Lite torsdag

Idag är det 4 ½ år sen jag & Johan blev ihoooop. Är det bara jag som tycker det är fjantigt att säga ihop? Då jag växt upp har det hetat "tillsammans". Mamma & pappa säger alltid "ihop". Tillsammans låter bättre tycker jag. Morfar har frågat mamma om inte jag & Johan ska förlova oss snart. Vi har ju varit tillsammans så länge tyckte han. Haha. Jag är en gammaldags romantiker som vill att killen ska gå ner på knät & ställa frågan. Frågan är ju då om Johan skulle göra det. Tveksamt. Hehe. Anna-Karin (Idas mamma) sa att är man tillsammans med en "Jockare" får man vänta halva livet innan det blir något ringbyte. Så vi får väl se ;)
 
Jag har hittat massa "ny" musik på spotify. När jag var 13-15 år lyssnade jag nästan bara på hårdrock, eller heter det metal? Det vet jag inte, men igår började jag lyssna på det igen & kan inte förstå hur jag kunnat glömma bort att det var så himla BRA! Jag har inte riktigt lyssnat på det på fem år. Glad att jag hittat tillbaka så att säga.
 
Snart ska jag åka in mot bränna & ha matte. Jag får inte igång min bil som bara knäpper lite tyst när jag försöker vrida om nyckeln. Jag hade inte heller velat starta om jag var en bil & det var nästan 30 minusgrader. Så jag får låna Johans audi som troget startar i alla temperaturer.
 
Bild tagen igår. Det var sådär vackert så man tappade andan.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0