Hoja

Ååååååh jag blir GALEN! Jag håller på att försöka klistra på svart på de vita kakelplattorna i köket, men det är så jävla svårt & frustrerande att jag bara gick & satte mig här nu. Jag måste ju göra klart det, för så där kan det ju inte se ut. Jag trodde det skulle vara så mycket lättare. Fan.
 
 

30 Augusti

Jaaa, idag har det inte hänt så mycket. Inget jobb & därför tänkte jag ha sovmorgon, men så klockan halv 8 ringer pappa och vill ha några skor som jag har hemma hos mig. Så inte fasen blev det någon sovmorgon, men ska inte klaga för har ju fått vara ledig hela dagen. Målat lite, städat, sett film osv.
 
Har dessutom beställt de snyggaste jeansen i världen. Oj oj oj så dom är snygga, men lite dyra fast det hindrade inte mig från att klicka hem dem i alla fall. Jag menar, det är ju de snyggaste jeansen i VÄRLDEN!!
 
 

This Means War

Jag vet att det enda jag skriver om är film, men helt seriöst så ÄLSKADE jag den här filmen. Killarna dessutom, man kan inte göra annat än att dreggla. Jeeeesus. This means war heter den.
 


Onsdag 29 Augusti 2012

Sitter just nu på dagis & har rast. Dricker flera liter kaffe & längtar hem en smula för jag hade så gärna velat lägga mig i soffan för min rygg tar så otroligt ont. Tur ungarna är så gulliga att man håller sig glad ändå!

Imorse har jag lekt i sandlådan för första gången på flera år. Jag gjorde sandslott åt dem, men de satte sönder det på en gång & så fick jag göra ett nytt & ett nytt & ett nytt. Haha. Bara vi slipper gå ut något mer idag för det regnar som tusan. Slutar 16.15 idag & då ska jag ta det så jävla lugnt!

Tisdag 28 Augusti 2012

Det gick bra idag ändå trots att jag var svin nervös. Däremot är jag så trött & öm i kroppen att jag hade velat ha en veckas massage.
 
Jag har sett film ikväll. Det kunde nog ingen gissa. Jag som aldrig ser film.. Nä, men jag såg En gång i Phuket. Den var faktiskt bra & jag som i vanliga fall inte tål svenska filmer. Äntligen en film"makare" som fattar att ingen svensk vill se på polis - & ångestframkallande filmer resten av sitt liv. Det är ju för fan skämmigt hur många svenska filmer som är dåliga, men nu så. Den här dög!
 
 

Måndag 27 Augusti 2012

Idag gick jag & funderade på hur less jag (redan) började bli arbetslösheten & så ringer det på telefonen & vips så ska jag få vicka på dagis imorgon!! Jag är både glad & nervös som tusan. Mest för att träffa barnen för det hade varit så hemskt om de hatade mig haha.
 
Jag tänkte plocka blåbär idag, men så började det att regna så det sket sig. Istället ligger jag i Vännäs under lager av filtar & ser på mysiga filmer så som Vanity Fair & Chocolat.
 
 

Söndag

Åh vad jag är hungrig, men jag måste vänta i ca två timmar till för jag & Johan ska på Sangs Thai.
 
Igår i min ensamhet vräkte jag i mig godis (mycket ovanligt beteende för mig, jag skojar inte. De som känner mig vet att jag aldrig äter godis.) & såg en mycket bra film! Den är från 1994. Brad Pitt är med Tom Cruise är med & Kirsten Dunst. Filmen heter En vampyrs bekännelse. Jävlar vad jag var inne i den filmen alltså. Den handlar om en vampyr (Brad Pitt) Som berättar om sitt 200-åriga liv som vampyr. Spännande.
 
Senare åkte jag till Angelica där hon, jag & Ellen såg två bra filmer & Angelica hon bjöd på både lite öl & lite vin. Haha. Hon hade tänt ljus i hela lägenheten & det var så mysigt. Fler såna kvällar tack.
 
Hejsvejs
 
 
 

Skogen

Oj vad jag har gottigott sug! Vill riktigt frossa i godis & bakade grejer, men jag tror inte det blir något sånt. Däremot har vi en kladdkaka i kylen.
 
Det enda jag gjort idag är att ha varit på den vanliga skogspromenaden med mamma & Nemo. Jäklar vilken blåbärs plockar dag det hade varit idag. Inga mygg, inga knott, men givetvis glömde jag bärplockaren hemma. Jag som hade velat göra blåbärspaj!!
 
 
 
 
 

Mörkt

Nu är jag ju uppe så här sent igen vilket gör att jag sover till efter elva. Jag tycker inte om att sova länge. Dagen blir så kort. Just nu vill jag att Johan ska komma hem igen så vi kan gå & sova. 
 
Ikväll har jag sett film med Angelica & Ida. Ida åkte hem & jag & Angelica bestämde oss för att fara till henne & spela hennes dans spel på wii. När vi kommer ut på parkeringen luktar det så mycket karl parfym att det känns som om någon sprängt en parfymbomb där. Jag har aldrig varit med om något liknande, fyfan vad det luktade & usch vad det är mörkt ute nu! Dimma var det också. Nej, hösten & vintern är inget för mig. Jag ska köpa hus på Maldiverna.
 
Hit ska jag flytta under vinterhalvåret.
 
Här är mitt sovrum.

Jag vill

 
 

24 Augusti

Det är nog alla flickors dröm att ha en walk-in closet. Trodde aldrig jag skulle få det, men se på fan det fick jag visst! Inte för att den är lika stor som jag hade velat (som i första Sex and the city filmen), men den duger perfekt. Stökig är den också, men det är sånt man får ta! Jag har ena sidan medan Johan har den andra. Jag har inte så himla mycket kläder heller för den delen & inga snygga skor att fylla hyllorna med. Bara tråkiga vinterskor.
 

Kunde inte sagt det bättre själv

Starstrucked!

Det här kan vara det roligaste jag sett på länge. Folk som blir starstrucked utan att veta vem han är! Haha. Jag hade garanterat också fallit för det!!
 
 

23 Augusti

Jag har varit på "äventyr" till Jock med Sandra & turisten Anita idag. Hon hade aldrig sett ett vattenfall så vi begav oss därför iväg till Jockfall för att kolla på ett & kanske till och med få se en monsterlax. Vattenfallet såg vi, men ingen monsterlax. Vi är lika glada ändå.
 
Jag håller nu på att laga pannkakor. Eller nä, jag sitter ju här, men ska alldeles strax gå. Sist jag lagade pannkakor blev jag så jävla förbannad att tårarna sprutade åt alla håll samtidigt som jag hackade sönder pannkaksjävlarna med stekspaden i ren jäkla frustration. Denna gång ska det icket hända. Peppar, peppar.
 
Goodbye.

Jeo

Vet att ingen läser sånt här, men jag gör det bara för att jag har så himlans tråkigt. Såna här frågor är perfekt för det!
 
50 questions.

1. Vem var sista personen du höll hand med? Josh Duhamel. Hehe.. Nej men Johan såklart.

2. Är du högljudd eller blyg? Blyg tror jag i så fall. Jag är som någonstans där mittemellan tror jag.

3. Vem ser du fram emot att träffa? Ska träffa Tony Stark, The Ironman himself, nästa vecka så. 

4. Är du lätt att komma överens med? Ja, jag har ingen ovän (vad jag vet) så det verkar som det. 

5. Har du någonsin gett upp på någon, men sedan gått tillbaka till honom/henne? No sir!

6. Om du var full, tror du att personen du gillar skulle ta hand om dig? Haha senast i fredags fick Johan agera hjälte. Eller ja, något i den stilen.
 
7. Tror du att du kommer att ha ett förhållande två månader från och med nu? Det vill jag verkligen tro!

8. Någon från det motsatta könet som är i dina tankar just nu? Ja nå Nemo dök upp i mitt huvud, men han är ju trots allt en hund. Fast han är av det motsatta könet! Haha.

9. Tycker du att det är obekvämt att prata om sex? Näh. Eller ja om ens föräldrar pratar om det så blir det ju lätt lite genant. Haha.
 
10. Vem var sista personen du hade en djup konversation med? Djup?! Det måste väl ändå vara med mamma. Hon är den enda jag har djupa konversationer med. Nuförtiden i alla fall. Hon är bra mamma min.

11. Vem var sista personen du fick en kyss av? Johan... SURPRISE!! Didn't see that coming.

12. När var det? I måndags. Eller?! Jag kan inte riktigt komma ihåg.

13. Gillar du stora folksamlingar? Det beror på vars det är & om jag är själv eller med någon.
 
14. Tror du på lycka och mirakel? Absolut! Båda två!
 
15. En bra sak som hände den här sommaren? Hm, Johans köpte båt! Underbart.
 
16. Skulle du kyssa personen du kysste senast igen? Nej usch & fy. Inte Johan!! Kidding.

18. Pratar du fortfarande med din första kärlek? Nej, känner inte karln! Haha.

19. Tycker du om bubbelbad? Ååh ja! Myyys på hög nivå!

20. Tycker du om dina grannar? Känner dem inte. Grannarna på ena sidan av väggen kan jag väl inte säga att jag tycker om för de spelar alltid hög ALLAH musik när jag ska se romantiska filmer. (Det är givetvis okej att lyssna på Allah musik om man nu vill det, men inte så högt!)

21. Vilka är dina dåliga vanor? Gnisslar tänder (har bettskena nu) & gråter för minsta lilla. Det är faktiskt lite irriterande.

22. Var skulle du vela resa? Till alla underbara, vackra & fantastiska platser här i världen. Tack.
 
23. Har du lätt att lita på folk? Alltså jag veet inte. Nja får bli mitt svar.

24. Favoritdel av din dagliga rutin? Äta framför tvn eller promenad i skogen.

25. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Jag vet faktiskt inte. Hade gärna velat ha större boobies, men vad fan, man kan ju faktiskt inte få allt här i världen.
 
26. Vad är det första du gör när du vaknar? Tittar på klockan i panik. Jag HATAR att sova för länge.

27. Tre måsten när du ska sova? Om jag sover själv: Nattlampa, vidöppen dörr & täcket över huvudet.

28. Vem är du mest bekväm med när du är med henne/honom? Mamma & pappa. Johan, Sandra. Jag vet inte helt. Är ju säkert flera som jag känner mig bekväm med.

29. Har någon av dina ex någonsin sagt att dom ångrar att dom gjorde slut? Jag har inte något ex som har gjort slut. In your face!! Peppar, peppar!

30. Vill du gifta dig? O ja!

31. Är ditt hår långt nog för att ha i en hästsvans? Jadå!

32. Vilka kändisar skulle du vela ha en trekant med? Men usch då.

33. Vem var senaste personen du sov med? Johäään

34. Går du i någon sport? Nej, jag tycker inte om sport. Huuuuva får mig att somna av tristess. Förutom volleyboll & snowboard som jag tycker om!

35. Skulle du hellre leva utan TV eller musik? Musik. TV. NEJ! Måste kunna se film, fast det kan jag se på datorn. Har jag TV & ingen musik så är alla filmer utan musik & vad händer då?! Då blir det ju ingen stämning alls!! Nej, jag kan inte välja, kan inte! Haha oj oj att jag är totalt körd om vi skulle förbjudas att använda elektronik.

36. Har du någonsin gillat någon utan att berätta om det för henne/honom? Alldeles säkert, för när jag var yngre var jag en riktig liten mes.

37. Vad säger du under pinsamma tystnader? Ingenting. Då vill jag bara hem.
 
38. Tycker du att ålder spelar någon roll i ett förhållande? Det är ju skillnad om en är 12 & den andra 20, men när man väl är vuxen spelar det väl ingen större roll tycker jag. Fast en 20åring med en 80åring skulle få mig att fundera. Hugh Hefner. Uuuuh
 
39. Favorit klädaffär? Gina Tricot, för H&M har verkligen gjort mig djupt besviken den senaste tiden. Usch för er!

40. Vad vill du jobba som när du blir stor? När jag blir stor vill jag bli astronaut! Nej, cowboy! NEJ, PIRAT!!
 
41. Tycker du att alla förtjänar en andra chans? Nja, det beror helt på vad personen gjort.

42. Om du är riktigt tyst , vad kan det bero på? Tänker ut en genialisk plan för att jag ska kunna bli världens härskarinna & så rik att jag skulle kunna torka mig med 1000 kronors lappar.

43. Ler du åt främlingar? Om någon främling säger typ hej & ler så säger jag ta mig fan hej & ler tillbaka. Gör man inte det är man ju en dryg & konstig människa.

44. Favoritfärg? Röd.
 
45. Vill du ha en rumskamrat? Oj vad kul det hade varit!! Om det var en tjej förstås..  

46. Senaste låten du lyssnade på? Absolut ingen aning. 

47. Vad är det elakaste någon har sagt till dig? Hm, det var inte TILL mig med det var OM mig bakom min rygg. Han sa att jag var den fulaste som bodde här & något mer. Men tro mig han fick sitt straff!! Haha. Usch vilka människor det finns alltså.
 
48. Snällaste?  Jag vet tyvär inte. Man kommer ju bara ihåg de elakaste. Synd egentligen. Det är de elaka man borde slänga i papperskorgen & de snälla man borde hålla kvar i minnet. Men Johan sa att han hade det så bra med mig en gång & det gjorde mig väldigt glad.

49. Har du nyligen gjort nånting du hoppas ingen får reda på? Nej det har jag då inte

50. Vilket språk vill du lära dig? Typ italienska, eller kinesiska. Fast jag skulle ALDRIG orka. Jag ogillar att läsa språk. Det är extremt tråkigt.

Människans bästa vän

Idag gick jag, Sandra & Anita på promenad med Nemo, Mini & Timo. De var överlyckliga.
 
 
 

Michael Scofield

För över ett halvår sen så började jag rita Michael Scofield från Prison Break eftersom jag var helt fast i den serien. Mitt i allt slutade jag tycka om serien & slutade då rita på min teckning. Så den här kommer aldrig bli klar, men en liten bit hann jag i alla fall.
 

Myskväll

Tända ljus, en kopp te & Notting Hill kan definitivt få en på bättre humör. Jag älskar kärleksfilmer. Mys!!
 

Igår

Igår var jag & Johan & fiskade. Det var väl inte en super bra fisketur, men fina bilder fick jag i alla fall. Johan fick en fisk & jag fick en mussla.
 
 
 
 
 
 

Blä

Jävlat varje dag nu är det folk som frågar vad jag vill bli. Usch, vad jag är less den frågan. Jag vet inte! Folk som inte ens är 15 ännu vet tillochmed vad dom vill bli. Redan. Varför hade inte jag en sån tur? Varje gång någon frågar vad jag vill bli & jag inte har något svar förrutom ett mesigt litet: Jag vet inte, så känner man sig misslyckad. För alla andra verkar ju veta vad de vill göra.
 
En till sak som får mig att vilja gå i ide resten av livet är gnället om att jag måste springa omkring och söka jobb & nog vet jag att jag måste det! Har alldeles precis varit & frågat om jobb på ett ställe jag VERKLIGEN ville jobba på, men då behövde dom ingen. Jag har gått & hoppats hela sommaren att de skulle behöva någon & så gjorde de inte det & nu känns det som om jag hade velat sjunka genom jorden. Höstdepressionen är här. Jag tror jag ska gå i ide.

Haha

17 Augusti

Idag fyller Elin 19 år! Så jag & Sandra åkte & köpte henne en liten söt bukett & sen for vi på Brännvalls & fikade med henne. Det började regna precis när vi var klar & vi satt ute i trädgården så vi fick inte sitta så himla länge & surra. Det var synd. Stackars Elin som i onsdags fick väja för en älg på vägen & hennes bil är nu förstörd, men som tur var klarade Elin sig. Usch vilken panik man hade fått om det hade varit man själv som hamnade i diket. Hoppas hon får en fin dag i alla fall!
 
Sen har jag målat klart min tavla som jag började med i måndags tror jag, men kan inte lägga upp en bild nu för jag ska ge bort tavlan & det är ju inge roligt om de får se den i förväg. 
 
Ikväll ska jag på min kusins 30-års fest. Hur länge jag blir vet jag inte. Tror inte att det kommer vara så många i min ålder där haha. Kanske någon om jag har tur. Åh jag vill måla ännu mer! Fast jag måste vänta tills den torkat innan jag ta ner den från staffliet.
 
Lägger upp en bild på Hellabron. Hur fan man nu stavar det vet jag inte, men jag chansar på att det är så. Det är ju ändå rätt många som inte vet hur man stavar Vännäs så jag behöver kanske inte skämmas så mycket. Haha. Jag är inte den enda. :)
 

Sommar & sol

Idag har jag badat. På riktigt den här gången. Simmade omkring ett tag & hade det allmänt bra. Har även varit på mussejakt med lillebror. Vi hittade omkring 20 stycken. Några slängde jag tillbaka. Jag fick så ångest. Typiskt mig att bry mig om ett tungliknande djur som bara krälar omkring på botten. Nu ska jag hem till bränna (det lät konstigt) & laga mat & städa. Imorgon blir det kusin 30 års kalas!
 
 

Sommartider

Nu bär det av ut med båten igen med pappa, bror & lilla hunden. Tänka sig att jag blev arbetslös i precis rättan tid! Sådan här sommar har det inte varit under heeela sommaren.

Jag har lite träningsvärk från allt paddlande igår. Kanske dags att börja träna. Jag tror jag skiter i gymmet & köper nå hantlar istället. Mycket skönare kunna sitta hemma i soffan & se film samtidigt som man lyfter på sina små hantlar. Haha, latheten är hög.
 

Funderingar

Jag undrar lite hur min framtid kommer se ut för jag är inte riktigt nöjd med min nutid. Eller vad man nu ska säga. Jag bor själv på veckorna & får bara bo med Johan två dagar i veckan. Det är ganska sjukt egentligen. Visserligen tror jag vi båda är så vana att bara träffas helgerna att ingen av oss riktigt tänker på det, men ibland stör det mig. Jag vill inte bo själv fem dagar i veckan för alltid & jag vill absolut inte flytta till Gällivare.
 
Här i Överkalix finns det inget jobb för honom & det gör det väl inte för mig heller. Inte något jobb jag skulle trivas med åtminstone. Jag kan inte tänka mig att jobba inom vården, på konsum eller ica, inte på en klädaffär eller något sånt. Inte heller på ett matställe & ska man vara så kräsen som jag så kan man inte bo här. Men jag KAN ju inte flytta. Det är ju här jag vill bo.. Fast vill jag bo med Johan & ha ett bra jobb så är det flyttning som behövs. Kanske jag inte ska sitta & fundera över det här nu. Kanske man bara ska flyta med & se vad som händer. Det är nog vad som är smartast. Det är såna här grubblerier som dyker upp när man bor själv. (Trots att jag ändå är till mamma & pappa varje dag så helt ensam är jag ju inte.)
 

Kanoting

Det blev att ta & hyra en kanot & paddla från Bränna till Svartbyn. Sen hade vi tur & fick lift tillbaka med Sandras pappa. Nu blir det att ligga & se film resten av kvällen. Jag håller på att nöta igenom Meet the Fockers filmerna. Gaylord Focker. Stackars man.
 

Bilder från igår!

Många bilder på Nemo, men det kan jag int rå för. Han är så söt så jag kan inte låta bli.
 
 
 
 

Fina dagar

Idag har jag varit på Ängesån & åkt båt med pappa, Kalle & Nemo. Stackars mamma hon jobbade. Var ute i flera timmar & man blir ju jätte trött av att vara länge i solen så nu är jag helt slut & har dessutom en jobbig huvudvärk. Jag har fotat bilder idag, men orkar inte lägga ut dom nu så här är lite bilder från i söndags istället.
 
 
 
 
 
 
 
 
Johan såg ut kriminell på den här bilden haha
 
 
 
 
 
Tranor
 

Målning

Nu ska jag börja på en ny tavla. Denna gång en tavla till lilla Emil. Jag har fått pappas gamla staffli. Jag har alltid velat ha ett sånt för att slippa sitta & böja sönder min rygg över ett bord. 
 
 

Lördag

Jag är nu en arbetslös människa & det känns så otroligt bra. Just nu i alla fall. Vi får väl se hur kul det är om någon vecka. Idag har jag haft fullt upp. Varit till Luleå & handlat lite onödiga grejer med Johan & sen åkte vi på kalas hos lilla Emil. Just nu sitter jag i Vännäs för mina kusiner & moster är här. De ricker vin. Önskar att jag ficka vara med & dricka vin, men det går inte då man ska hålla på att köra bil. 
 
Köpte förresten en sån där Teddy pläd på rusta. Den är jätte len på ena sidan & luddig & mjuk på den andra. Den bästa filten i världen. Eller nästan, den har inga ärmar så man slipper frysa om armarna om man vill ta sig lite dricka från bordet eller något, Haha. 
 
 

Fredag 10 Augusti 2012

Tänk vilken fin planet vi bor på. Synd bara att det är så få som bryr sig om den.
 
 
 
 
 

Torsdag 9 Augusti 2012

Det var höst idag när jag gick ut. Det kändes riktigt i luften. Ganska mysigt ändå.

Torsdag idag, imorgon fredag & det ska bli sååååå skönt! Min mage är full av Bullens varmkorv & jag hade så mycket hellre lagt mig i soffan & degat resten av dagen istället för att fara tillbaka på jobbet, men det är inte meningen att man ska få göra vad man vill här i livet. Hehe. Kanske tur. Jag hade nog blivit stor som ett hus om jag hade legat i soffan varenda dag.

Hejsvejs

Tisdag 7 Augusti 2012

Det har gått så bra för mig hela sommaren. Jag har liksom haft flyt i allt jag gjort & dagarna har glidit förbi. Nu känns det som om allt går emot mig, personer, saker & dagarna!! Dagarna går så sakta!!. Det är som att försöka promenera i geggamojja upp till knäna. Inte så lätt med andra ord. Kanske är det för att jag vet att jag har tre dagar kvar som det går extra sakta, men däremot förstår jag inte varför allt annat ska jävlas också. 
 
Igår var oturen med mig. Jag tappade grejer & klantade mig allmänt på jobbet. Hemma så brände jag handen i ugnen & när jag skulle spela Guitar hero på Johans xbox så fick den "the ring of death" eller vad det hette. Det vill säga att det blir en röd ring runt start knappen & xboxet är därmed utom all räddning. Johan har haft det i flera år & det har klarat sig, men när JAG ska spela, då bestämmer det sig för att lämna jordelivet. Usch. Idag har varit samma oflyt.
 
Men nu ska jag inte sura för jag ska ha myskväll med mamma & se Hunger Games igen.
 

Trolljägaren

Här är en film, man aldrig skulle kunna tro var värd att se. Det var mamma som tipsade om den. Jag tänkte först att den var då säkert bara en svammel film speciellt eftersom den är norsk, men ni kan inte förstå hur bra jag tyckte den var! Dessutom har den ju fått 7.0 i betyg på imdb. Så det så. Jätte bra film, tror till & med Johan gillade den. Dessutom är den så verklig att man nästan börjar tro att det finns troll i verkligheten. Den är inte läskig heller om någon undrar. Haha, vissa är ju inte så mycket för skräckfilmer inklusive jag.  
 

Måndag 6 Augusti 2012

Nu vill jag bara att klockan ska bli 4 så jag får sluta!! Det är inte min dag idag alls. Jag tänker mysa ner mig hemma i soffan & se en massa filmer. Åh vad jag älskar att se film. Sen hoppas jag mamma kan komma ut & gå med mig. Jag behöver promenader.

Nu måste jag brumma tillbaka till jobbet. :(

5 Augusti

Idag har det varit en fin sommardag så vi har varit ute med båten & bara njutit av livet! Lilla söta Dina var med också. Hon är så söt så hjärtat smälter.
 
 
 
 
 
 
 
  
  
 

Onsdag 1 Augusti 2012

Beställer från fujidirekt. Det är en sida där man kan beställa hem bilder billigtEtt vanligt foto kostar bara 75 öre/bild. Dessutom har jag några rabatt koder. 50 bilder gratis & 100 bilder gratis. Himla fint.
 
Tråkigt att man ska vara så less & trött alltid efter jobbet. Det gör ju att man inte orkar göra någonting. Bara sitta hemma & uggla. Fast idag har jag varit i Vännäs en stund & haft det bra. Varit på en promenad med mamma & Nemo. Imorgon ska jag på massage på Vinden!!!! Herrejesus vad det ska bli skönt. 
RSS 2.0