31 Juli

Jaha, nu är det mulet och skit igen.
Vill ha sommar, sommar, sommar!
Aldrig att jag vill börja skolan igen.
Känns bara helt meningslöst. Som ända anledningen
till varför man går i skolan är för att gå ut den så fort som möjligt. Som om någon bryr sig i fall man lär sig något?
Haha, ja nu kanske jag överdriver en aning, fast det känns så, för mig i alla fall.
Tänk vad härligt med sommarlov hela livet. Blev man less ledigheten kunde man skaffa sig ett sommarjobb ett tag. Sen sluta med det och fortsätta ha sommarlov. Haha! Jag och mina fanasier. Orka, Egentligen....
Ja, ja.
Har i alla fall fått min nya telefon nu. Det blev en med röda kanter istället för blå. För jag bestämde mig i sista sekund att jag gillar röd mer än blå.. Tur det. Bara jag inte tappar den i älven också, tur att det är garanti på den! :D Hahha!
Idag ska Nina sova här tror jag. Och imorgon blir det Lulekalastet.
Roligt. Tror jag ;)
Puss

Fan! 28 Juli

Känns som att sommarlovet snart är slut.. Vilket det också är. Hoja! Jaja ska sluta vara negativ nu.
Idg har jag I alla fall varit men Nina, Ida och Maya. Trevligt de. Hahahha! Skratta får man göra.
"håll du på gröva dig i räven ?"
Haha ja oj oj ;)
Vi gjorde faktiskt inte så mycket idag. Gick mest omkring på bränna. Det vart ju rikgtigt fint väder där senare mot kvällen.
Maya for med Frida och tränade hundarna, Nina for till lansjärv och jag och ida gick till fotbollsplan för hon hade träning. Så då fick jag sitta där i en timme och en kvart och dö i solen .. hahah Det händer så lätt.. Se gick jag och Ida mest omkring och dillade. Kul som fan ! huh!
Jojo men
Puss

bilder från idag och andra dagar ;)

                       

Have you ever seen the rain.

Bra låt, bra låt. ;) Creedence clearwater revival ;)
Idag har man ragga me freddy å gänget. :P haha om man då kan kalla de ragga? och vi behövde inte ens gå från vännäs till bränna för freddy kom och hämtade oss och de var ju snällt :) Fast de var trångt i bilen med en massa folk och bilen är ju inte särskilt stor. sen var man i bränna med typ Frida, Ida och Maya. :) De vart som tråkigt där senare så ja for hem :P
Igår var min egen DÅLIG dag..
Ja tappade min telefon ner för bryggan. Fast ja dök i efter den lite senare. SIM kortet vart räddat. Fast de tog någon timme. För Vi lyckades tappa det under bryggan på nån grej. och de var helt komplicerat att försöka få upp den därifrån. Och så satt typ robin landin och hans polaaare typ där å reta oss att vi aldrig skulle få upp de. Men pappa kom och då vart dom tyst! Så nu har ja beställt min nya telefon som ja lik skulle ha beställt :D
Så vem bryr sig haha. Nu har jag Idas gamla, gamla Nokia ;)
jajjaaa
Puss

blolloolo

Jaa, Idag ska mormor och morfar komma. Typ för att jag har namnsdag eller nå vilket dom verkar ta ganska så seriöst. Det gör inte jag. Fast jag fick pengar av mamma och pappa och de är ju inte så dåligt ! jag tycker alla verkar så deprimerade hela tiden? Vafan är det med er? Jaaa, hoppas ni inte är ledsna för länge.
PussBild ja ritade på midsommar.

jahaa

så var marknaden slut :( Det händer så lätt.
Nu är Lk och Göteborg att se fram emot istället.
Marknaden har varit rolig rolig :D hahah
Varit bra väder också hela marknaden, men idag är det världens piss väder.! jojo
Skitsamma :P de lär ju bli fint väder någon gång..
Är fortfarande seg och som korkad för har typ ÄNNU inte fattat att de är sommarlov. Men är man seg så är man :P
Ska göra nåå nu!
Puss

              

Huhu

Bajs bajs- Klant dag för mig idag!  Ja voj voj va jag är virrig och klantig

Det händer så lätt! :)

Idag har man inte gjort så mycket. Var hemma typ hela dagen. Sen typ 6 for ja in till bränna och var med Ida. Sen har vi varit me Davdi, Tobbe, Rune, Macke och Pj. typ några mer. Jojo. Och nu is ja int skriva nå mer.
ÄR LESS DE HÄR VÄDRET!


   
   

jaa! den Elfte! Eller nå

Idag har jag varit hemma! Mesta dagen i alla fall.
Har Typ hjälpt pappa sänka mopeden, sett film och suttit vid datorn.
Sen typ klockan halv fem bad Ida mig komma till bränna.
Så då for jag dit. Då dilla vi runt länge länge. Sen kom Frida!
Och så gjorde vi int så mycket. Gick som omkring.
När jag skriver allt det här låter det kanske tråkigt. Men det är då det sista vi har!
Som jag och Ida i parken. Hur kul som helst! HAAHAA..
Jaja ;)
Puss

        

Som fan ! ;)
     <---från altanen helt fint var de :)


Idag började dagen inte så bra... fast sen åkte vi till Luleå och köpte mig en moppe vafan ! ;)
Riktigt snygg faktiskt . Jag är riktigt glad nu till skillnad från igår i alla fall. Men DET orkar jag inte skriva om här inte. :(
Jaja. Den här dagen blev riktigt bra i alla fall. Vart mycket nöjd med mopeden i alla fall. Den hette något konstigt i alla fall. Inte något jag hört förrut. Men jag tror den var typ från japan eller kina eller nått. Haha och det låter ju som skrot, men skrot är den inte. ;)
Jag suuger på att köra, men ja ska fan lära mig!!!! Klart ja ska haha!
Jaa och så fyller man ju inte femton förän i Oktober, och det suuger! Men ja tror ja ska vara lite olaglig. Kanske lite haha ;) Jaa, och sen kom man hem, jävla piss väder har det varit hela dagen också. Pappa och mamma skjutsade mig till Ida och så gick hon och jag till Bränna. Så var vi där ett tag och dillade :P det var väl lite sämre några gånger, men nog hade vi ganska kul men vi höll på att frysa ihjäl fan! Så for jag hem och provkörde mopeden vilket jag SÖG på. men sånt som händer.
Och nu ska jag göra något annat.
Puss


mopppeeee ;)

Som trååkigt

Ganska tråkig dag idag! Var tvungen vakna klockan åtta. Sen åka iväg till Haparanda, där vi gick på candy world, jag köpte inte något godis där! Duktig eller vad?
Sen skulle mamma, pappa och Kalle på Ikea. Så jag satt i bilen för orkade inte följa med in.
Sen efter typ en timme åkte vi till kalix. Där var det sjukt tråkigt. Visserligen var mina små kusiner där. Fast Melker sov och Miranda var på ret humör och slog mig med kuddar och spottade mig i ansiktet. Riktigt charmigt faktiskt. Så åt vi Kina mat. Såg tv. Och sen skulle vi fara hem. Då vaknade Melker och var helt glad.! söt söt söt.
Nu sitter jag och hör på elvis in the ghetto. Ganska så bra faktiskt.
Tråkigt bajs väder är det ute.
Min bror har hyrt Alvin och gänget så ska väl se den ! Jag tror den är jävligt frän. Nog för att jag och Nina såg liiite igår. Men hon spolade så mycket då. Hahah. Jaja.
Får se vad man hittar på imorgon.
Puss

        
grillkväll söndag ;)

Ja idag... Har jag haft kul!

Idag är det ju väldigt fint väder! Är som överdrivet glad också.
Idag har jag haft jätte mycket att göra och inte alls längtat bort från Överkalix ett litet tag
typ utomlands som Cypern eller något sånt. Nej för här är det ju så varmt och fint just nu!
*ironiiiiiiiii*


Nej, rättare sagt så
Idag så har jag inte haft ett skit att göra. Jag tvingade med pappa till UG och hämtade hem
en keyboard. Håller nu på att lära mig Evanescence med Breathe no more. Har som lärt mig ändå ganska mycket nu.
Det var ju ganska intressant också för alla er som inte visste.
Igår sålde jag min motorola mobil till min bror. För 280 :- och då var jag snäll ska ni veta! Fast ville hur som helst bli av med den lille stenklumpen, grön som fan. Less! Ja, och när jag fått min lön ska jag köpa en Nokia xpress music ! De ni! Ja och nu har ja min ännu äldre tele som jag fick när jag var 12! Det är en tolvårs tele. Fast den funkar. Men vill inte ha!
jaja.. Nu ska jag se om jag kan hitta på något annat.
Kissbye . Som fan

       
Den gröne fan.      Den jag ska köpa! ;)       Tolvårs telen!

Förlåt om det blev lite mycket telefoner :( Men jag har inte så mycket att göra.

4 Juli 2008

        

Idag har man varit i poolen med Ida igen! Har blivit brun som fan på ryggen! Plus att jag har bränt mig, men det är smällar man får ta här i livet.
Sen har vi typ vandrat omkring i bränna och varit vääldigt seriösa. Typ lite hudkräm har gått åt också. Väldigt liite! eller hur Ida?
Jaja, har varit en härlig dag i alla fall, bara lite väl blåsigt. Tjockare har man blivit också av glass, powerking och lite "välbehövd" strips från grillen! De var ju väldigt nödvändigt för mig! Och en kamera har jag fått mig också!
Tack mormor och morfar! bilderna tagna av den! Jaa! Och nu ska jag sitta hela kvällen och ha tråkit eftersom att jag var tvungen fara hem typ 6. Vill fylla 15 nuu! Vill ha moped precis som alla andra. En gilera eller så skulle sitta fint. Jaja nu ska jag gå och göra något. Kanske.
Puss

Varmt!Idag har det varit varmt! Är det nog fortfarande skulle jag tro. Säkert har det varit nästan 30 grader !
Jag och Ida for till poolen ganska tidigt. Redan 11 var de full smockat där (smull fockat som ida skulle ha sagt)
Och vi gick till och med in gratis där eftersom att vi "råkades" smita in! Det händer så lätt. Så då har vi legat där och stekt hela dagen, Nina och massa annat folk kom också! I älven har vi också tagit oss något dopp! Helt garn som Ida och Nina då är och hoppar i som nå andra små tomtar. Senare kring 7 gick vi och såg på monstertrucks. Där råkades vi också smita in. Eller vi satt liksom utanför och såg på. Är man fattig så är man ! Haha! Neej, men det hade verkligen inte varit värt 100 spänn i alla fall så då var det tusen gånger bättre att sitta på ett tak gjort av torv.
Så är det! Och Nu ska jag dricka mig full av vatten och sen äta och sen försöka sova. Känns ju som lite tungt nu när det är så fint väder ute. Men jag orkar inte göra så mycket annat.
Puss!

Rolig dag, rolig dag! ;)

None

Idag har jag då haft kul!
Gick till bränna kring halv tolv. Och så var ja me Ida och Maja :) Gick omkring där nå braa tag. Och så for vi till poolen och sola dära, sen gick vi och bada i älven, kallt var de ;)
Sen gick vi och köpte glass igeeeeeeeeeen, har ätit fyra glassar idag ;)
Sen for Maja hem :( Då gick ja å ida och köpte korv och en stor cola för nio kr;P haha
Sen gick vi ner till bryggan nedanför skolan och sola, och då kom david, rune, isak, pj, macke och nån mer. Sen såg vi då dom spela volleyboll, eller fotboll , ja båda två typ:P och sen typ for vi och var med emil, jocke och simon ;) och åkte moped med emil ner till kåtan och där var david, rune, gustav och macke. Men vi for och väntade på idas mamma. sen for ja hem. och david och dom lånade tydligen en kanot och for och paddlade ner till svartbyn ;) hahah gaaaarn!
Jajaj.
Puss!
RSS 2.0