Måla som Carl Larsson

Idag är det så mycket vårkänslor så det är inte klokt! Jag har till & med grillat korv. Fast det var inte lika mysigt som jag tänkt mig då det blåste väldigt mycket. Jag är dessutom en sån person som alltid får röken i ansiktet.
 
Åh det är en sak som jag verkligen vill lära mig! Akvarellmålning! Det hade varit otroligt kul. Då har jag ju en sån tur att min egen pappa faktiskt kan sånt. Han har målat akvarelltavlor mer än en gång. Carl Larssons målningar älskar jag. Han har målat sitt liv. Precis ett sånt liv jag vill ha. Mysigt, med massor av ungar i ett unikt hus. Jag har det mysigt redan & huset är ju väldigt unikt. Det finns ingen som har ett likadant. Då är det ungarna kvar, men det får vänta några år.
 
Jag har faktiskt varit till Carl Larssons hus. När jag var liten i Dalarna. Då tyckte jag däremot inte att det var så intressant. Jag tyckte mest mamma & pappa var konstiga som vill fara & se på ett gammalt hus, men nu hade jag velat åka dit igen! Jag minns ändå att jag tyckte om huset. Fast jag förstod inte varför det var så intressant att vara just där.
 
Då har jag bestämt det! Pappa ska lära mig måla som Carl Larsson.
 
Den här tavlan är min favorit! Tänk i det här rummet har jag varit.
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0