Rån, rasister & äppelträd

I söndags var det väpnat rån på konsum. Idag har det varit två beväpnade män hos en stackars gubbe. I lilla Överkalix. De personer som gör det här är stora idioter & jag önskar de fick bli utsatta för exakt samma så får vi se hur kul de tycker att det är.
 
Dessutom har Sverige Demokraterna fått jätte mycket röster. Vad fan är det för fel på folk? Det blir väl andra världs kriget all over again. Jag delade en bild igår på facebook. Det var en kvinna som skrivit: "Vill påminna om att Hitler inte tog makten utan RÖSTADES fram av tyskar som ansåg att utlänningar "stal" deras jobb & tillgångar." 
Det är ju sant. Människor som röstar på SD har fan i mig inte mycket bakom pannbenet. Rasister hela bunten. Fy fan för er. Som min gymnasielärare Ruben sa när vi fick se bilder från koncentrationslägret i Tyskland, "Det är viktigt att ni ALDRIG glömmer att detta har hänt, annars kan det hända igen." Ja, det verkar som om många idioter har glömt det.
 
På tal om något helt annat så har jag köpt mig ett äppelträd idag. Det har jag länge velat ha. Jag ska åka sen & hämta det. Jag fick inte med mig det i bilen. Såklart var det tvunget bli skitkallt & dåligt väder nu bara för att jag är ledig. När jag börjar jobba igen blir det väl 25 grader varmt & sol. Bajs.

Stolen Dance

Jag har jobbat hela helgen & idag. Nu däremot, är jag ledig enda till nästa tisdag! På torsdag åker jag & Johan till Stockholm. Det ni! Nä jag ska inte få er att tro att jag är lyckligare än alla andra & skryter här för det gör jag inte. Ni ska veta att på onsdag har jag nationella & klarar jag det inte får jag snällt vänta tills hösten 2015 innan jag kan plugga vidare. Kul va? Då är jag ta mig tusan 26, nästan 27 innan jag är klar. 
 
Yey.
 
Nej nu jäklar Emma, nu är det bara plugga. Ingen får ringa mig eller komma & lura mig att bjuda dom på kaffe. Jag måst göra matte, matte, MATTEEE!

21 Maj 2014 Onsdag

Oj då vad länge sen jag skrivit här! Jag har totalt glömt bort bloggen. 
 
Nu är det i alla fall sommar & jag sitter i matrummet med fönster & dörr öppen. Jag har ju skogen alldeles utanför dörrni princip så fågelkvittret är överallt. Det kommer in någon stackars humla då & då som jag måste släppa ut. Det är bra med humlor säger pappa, så därför dödar jag aldrig någon humla. Dessutom är de ju så söta med sin ludna rygg.
 
Jag ska jobba kväll idag & det svider tilllite i magen för det var så himla fint väder. Fast när man väl kommer till jobbet brukar jag glömma bort vädret.
 
Nej, nu har jag inte tid att skriva mer. Jag absolut måste göra matte.
RSS 2.0