Förrymd häst

Jag är inne på min tredje lediga dag & det är så underbart att jag aldrig mer vill & jobba. Sommarvärmen har precis kommit. Jag skulle vilja ha sommar minst åtta månader om året.
 
Vår gård ligger ju som på en "kulle" ovanför ridhuset & stallet som är nedanför så jag har ganska bra utsikt där över. Flera gånger har jag sett någon häst som rymt & idag var en sån gång. Den verkade rädd & ville tillbaka till sina kompisar. Den sprang längs hagen där de andra var & gnäggade. Den drog några snabba varv runt ridhuset också. Jag tvingade pappa att ringa till de som äger alltihopa, men de sa att de var i Sundsvall så de fick skicka någon annan att hämta in den. Så nu mår den bra i sin hage igen.
 
Ikväll ska jag frossa i grillmat. Jag köpte mig en ny grill igår nämligen. Jag har bjudit svärmor på middag också, för jag kom på att det räcker nog till henne också. Det blir nog mysigt att sitta här på altanen & äta. Premiären tror jag det blir!

onsdag 2 juli 2014

Jag glömde visst bort att jag har en blogg IGEN! Jag ska bli bättre. 
 
Sommaren har återvänt & det känns underbart eftersom jag varit ledig i måndags & sen nu är jag ledig även fredag, lördag, söndag & måndag.
 
Jag & mamma har varit på äventyr efter skogsväg till Kalix. Det var hundkex i dikena, grusväg, strålande sol & små mysiga stugor överallt. Väl framme åkte vi till Granåns handelsträdgård & jag köpte mig lite fint! Vi firade min kusin Melker som fyller 7 också.
 
Födelsedagsbarnet
 
Min kusin Miranda.
 
Mamma & Miranda! 
 
 
RSS 2.0