Meningen med livet

Här sitter jag i soffan & känner mig som om jag vore den ända i hela Sverige som är onyttig. Människor fullkomligt bombarderar facebook, instagram & bloggar med sin super hälsosamma mat, extra snygga träningskläder & jättehårda träning. Jag tycker dessa människor är fantastiska. Jag önskar att jag också åt bra mat, hade fina träningskläder & tränade flera gånger i veckan, men jag tycker inte det är roligt. Jag VILL så gärna vara så, men det är svårt att ta sig upp ur soffan när man väl satt sig så att säga. Jag får väl sluta gå på internet helt & hållet så jag inte känner mig så ohälsosam & lat.
 
Det finns ju de som är jätte duktiga & verkligen tar tag i sina liv & går ner jätte mycket i vikt & mår bra. Jag blir alltid så glad för deras skull. Nästan så pass att jag börjar träna själv. Haha.
 
På tal om något helt annat! Jag är väldigt glad eftersom jag på senaste tiden har listat ut varför jag lever. Min mening här på Jorden. Tyvär får kan jag inte uppfylla min mening förrän på några år. Just nu känns det som om något fattas & det har det gjort ett bra tag. Därför är jag så glad att jag listat ut vad som har fattats. Så jag känner mig lugn. Jag behöver inte tala om vad min mening är förrän det är dags.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0