Hej å hå

Nu är Johan någonstans i södra Sverige. Jag sitter däremot här hemma med tjockt med snö utanför fönstret & dricker kaffe.
 
Och så är jag så arg. Folk som frågar "Har du nå jobb?" "Vad gör du nu?" "Jobbar du alls?". Visst får man väl fråga & när såna man känner frågar gör det ju ingenting för det förstår jag ju att de undrar, men när bara random folk frågar blir det ibland för mycket. Nej. Jag har inget jobb. Jag är väl inte helt värdelös & hemsk för det? Än så länge har jag pengar så att jag kan köpa mat, tanka bilen osv. Så folk behöver inte oroa sig. Jag klarar mig. Ibland kan jag hinna höra "Jobbar du?" elva gånger på en dag. Då blir man trött. Man är ingen parasit för att man inte jobbar. Jag tar inte emot några pengar från soc eller någonting så det är liksom lugnt. Det är ingen som slösar sina skattepengar på mig. Punkt.
 
Många tror kanske att jag är lat. Men jag är fan inte lat. Hela dagarna springer jag omkring i huset, tvättar, städar, diskar, lagar mat, går ut med mammas hundar så hon ska slippa komma hem på lunchen. Jag ser alltid till att det är rent & fint i huset när Johan kommer hem. För det tycker jag det kan vara. Jag vet själv hur tungt det är att komma hem från jobbet & så är det jätte stökigt. Kanske jag nästan är en hemmafru? Haha. Nej. För hemmafruar lever av sina karlar. Det gör inte jag.
 
Just nu håller jag på att läsa upp matten så jag ska kunna läsa till lågstadielärare. Under tiden går jag & hoppas på att jag ska få hoppa in för någon på Ok. Där tycker jag om att jobba. Jag hoppas de ringer snart, för ibland kan jag faktiskt sakna det..
 
Nå ja. Nu ska jag sluta sura & kolla 9gag istället. Sen ska jag minsann fara & slänga massor med skräp!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0