Hej hopp

Angelica kom förbi idag. Vi satt på mammas & pappas altan, eftersom solen inte kommer till vår altan förrän sent på eftermiddagen på grund av några träd som är i vägen. Väldigt mysigt var det i alla fall. Vi åt mammas nybakade kanelbullar & drack saft, samt mös med små hundar.
 
Just nu sitter jag & är alldeles lycklig eftersom nya avsnitt av Vikings har kommit ut. Jag som är viking"fantast" älskar den serien & det är den mest verkliga viking serie/film jag sett. T.ex hollywoods Thor filmer är ju ganska löjliga. Ingenting stämmer. Tor är inte blond heller för den delen. Fast Chris Hemsworth som spelar Thor är ju sjukt snygg. Så man kan ju se den i alla fall. Fast ni ska veta hur kopiöst snygg Ragnar i Vikings är! Sweet jesus.
 
Min far är likdan som mig. Han är också intresserad av vikingar & vikingagudar. Det är han som fick mig till det. När jag var liten berättade han gamla historier för mig om Oden & hans korpar, Tor & hans bockar & Fenrisulven som var näst intill omöjlig att binda fast. När korparna flög över gården brukade han säga: "Det är Hugin & Munin som är & ser så du är snäll. Annars skvallrar de åt Oden". Haha. Andra har nog fått höra att om man inte är snäll skvallrar nissarna åt tomten.
 
Dessa finns i vårt hus. Det här är Oden. Pappa har gjort dem. Haha. Jag gillar dem faktiskt. Det är ju inte alla som har asagudar av träi huset sitt. Det finns en lampa i Odens mun som man kan tända.
 
 
Och Tor!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0