Good night

Varför blir man mer trött när man sover mycket? Det är frågan.
 
Dagen har spenderats framför teven, på Ica, hemma med dammsugaren i högsta hugg & återigen framför teven. Jag har inte haft någon ork idag riktigt, men det är väl för att man blivit lite krasslig.
 
Jag har börjat se serien: Girls. Det är en helt sjuk serie. Ful serie. Nästan alla som är med i den är ganska fula tycker jag. Man är ju så van alla dessa hollywood serier med supersnyggingar överallt så man blir lite förvånad då man ser en serie med vanliga människor i. Haha, vanliga människor är fula lät det nu som om jag menade, men det gjorde jag inte. Titta själv på serien så får ni se. Dessutom är den som äcklig & får en ibland att vilja stänga av, men den är ändå väldigt bra på något konstigt vis. Lite som Sex and the city. Helt sjuk, små äcklig ibland & så fruktansvärt fula kläder att man undrar hur de kunde gå ut bland folk. Ändå... En väldigt bra serie.
 
Jag skulle vilja läsa Harry Potter igen. Första boken ligger här bredvid mig, men har inte orken att börja läsa. Jag läser inte alls mycket på vintern. Annat är det på sommaren då jag plöjer igenom minst fem böcker.
 
Godnatt.
 
En söt bild på lilla Mio kan ni få.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0