. Har feber och allt annat jobbigt.

Jag hade ju som egentligen behövt fara på skolan för nu kommer jag bara få det ännu jobbigare där och ja ligger redan efter som fan i matten. Och NO prov har vi väl här nångång snart och de har ja inte tränat ett skit till. Men ja borde ju klara de så förbannat smart som jag då är. Huhu.

Ja tror ja ska se Norbit. Den är ju som dålig på nå sätt och jag har sett den kanske 7 gånger, men jag har int nå annat att göra ju.

/ E.B

Skit kul

har redan gjort ett inlägg idag men strunt samma :)

Vem ( med motivation)
Vem är din käraste flick  vän?
hemlis
Vem är din käraste pojk  vän?
Men de är ju min hemlis elr nå.
Vem litar du mest på ?
Kan bara säga att vi är bäst.. Mer behöver inte sägas.
Vem vänder du dig till när du behöver någon?
nå vi är bäst. så ja klarar mig.
Vem är dig likast till sättet?
 Nå vi är ju som sagt bäst. Tycker jag iaf :)
Vem skulle du vilja ta med utomlands ?
Haha , Hemlis. De där är redan planerat.!
Vem skulle du inte vilja ta med utomlands ?
 Världens fetaste människa. Är rädd att planet inte skulle orka.
Vem var du med senast ?
Min låtsas vän Molgan. Förlåt, morgan mena ja.
Vem saknar du mest ?
Ja saknar ingen. Ja glömmer dom så fort dom lämnat mig. haha :) eller kanske int.
Vem älskar dig mest av dina vänner?
Alla älskar mig.

Vad ( rangordna 1-3)
Vad önskar du dig just nu?
1 sommar
2 ofantligt mycke pengar
3 en stor god tårta elr nå
Vad önskar du dig inte alls just nu?
1 vara tjock, fast de kan säkert vara mysigt
2 Skola
3 Trista saker
Vad betyder mest för dig? (utan inbördes ordning)
1 mat
2 mat
3 mat. huhuhuhuh
Vad får dig på bättre humör?
1 grekisk mat
2 turkisk mat
3 finsk mat.
Vad får dig på sämre humör?
1 Rysk mat.
2  Jude middagar
3 och gammal mat.
Vad saknar du?
1 massa
2 Sommaren ;´(
3 Sen vet ja int.
Vad är dina nyårslöften?
1 de orkar ja int ta upp här
2 börja träna iaf
3 och att inga av dom här löftena kommer hålla. ;) huh

Hur
Hur vill du att din framtid ska se ut?
Vara världens fetaste kvinna. Och jag ska inte vara nån jävla vekling och dö. Nej ja tänker tjäna pengar på min fetma.
Hur vill du leva ditt liv?
Som jude.... En fet jude.
Hur delar du med dig av dina känslor?
Talar ut i  Oprah eller dr.Phil. fast de behövs nog bergningsbil för att få mig till de där ställena. Det blir dyrt.
Hur mår du?
Förträffligt. Jag är ju ingen mes heller. Behöver nog inte Oprah och Phil.

Jag utmanar:
Dom som är så pass på min nivå att dom klarar av dessa frågor.

Och jag är seriöst seriös när jag skriver allt det här. I vissa är jag iaf seriös på rikt :)

/ E.B

I made up my mind

Ibland undrar man ju om ångesten man känner på morgonen beror på att jag helst bara vill ligga kvar i min stora sköna säng eller om det är på grund av skolan. Jag skulle tro både och. Jag är en lat jävel, de är bara att inse. !

Nu är ja hemma från äckel skolan medan alla andra i min offer grupp har NO. Rätt åt dom. Huhu.
Jag har haft jävligt kul idag i alla fall. Jag och Ida är så jävla bra på att rita. De är ju kul att ja vill dela med mig av de då.

Hade bad på morgonen och jag har int simma på så länge att ja nästan drunkna. Speciellt när Ida och jag fick nå skratt anfall, då sjönk man. För de är int lätt att både simma och skratta på samma gång ju.

- Barak vad gör du där inne?
- Jag vill inte komma ut santa maria, jag vill vara här inne i garderoben i min tysta ensamhet. Det är fint här inne.

Typ något sånt stod det. Ida du får rätta mig. Haha. Jag älskar Idas humor.!

- Tänker du stå där nere hela natten eller vad? frågade STEFFE och flinade.
- Givetvis varför skulle jag inte göra det. Skämtade Maria tillbaka.

I know. Vi har bäst fantasi ju. Undra vad Agneta sätter för betyg? Hon kanske gillar Idas humor bättre än min. Fast Agneta har humor som ett mumintroll så ja tror int hon gillar de.

Sova ikväll medan alla andra far och styrke tränar. Vojvoj, jag borde få ordning på mig själv . Huhu

/ E.B

One love

Jävligt chill dag idag. Vakna just efter elva och sen har ja då fan bara tagit de lungt. Såklart typ suttit baki datan hela dagen som nån annan super tönt. Men jag står för den jag är. Ja har då tjocka mig hela helgen och de står ja också för. De är ju gott ju!

Iaf så for ja till Ida sen för måst erkänna att ja blev lite små less datorn. Och när ja kom dit var då hon och David där. Vi spela nå bil spel med en ratt och gas. Ja kommer då vara en livsfara i trafiken när jag väl får kör kort säger jag bara. Om jag får de, så slö som ja är på att plugga till saker :/
Spela GH world tour gjorde vi också.

UG resten av kvällen. Jag och Ida vanka fram och tillbaka där i kring. Förlflytta oss från soffa till soffa tills vi tillslut fastna för Mr. Woodcock på tv. Och nu är de så att ja ska försöka somna tidigt för imorn måst ja tvinga mig i äckel klorvatten direkt på morgonen och sen vandra omkring och se ut som ett troll i håret resten av dagen. Huhu.

/ E.B

Jofanjofan

Svammel med Ittaah ikväll. Mycket vandrande och lite att göra till en början. Sen hade vi roligt iaf, och vi kan har förbannat kul fast än vi int har ett skit att göra... haha. Men nu är det så att jag är trött som fan och orkar inte skriva nå nu alls nästan.
Men kan försöka anstränga mig lite.

Vi åt på köket och tjocka i oss nästan en hel kebab pizza och de var gudooooooooomligt gott! Huhu.
Sen rulla vi mest omkring i bränna och kände oss lite som nå offer, men int stoppa de oss för att ha kul, nejnej.
Sen kom David och Tobbe och så for vi lite hit och dit, dom rädda oss från kylan om man säger så. Poppo var lite läskig måst ja erkänna nu när ja tänker efter.
Men vi klara de iaf denna gång.
Sen prick klockan tolv hoppa ja å Ida av på torget och så körde pappa hem oss.
För vi är ju alldeles för små för att vara ute efter tolv på natten haha. Det var trist å behöva fara hem, men ja tror int pappa hade orka vänta nå längre. Huhu.

Har lånat Turner & Hooch av Ida. Ska se den nu.

/ E.B

ug freedag

var på ug ikväll. Det första bandet passion lane var bäst. Haha, och sen Askew Backbite. bra bra.
Var mycket folk å de är ju så treeeefflligt.

å jag har sett madagaskar två. Den var fan frän, fast de var som dålig bild om man säger så, men de händer så lätt. Och jag har absolut inget roligt att skriva. Helt fantasilös, och vill bara sova, men av nån anledning varken kan eller vill ja. Så blir väl en uppesittar natt?

Sjukt kul inlägg de här måst ja säga . Huhu.

Ja har nagellack i munnen å de smakar skiiit fan. De var int meningen egentligen.

Blogg guden

Blev helt glad när ja vakna och klockan var halv elva. Det kändes skönt som fan.
Och äckel strömmen hade visst försvunnit inatt när jag var sovande och ovetande, för när ja vakna var det så förbannat kallt att ja trodde nån av mina föräldrar som älskar att väcka mig hade varit och öppnat mitt fönster eller något.
Nu är de då varmt som fan i alla fall, har bada bastu och grejer.
Lyssnat på bob och ziggy marley nästan hela dagen. Nötarn.

Ikväll ska ja då fan på ug.
Å ingen kan stoppa mig.

Har blivit sämst på att skriva nå roligt i bloggen. Ni får förlåta mig.
Ja ska be till blogg guden att ja kan få bli bra på sånt här.
Fast love is my religion!  huhu. Så han kanske int lyssnar på mig. De får man ju se.

/ E.B

Love is my religion

Love is my religion
hey you can take it or leave it, and you don't have to believe it

I don't want to fight, hey let's go fly a kite
there's nothing that we can't cure, and I'll keep you in my arms for sure

so don't let nobody stop us, free spirits have to soar
with you I share the gift, the gift that we now know

      

Somfan

Att dom som orkar trycka in fyra lektioner FÖRE lunch. Jag för står mig inte alls på dom. Kommer jag nog aldrig att göra, och mamma som tror jag kommer vilja bli lärare. Aldrig säger jag bara. Det är inte en chans, för jag är ju som sagt synsk så jag vet att jag inte kommer smiska barn hela mitt liv. Nej, jag kommer bli något stort! I alla fall vad jag gärna vill tro. Fast när jag inte ens vet vilket gymnasie jag ska gå så ser det rätt mörkt ut. Än så länge.
Mörkt är de på min vind ovanför min säng också ! Jag är rädd för den.

Ida har ialla fall ett eget språk för er som ville veta. Förbannat kul att lyssna på en tråkig rast. Haha.
På svenskan fick vi nå gymnasieval papper.
Och sen så gjorde jag mitt sudd till en snopp. Ida tog mitt andra sudd och gjorde den till WALL.E. Fast det skulle vara en snopp den också från början, men hon var int lika bra som jag. Nina satte i alla fall nå sköna armar på WALL.E. Ni vet, rymd roboten i den där filmen. haha

Kommer som int ihåg riktigt vad jag gjort idag nå mer, så har inget mer att säga.

/ E.B

Fire

Nu ska jag berätta en sak för er. Vare sig ni vill eller inte.
Jag är synsk.....
Det är sant!

Jag skulle gå och sova. Har ett lås på dörren och funderade just om ja skull låsa eller inte. Var virrig som fan och tänkte, att i fall de skull börja brinna skull dom int få upp min lilla dörr om ja låste. Fast jag var en bad girl och låste i alla fall.

Så vakna jag två timmar senare. Låser upp dörren och sätter mig vid datorn. Och så kommer mamma in.
" Det brinner!"

Jag blir inte rädd, korkad som jag är eller så är jag bara frän. Jag börjar bara tänka :
 "Sköönt! Jag är synsk eller nå ju. "
Sen kommer jag på att vi kanske dör om vi int går ut.
Men då säger mamma:

"Det brinner i stallet."
 Så då blir jag helt ledsen och tror att hästarna ska dö, men då säger hon,
 "nej inte i stallet, jag menade i en bil."
Hon kan fan aldrig bestämma sig. Om vi ska dö, eller om hästarna ska dö, eller någon 1 miljon kronors bil.
Brankåren kom i alla fall i sina snygga uniformer eller va man ska kalla de. Det löste sig det där förvirrande problemet.

Ja, ja, än så länge lever ja. Men jag är ändå synsk!

/ E.B

Take your time

En timmes språkval direkt på morgonen är ingen mjukstart. Fast om man ska vara en positiv tänkare så kan man ju alltid tänka att då får man gjort bort de jävligaste direkt. Fast nu är ja ingen positiv tänkare, men jag jobbar på det ska ni veta.
 Jag höll i alla fall på att somna på den lektionen, så på hålet gick jag så snabbt en halv sovande människa kan göra till bilisten och köpte en power king. Eller giftiga drickor som Annika kallar det. Int  gör de nå, bara ja int ligger och dregglar över skolbänken. Det är nog ingen syn någon vill se.

Lunchen var god kan jag ju meddela också. Ja gillar kebab alltså, åt som en gris.
Och jag ångrar nästan att jag angav mig som grisen igår i bloggen. Anton ger aldrig upp att kalla mig det och verkar tycka det är som roande eller nå. Men jag ångrar det ju bara nästan. Man måste ju tala sanning.

Och så hade lärarna varit klantiga och glömt göra nå elevensval så niorna fick sluta tidigt. De var skönt, skönt som fan!
Åkte hem och nu sitter jag här igen. huhu.

måste göra läxor. Får se. Mitt nya liv som pluggis verkar inte vilja starta ännu. Kanske aldrig?

/ E.B


Så skulle jag kunna se ut i framtiden och jag fortsätter på detta vis, men jag är så jävla bra så det kommer aldrig hända.  , jag kanske hinner förändra det.. Har till och med träningsvärk elr nå. Men de kan vara från då jag satte på mig skorna.

Nåååmen joo

Idag har jag haft såna sjuka humör svängningar.! var sportig som fan på idrotten och sprang som en tok. Och det mina vänner händer inte ofta. Så då var jag helt trött och höll på att somna på no lektionen. Ankan frågade om jag sov, men ja sa att ja inte gjorde de. Jag sa aldrig att jag nästan gjorde de.
Så innan bilden hade jag fruktansvärt mycket damp och sprang omkring till folk och sa att : jag finns int.
Som helt utan anledning som nån överdrivare och grejer. Blev lite rädd för mig själv inombords, men jag gick int att stoppa. Ja tycker synd om dom som var tvungen uppleva det. Stackare, det blir nog men för livet.Sen jag kom in i bildsalen och började måla på min tavla. Då blev ja lugn igen.
Sen sprang ja iväg till stuk och klippte mig.

Har redan skrivit ett inlägg nyss. Ja är sjuk säger ja ju.

/ E.B

Grisen

Grisen är glaaad. Har nys klippt sig så nu ser hon int ut som en fet gris med slickat hår nå mer, nu är hon istället en gris med busigt hår. Det är en liten förbättring. Grisen sitter även och proppar i sig pommesfrites me extra dressing. Det tyckte hon att hon behövde.

Hem tar grisen sig int heller. För ingen kan köra grisen hem så här sitter grisen på ug två timmar innan det öppnar. Fast grisen är ju inte heelt själv. Emil och grisens pappa är här, men dom är någonstans.

Nu ska grisen göra något annat intressant. Detta var dessutom en fin blogg tyckte grisen. Riktigt underhållande ju!
Eller vad säger ni?

Och om ni är efterblivna och inte fatta de så är det jag som är... just det, grisen.

/ E.B

Huhuu!Jag gillar den där lindström alltså! Han som ritar bilderna, för er som int fatta de.

/ E.B

I am the King

Och som vanligt har rubriken inte något att göra med inlägget. Men det skiter vi i, i den här bloggen.

Ville bara berätta att risifrutti är det absolut godaste man kan äta efter att ha sovit en och en halv timme, och sen vakna upp förvirrad och stressad, för att man har tre sms på mobilen. Synd om dom som försökt kontakt med någon så borta med vinden som jag. Det är inte lätt ska jag säga er! Men tack för att ni försökte i alla fall! Det var ju värt det.

Jag älskar risifrutti. Dessutom snodde jag den av min bror, bara därför är den extra god.!

Jag har NO läxa att göra skulle borda göra de, men det känns inte alls ut som att det kommer hända ikväll. Och jag tror inte någon kommer orka tvinga mig heller.
Och Milly som försökte få mig att komma och träna, men jag var okontaktbar som sagt. Man ska sova efter skolan, inte träna.

/ E.B

Lilla blå

idag har varit en helt förvirrande dag. Inte lätt alls ju. Jag har varit helt totalt efter i min ärt stora hjärna och vissa har ju mobba mig för de. Haha. Men jag är bäst så ja bryr mig int ett skit så att säga.

Fick nå konstigt anfall också. Börja som skaka och var tvungen dricka läsk på UG. Sen skynda ja mig att äta en mellis innan jag avled. Det var nära. Kanske de var nå slags eppelepsi? Huhu! Om man då stavar de så, men som sagt är ja efter i hjärnan idag. Så ja veet int!

Är lite förvirrad just nu och förstår int nå. Haha.

Ja kanske skiver sen om ja orkar eller nå.

/ E.B

Torr humor


Ja jag vet. Jag är elak OCH har dålig humor på samma gång. Det är ju skamligt.

/ E.B

??

Folk gillar int mig längre. Så är det bara. Varför annars sjunker mina läsare snabbt som fan. Kanske för att jag har en sån torr humor. Folk har nog aldrig gillat mig. Dom har nog mest troligen läst min blogg enbart för att ja är sjuk. I hopp om att jag ska bli normal en dag. Glöm eran dröm, för jag är den jag är. och stolt är ja! huuuh

Freaks.

/ E.B

In Times Like These

Ja veet int vad jag ska göra idag. Får se, får se. Min jävla morgon ser ut som vanligt, lika irriterande och sånt.

Och jag har ingen fantasi just nu å ingen bajs aning om va ja ska skriva. Så då skriver jag inge mer. De får ni fan leva med.

Kanske ja har nå kul att komma me senare.

/ E.B

Legalize ganja

Min familj visar ingen hänsyn inför sovande människor! Jag låg och sov så sött på i morse, och så hör jag hur det börjar leva om utanför. Dom håller nämligen på att ta ut bajs julgranen och damsuga för fullt medan dom ropa massa saker till varandra för att överrösta ljudet av dammsugar jäveln. Vilken dröm morgon det var. Något arg blev jag iaf. Men det händer så lätt.

Sen åt ja på vippa så ja blev fet som en gravid flodhäst och sen for jag till iiittaaah. Så helt oväntat for vi med David, Tobbe, Dan och Jesper till lappberget. Fyra på en skoter och två på en. Bra lösning de där. De var näästan lite små läskigt efter älven med guppor som fan, men klarade de iaf. Var mest roligt ändå. Så grilla dom korv också som vi var tvungen äta. Så for vi tillbaka och då tappa vi bort david och dom så vi väntade i mörkret. Och då kom milly, emelie, patrik och dennis. Talade me dom nå tag om nå säkert jätte intressant , haha och sen for vi till bränna.

Ja å Ida for hem till hon och såg Chuck and Larry. Fräna karlar de där måst ja säga. Men lite gay kanske, men de var ju meningen ibland.

Ska göra nå. Rolig blogg var de då. Bajj kul :)

/ E.B

Liv på kredit

Jag var helt enkelt bäst på franskan idag. Så sitter man och ska lyssna på Karin som surrar en massa oförståeliga ord på ett onödigt språk som kallas franska. Och alla vet ju hur det låter och de är ju liksom meningen att vi ska försöka förstå det där. Det mesta åkte bara in genom ena örat och for ut genom de andra igen. Och sen frågade hon mig vad "trucs" betyder. Och jag svarade (något som jag hoppas att dom flesta skulle ha svarat) "Typ lastbil?" och så börja alla skratta åt mig. För det betydde tydligen "saker" eller något sånt. Men en lastbil är väl en sak?

Fredag är en hård dag. Fredagar ska int vara hårda, dom ska vara chill som fan enligt mig. Man måste ju orka med helgen, men istället vill dom köra slut på oss så att vi int ska ha nån fritid och känna oss helt handikappade och ligga inne hela helgen istället. Det är sådär ibland. Lärarna är ju så snygga. Alla lärare är snygga.
Men jag tänker inte låta mig stoppas! Jag tänker kämpa för friheten.! Jag svär på mina ord.

Måste bara säga en sak till:

SCHOUR!!

Gissa va de betyder? Någon tysk jävel kanske kan lista ut. Haha eller så inte! Fråga Ida istället. Hon är ju lite halv tysk.
Huhu. Söt Ida !

/ E.B

Man vet vad man har

Vet ni vad? Ja är ju less på skolan jag. Jag har gått i ca fyra timmar idag men ja är ändå lite less så att säga.
Fast ändå så har jag suttit och skrattat som en jävla idiot. Jag å Nina på matten vettni. De är int bra de. Jag är nog bara lite störd, men det är väl ändå alla i dagens samhälle, så det är nog inget jag behöver oroa mig för.
Och det är nog inte bara jag som hör röster i huvet heller. Jag kan känna mig som en i gänget. I alla fall i våran klass.

Slutade tjugo i tolv. Jävligt chill, men var änttåå tvungen vänta på ugee på pappa som sluta två. Ja hade sett framemot att få klippa min stiliga kalufs jävligt länge nu, men då fick ja int för de gick int eller nå liknande. Ja tror hons pojk var sjuk, men int är det alltid så lätt. Var där å tala me nå folk, typ monica och magnus. Säkert fler. Milly och Anne typ.

Jag vill int på ug igen sen ikväll, men ja ska nog tvinga iväg mig dit trots allt. Ja, jag tror de nästan. Fast jag kanske får något viktigt förhinder som håller mig därifrån. Inte för att jag vet vad det skulle vara, men jag kan ju alltid storma något styrelse möte eller så. De hade varit snyggt! Huhu.

Och modevisning i Luleå i Maj blev de då inte. För ska till fjälls med klassen. hahaaaa

Ja har damp å de är ingen hemlis.

Men ja vet en hemlis.
Men de är en hemlis.. Så försök int ens!

/ E.B

Dom får aldrig mig

Jag vaknade typ halv elva. Kände direkt att något var fel. För det var alldeles tyst i huset. De är aldrig tyst i huset när man vaknar. Man vaknar ju oftast av att alla lever om så jävla mycket. Men inte den här gången inte. Var fan är alla undra man ju. Och trodde knappast min familj låg och sov den tiden.
Så gick jag ut ur rummet och inge var där. Och på trappan låg en lapp med stora bokstäver skrivet " Jag är hos Arvid" Så min bror var snäll nog att skriva en lapp om var han är. Själv bryr ja mig int om han vet var jag är eller inte. Han är omtänksam bror min.
Och så kom jag på att mina föräldrar har farit och jobba. Stackars människor. Int är det lätt alltid.

Så då gick jag och satte mig här som vanligt. Ensam och övergiven åt mig själv, medan min bror är och har jätte kul och smäller smällare, åker bob och massa annat sånt där bajj kul som man int gör nu förtiden nå mer.  Jag vill också vara liten.
Fast jag sörjer inte, jag har ju msn och min telefon. Umgänge behövs inte här inte.
Okej egentligen vill jag ha jätte roligt som fan sist dagen på lovet nu då, men de  blir nog att vara hemma för jag är inte gammal nog att ta mig int till bränna på egen hand. Och hade de int varit vinter hade man ju kunnat köre moppe ju! Haha.

Nu ska jag sluta svammla och göra något annat.
Tv är ingen idé för dom har tagit bort alla filmkanaler och de suger.

/ E.B

Moments

Ja tycker de suger lite grann att vara tjej. Vem har dessutom sagt att bara tjejer kan gilla rosa? Rosa är ju de äckligaste som finns nästan. Förrutom rosa godisar och rosa glassar och sånt gott. Då är det oftast rosa smak som är godast.

Men de hade varit mer chill att vara kille, Man hade int behövt sminka sig och fixa håret och sånt skiiit. Det är ju bara att slösa bort sin tid egentligen. Och tjejer spenderar massa pengar på smink och kläder. När man istället kan använda pengarna till att göra nå kul.

Tjejer överdriver som fan med känslor och sånt. Typ: mitt liv suger, han tycker jag är ful, jag är tjock, jag är äcklig.
Och tro mig kära vänner jag har själv varit med om det. Typ ofta eller nåå.
Och så gråter vi för mycket också. Det är ju också bara onödigt. Spara på tårarna tills det verkligen behövs istället.

Istället för att gå omkrig och hata sig själv och tycka allt suger och vara ledsen över någon kille som int ens förtjänar det är bara onödigt. Tänk på allt de bra du har istället. Och tänk int, att du int har nå bra för om man tänker efter, (vissa kan behöver tänka efter lite och vissa som fan), tänk på allt de positiva. och är de int positivt. Då GÖR man det positivt.
Mycket roligare liv får man ju då. Det är ju ganska enkelt egentligen.

Varför var tjejerna tvungen att bli så jävla utseende fixerade och känslosamma. De är onödigt.

Tack Jesus

/ E.B

No Surprise

Fyfan, jag är helt slut och grejer. Somnade kring fyra där någon gång, men det var det värt, eller nåå.
Sen så vaknade man ju givetvis av ens familj som lever om och diskuterar onödiga saker, fast dom själv tycker nog att det är ganska världsförändrande klockan nio på morgonen.
Tur i alla fall att min kära bror har slutat ha trumm konsert om morgonarna.
Dom som byggde det här huset var nog några oseriösa jävlar för dom isolerade inte väggarna nog alltså, man hör allt fan.

Och vad ska man göra idag dåå? Nå de vet ja int nu, det får jag se senare.

Var i alla fall i Vickys nya lägenhet igår med hon, Nina, Rasmus och Ida. Vi hade tjejkväll så att säga. Rasmus var våran alldeles egna privata stripper. Åop.
Köpte bulla och butterkaka åt Vicky gjorde vi som nå gammal kärringar, men vi ville leka vuxna. Hörde på Volbeat och såg på simpsons gjorde vi också. Eller de var jag som såg på simpsons för ja gillar ju Homer, men vem gör int det. Inte dom andra som jag var med kanske.
Dom förstår sig inte på mig riktigt, och det klandrar jag dom inte för. Det är inte många som gör det så att säga :)

Och jag har alldeles slutat vara jätte seriös i min blogg, men de är ju som tråkigt tycker ja. Och som sagt så är de svårt att förstå sig på mig.

/ E.B

Aktiv Ungdom

Idag var jag alldeles för störd för att kunna sova så länge som jag ville. Drömde till och med att jag var med i en tävling om vem som kunde sova längst, och så vaknade jag. Så jag tror ju att jag förlora den där bajs tävlingen. Men vem behöver den egentligen?

När jag får pengar ungeför den 20:e eller så, ska jag beställa kläder från en ny grej som kallas internet. Folk kanske tänker att frakten kostar som fan,
Men tänk då om, för vad fan kostar det int att frakta sig själv till Lule och sen när man handlat upp nästan alla sina pengar och sprungit som en idiot mellan alla affärer måste man spendera lite till för att tanka sig själv full med hamburgare eller kinamat åså.
Fast det är ju ganska gott egentligen, men det är pappas köttfärssås och spaghetti också, så jag klarar mig. Då slipper jag fara till Luleå och vara där mycket längre än vad man behöver bara för att man måste vänta på att få frakta sig hem igen.
När man beställer på internet, klickar man lite här och där och det tar max en halvtimme om man nu är en snobb, sen är det bara beställa och sen kan man fortsätta chilla hur länge man vill. Om man nu gillar att chilla, som jag ..

Och jag borde försöka vara seriös någon gång, nog är det rätt kul att fara till lule, ibland i alla fall. Inte för ofta, man blir ju förbannat less tillslut.

Idag ska jag och åka skoter med Nina och dom, hoppas jag om det nu int smäller på med 10 minus grader till för då går de nästan int. Om man int tvingar sig.

Perfect Gentleman

Jag tror jag har en egen väckarklocka inbyggd i mig själv. Jag har faktiskt vaknat halv elva tre dagar i rad nu. Det kanske är något magiskt med det hela. Eller så är det gud som bestämmer över mig. Fast gud borde ju inte bry sig om mig för jag uträttar inga fantastiska saker, som att gå på vatten osv.
Däremot är jag ganska duktig att sitta framför datorn hela dagarna och vara social med andra människor via msn och så och tro att jag har ett liv. Han kanske bryr sig om mig för att jag tror så mycket. Vem säger dessutom att Gud är en han? I Asta Kask - Patriarket säger dom minsann att Gud är en kvinna, att hon är gay och att hon är svart. Vem vet egentligen? Min Gud är i alla fall nån het snubbe med muskler. Jaja. Haha. Eller så är det jag som är guden själv. Hade varit fränt i alla fall.

Sitter också och tittar ut genom fönstret mycket och skulle gärna vilja gå ut, men det blir aldrig av och nu bara för de, så har det blivit ca 84736 grader kallt så att gå ut är inte ens att tänka på. Särskilt inte att köra skoter. Eller åka, för jag är sämst på att köra.
Hade fan tänkt fara och åka skoter idag med Nina och Co. Fast då är det ju så kallt så nej.

Sen blir det väl att fara på ug eller liknande? Fast jag är sjukt less det och vill helst int sätta min fot där, men jag brukar tänka att det är bättre än att vara hemma. Fast det är det ju inte egentligen, för hemma kan man ju vara hur äcklig som helst och bara flumma framför tv:n eller datan, eller ligga i sin stora sköna säng och bara sova. Jätte roligt.

/ E.B

Vandrar vägen

Nu måste ja sluta deppa fan. Det är nästan helt onödigt ju. Det ordnar sig säkert någon gång i framtiden då jag är gammal och skrumpen och lixom knappt orkar stå upp utan behöver en sån där hemhjälp som tar han om mig 24/7, jag tror ja ska äta godis som fan när jag är gammal..
Skönt.!
Ja, jag vet int hur godis kom in i bilden, men ja blev sugen på de helt enkelt.

Jag har chillat hela dagen lång, i min nya stora säng! Sett på film åså. Helt skönt, fast har hunnit tänka rätt mycket, men ska ju int hålla på deppa nu som sagt. Jag såg the holiday som jag är lite less vid det här laget och så såg jag wedding crashers. Frän film, men måst säga att karlarna är lite överstyr ibland. Men dom tar ju sitt förnuft till fånga i slutet i alla fall.

Har typ gått ut ur rummet endast för att hämta mig mat och gå in i mitt rum igen. Såna här dagar är bäst som fan. Fast efter ett tag blir man nog lite less, men än så länge är jag inte less. Skulle vara kul att umgås, men ja veet int riktigt så att säga.
Nu ska jag chilla lite till.

/ E.B

Had Enough

Varför ska allt bara rasa nu? Jag förstör för mig själv och för andra. Jag känner mig som universums elakaste människa som bara tänker på sig själv. Fy fan. Sånt här borde inte få existera överhuvudtaget. Nej, nu vill jag här ifrån. Lika bra det, för snart kommer jag lik inte ha någonting kvar här i Överkalix att leva för. Då kan jag fara till ett nytt ställe och börja förstöra för andra istället.

Ojoj, som att någon ändå tycker det är kul att läsa det där?

Vaknade iaf halv elva idag igen. Idag har jag inte lust att göra någonting alls. Så jag antar jag kommer sitta hemma här framför datorn. Förhoppningsvis hittar jag någon film så jag kan tänka på annat.

Sms fick jag inatt. Dom sms:en fick mig att tycka mer illa om mig själv och bara känna mig ännu elakare, samtidigt som man blev glad att någon vågar anförto sig åt mig. Och det är lungt, jag kan hålla hemligheter. Jag kan såra folk hur mycket som helst och vara elak, men hemligheter, det kan jag hålla.

/ E.B

Living is hard enough without you fucking up

Idag har jag vaknat halv elva. Kände mig stolt som fan eftersom jag är absolut sämst på att sova länge. Och för er andra proffs sovare så låter kanske halv elva inte ut som mycket, men för mig som sover till nio varje morgon är det ett stort jävla framsteg.

Sen kom pappa och var vrång och sa att vi skulle till Luleå och att jag måste komma med. Dom skulle köpa en säng åt mig vilket såklart var schyst. Fast han behövde ju inte vara så arg egentligen. Fast han kanske inte ville slösa upp money, money, money. Det är lungt, jag vet hur det kan kännas att spränga pengar på andra.

Två timmar senare var vi i luleå. Så nu har jag en 120 säng. Känns skönt med tanke på att min förra var bara 80. Nu får man i alla fall plats i den. Jag och kitzen.
Ska till ug kring sju. Känns tungt, men bättre med ug än att vara hemma en fredag kväll.

/ E.B

Say Goodnight

Satan vilken rolig kväll igår. Den bästa nyårs aftonen i hela mitt liv måste jag säga. Hade jävligt trevligt.
Så nu är det alltså 2009.! Det bara måste bli ett bra år, spännande också hoppas jag. Och det lär det ju bli eftersom jag börjar gymnasiet. Haha :) kanske.

har sovit en timme inatt hos Ida. och sen när ja kom hem från 10 till ett. jävligt mysko kändes de ut.

Nu ska jag se tv.

Ojoj vad ska jag ta mig till?

/ E.B
RSS 2.0