24 september

Det blev inte alls mycket bloggande för mig under flytten. Haha. Vi har ju inte ens internet här ännu så det har inte gått. Nu skriver jag från telefonen, men det tar sån tid. Bilder kommer senare.
 
Nu sitter jag i alla fall i mitt "egna" rum med tända ljus & eld i kakelugnen & ser på desperate housewives. Riktigt mysigt. Det har blivit så kallt ute nu.
 
 

Nu är det nästan dags

Nu är städningen av lägenheten i full gång. Jag torkar på & inuti skåp med tusen olika medel. Jag tänker inte lämna efter mig en smutsig lägenhet. Det värsta som finns när man flyttar är ju om de som bott där tidigare inte städat upp efter sig. Jag har köpt Cilit Bang. BANG & smutsen är väck. Nej så är det kanske inte riktigt. Det var inte så bra som jag trodde. Det är Simon & Jocke som ska ta över lägenheten efter oss. Eftersom det är någon man känner så känns det extra viktigt att här är fint när de flyttar in!
 
Jag har kokat mig kaffe & lyssnar på musik. Jag svettas sjukt mycket av allt torkande & allt kaffe. Dessutom får jag lite panik när det är grejer överallt. Jag tycker inte om att ha stökigt & kan inte riktigt slappna av.
 
Det blev förresten att jag & Angelica hade en liten "utflyttningsfest" i lördags. Hon tog med sig en champagne & så poppade vi den på balkongen & drack sen den medan vi såg Victoria's Secret & gav självförtroendet en rejäl käftsmäll. De är så snygga. Nästan så man får en girl crush. Candice Swanepoel. Den vackraste människan på denna jord.
 
Jag ska ta så mycket bilder jag kan i veckan. Ska försöka blogga också. Trots mina få följare.
 
 
 
 
 

Snart så

Jag har idag gjort mig en brevlåda, för dagen som jag så länge längtat efter är snart här. Det är mycket att packa & flytta omkring så det kommer ta en hel vecka, minst. Fast det känns inte det minsta jobbigt. Bara så himla kul!
 
Nu är det middag så får väl skriva mer sen.
RSS 2.0