Rån, rasister & äppelträd

I söndags var det väpnat rån på konsum. Idag har det varit två beväpnade män hos en stackars gubbe. I lilla Överkalix. De personer som gör det här är stora idioter & jag önskar de fick bli utsatta för exakt samma så får vi se hur kul de tycker att det är.
 
Dessutom har Sverige Demokraterna fått jätte mycket röster. Vad fan är det för fel på folk? Det blir väl andra världs kriget all over again. Jag delade en bild igår på facebook. Det var en kvinna som skrivit: "Vill påminna om att Hitler inte tog makten utan RÖSTADES fram av tyskar som ansåg att utlänningar "stal" deras jobb & tillgångar." 
Det är ju sant. Människor som röstar på SD har fan i mig inte mycket bakom pannbenet. Rasister hela bunten. Fy fan för er. Som min gymnasielärare Ruben sa när vi fick se bilder från koncentrationslägret i Tyskland, "Det är viktigt att ni ALDRIG glömmer att detta har hänt, annars kan det hända igen." Ja, det verkar som om många idioter har glömt det.
 
På tal om något helt annat så har jag köpt mig ett äppelträd idag. Det har jag länge velat ha. Jag ska åka sen & hämta det. Jag fick inte med mig det i bilen. Såklart var det tvunget bli skitkallt & dåligt väder nu bara för att jag är ledig. När jag börjar jobba igen blir det väl 25 grader varmt & sol. Bajs.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0