Nothing is impossible

I wonder and worry my friend. Jag sitter & lyssnar på Sixto Rodriguez & hans låt I Wonder är svår att slå. Den är helt otroligt bra. En sådan låt som får en att vilja ligga på en sommaräng & titta på molnen. Haha.
 
Annars sitter jag mest & räknar matte så hjärnan blöder. Något som också är bra att lyssna på när man pluggar är Skrillex. Det är inte så mycket sångtext, mest bara ljud. Det tycker jag kan vara skönt ibland för jag är en sån som inte kan undgå att höra vad som sjungs i en låt. Andra lyssnar inte alls på texten, men jag gör det. Jämt.
 
Ikväll är det valborgs. Jag ska åka runt med mina vänner här i kommunen & titta på olika majbrasor. Något vinglas åker nog också ner. Mysigt!
 
Nej nu ska jag fortsätta kriga med matten. Det är inte omöjligt!
 

I'm on my way

Min glädje vändes precis upp & ner. Jag trodde nämligen att jag kunde börja universitetet till hösten & ändå komplettera matten enda fram till december. Fast där hade jag minsann äckligt fel. Jag har bara till 19 juni på mig. Det är en otroligt liten chans att jag hinner fram tills dess & även om jag skulle hinna så skulle jag inte klara nationella.
 
Från dag ett i skolan har matten varit där & bråkat med mig. Jag kan nog inte ens räkna alla gånger som jag suttit & gråtit över att jag inte förstår. Det tråkiga är också att jag förra året fick en jätte duktig mattelärare som har varit den enda någonsin som kunnat förklara för mig så jag förstår. Jag klarade proven utan problem. Sen fick jag inte ha henne mer.
 
Usch. Jag hade velat gräva ner mig ett tag.
Kanske jag borde säga som The Proclaimers: "I'll do my best, I'll do my best to do the best I can."

Jag fångade en räv en dag

Läste precis om en räv med ovanlig teckning som blivit skjuten här i Överkalix. Bara för att bli uppstoppad. Nog är det ju konstigt. Istället hade den väl kunnat få leva klart sitt liv i skogen & ha det bra. Näe då. Den ska bli ihjälskjuten & bli uppstoppad så att människor ska kunna titta på den. Man skulle ta & skjuta någon ovanligt snygg människa, stoppa upp hon/han så att man får sig en bättre titt. Världen är konstig. Det finns väl kameror förfan. Fota djuret & spara bilden så kan man titta på den fina räven hur jävla länge man vill.
 
Det är ju en sak om man skjuter ett djur för att man ska äta det eller för att djuret är sjukt, men bara för uppstoppning är så hemskt & onödigt. Människor är egoistiska. 
 
Hur ska det vara tycker ni?? Såhär:
 
Eller såhär:
 
 
 

Tjenis

Oj vad jag känner mig stressad. Jag tänkte städa huset & sen måla klart dörrarna, men ändå sitter jag här hos mamma & pappa & slöar, dricker kaffe & gosar med hundar. Jag är expert på att skjuta upp saker.
 
I helgen är det påsk. På lördag blir det tjejfest hos Angelica & sen utgång på hotellet. Det är länge, länge sen jag var ut någonstans. Idag måste man förresten passa på att gå på systemet om man ska ha något i helgen. För imorgon är det stängt!
 
Näe nu måste jag gå & städa!!

Hej hopp

Jag behöver en liten knuff. När jag ska rita någonting så är det som om jag sitter fast i seg geggamojja. Jag kan litegrann röra mig framåt, men ger snabbt upp & hittar på något annat istället. Det är synd, för jag har så mycket jag vill rita.
 
Det har varit en sån här vecka då jag inte minns vad jag gjort för något. Om någon frågade mig: "vad gjorde du i tisdags?" Så hade jag inte haft en aning. Förrutom lydnadskursen då.
Fast igår var jag med Angelica nästan hela dagen. Hon sa att hon inte tyckte vi fick tappa bort varandra.
Sluta umgås mitt i allt. För det är verkligen jätte lätt hänt att tappa bort någon. Man slutar helt enkelt umgås. Det behöver inte alls vara att man på något sätt blivit ovänner, man bara umgås med någon mindre & mindre & tillslut ingenting alls. Usch, sånt är sorgligt. Det blir så ibland. Som tur är kan man ju hitta tillbaka till varandra igen. :)
 
 
 

Huujedamig

Nu har jag ätit två isglassar. Mmm så gott! Jag är konstant törstig så då är det bra med isglass. 
Nå idag har jag i alla fall städat som en galning & nu vill jag aldrig mer städa i mitt liv känns det som. Påsken har åkt fram. Några veckor för tidigt, men jag kunde inte hålla mig. Tre påskris har jag. Jag gick till överdrift, men jag brukar göra det när jag ska pynta.
 
Johan befinner sig i Stockholm så jag är ensam till torsdag. Jag vågar inte sova i huset själv så jag sover hos mamma & pappa. Dessutom äter jag där också. Lite som att bo på hotell. Man äter & sover. Sen går man ut & roar sig någon annanstans resten av dagen. Haha.
 
Nej nu ska jag gå & trötta ut hundarna så de inte är så jobbiga på lydnadskursen ikväll.
 
Jag imorse:
 
 
RSS 2.0