For a few dollars more

Nu är ja i alla fall hemma efter att ha varit i Sundsvall. Hinner inte vara hemma och hämta andan speciellt länge för redan imorgon åker jag iväg igen och då är det till Gällivare!

Inatt var första gången på jävligt länge som jag sovit hemma och det var inte skönt alls. Drömde mardömmar och hade tydliget slagits med sängen hela natten för den var inte vackert bäddad längre när jag vaknade.

Idag vill jag så himla gärna göra något. Jag skiter totalt i om vädret suger. Det är inte länge kvar av sommaren nu så nu vill jag fan hitta på nå. Sandra jobbar, Angelica har fotbollsträning och Ida skulle göra nå, vet inte riktigt vad :) Jaja hade i alla fall varit trevligt umgås, men det kanske vi får styra upp ikväll istället då?

Det löser sig nog. :)

Nå små bilder från Sundsvall


Söt Dumle!


En runsten :) Var lite häftigt tyckte jag. Det var en skylt där bredvid som sa vad det stod på stenen men har nu glömt bort vad det var


Farfar och bror- Det verkar ha hänt något här som jag tydligen har missat. Vad är det nu jag har gjort? Vore bättre att tala om det för mig istället för att hålla tyst om det och låta mig undra.

Turkiet!

18 augusti far jag, Sandra och Astrid till Turkiet till Side. Så satans kul vi kommer att ha! Länge tog det för oss att fatta hur vi skulle boka resan men nog gick det tillslut. Tråkigt att inte killarna kom med. Dom kommer att ångra sig så att det värker i dom när vi kommer hem och berättar ;)


Kickstart my heart

Jag är alldeles slut efter att ha gjort situps. Fy fan vilkete helvete det är. Jag tycker inte om att träna. Vare sig det är styrketräning eller fara och springa. Jag är alldeles för lat och vill helst inte göra någonting. Ja, det där får jag ta tag i här nå. Så låter det alltid, men aldrig gör jag det.

Idag har jag jobbat som vanligt. Så jobbigt kanske det inte har varit har bara suttit inomhus och sytt gardiner som en annan hemmafru. Altanen på ug ser nu ut som ett vardagsrum. Skitfint är det!

Nej nu orkar jag inte dela med mig något mer om min intressanta lilla dag. Tjohejs!

Snart sommarlov!

En ängels själ i en gangsters kropp

Just nu vill jag att Eclipse ska befinna sig i min dator så att jag har något vettigt att göra denna kväll.
Ändå måste jag gnälla lite på twiligt filmerna och säga att de är inte alls som böckerna! Läs böckerna och du är fast, se filmerna och du blir smått deprimerad. Edward är ful, Bella är visserligen söt men töntig och kan inte prata ordentligt och den där Jacob black han ser lite ut som en ihoptryckt arg apa

Hur kan folk tycka Edward är snygg?! Han är världens flum i verkligheten och ser absoult inte ut som han borde göra för att spela rollen som Edward, för i boken beskrivs han faktiskt som världens vackraste människa som jag har förstått i alla fall. Ja, inte är han då vacker, inte ens så att man som får ett ytte pytte litet fling för han. NEIN! Ändå så tänker jag se Eclipse. Jag har ju sett de andra två så då är det lika bra att fortsätta tycker jag.

Idag har jag i alla fall hunnit bestämma vad jag ska köpa för en söt "liten" hund när jag är förmögen som fan och har flygit ut ur boet här i vännäs och det är en sådan här söt sak.

En boxer! Och NAE dom är inte farliga. "Den har en ängels själ i en gangsters kropp". Så det så!RSS 2.0