Kalix disco!

image7

Igår åkte vi till kalix. Jag, Nina, Ida, Markus, Jocke, Freckan, Johan.L, Robert, piglet, Dh, pappa , wasted whiteboys :P Typ jag kanske har glömt nån?:P Jaja. Ia alla fall hade jag ganska så roligt!
Det kom nå fulla boys och börja tala med oss. Och jag måste säga att två av dom var ganska så söta, och så tala dom som kalixmål fast inte sådär överdrivet slow, men jag tyckte dom var gulliga i alla fall. Och dom var 92:or men såg ut att vara typ 18 eller nått. Och så såg vi då när wasted whiteboys spela. Dom var ju bra som vanligt då!
Idag är det sommar på riktigt och jag ska steka och bli brun som bara den. Och till bränna ska jag nog också.
Puss

Fotboll suger

image6

Idag har det varit fotbollsturnering. De söög. Ja spela int nåå.. Ingen märkte ju ända att jag inte böt ut. Mohahah :D Jaja.. Det händer så lätt. Eller vad?
Varmt har det då varit, har typ bränt mig... Sånt som händer.... Ikväll blir det att åka till kalix med typ alla :D I bussen där jag åker blir det väl jag, Ida, Nina, Markus, Johan och Emil. Tror ja ;P haha.. Kul ska jag då i alla fall ha :D På rikt!

Puss

jah!

image5

Idag gjorde vi middag åt niorna och deras föräldrar :) Vi hade kul på baksidan av matsalen :D Haha riktigt kul tyckte jag :D.... Har väl varit på skolan i cirka 12 timmar idag.. Huh!!!! Jaja.. Men vi hade kul hur som helst. Och i musik har jag VG och nästa år kan det bli MVG :D... Haha gaaaaaaaaarn har vi varit :D tårtor har åkt i marken och allt. Men inte var de då jag! 
Pusshejjs ska sooova är tröttt

Ojoj orka!?

Imorgon så ska vi 8:or laga mat åt niorna. Som att det är kul då? När inte nån ens vill komma. Oj så hemskt det är då. Vi som måste laga maten och ställa i ordning allting. Men kommer ingen kan ju vi äta upp allt :) Då får dom fan ta och skylla sig själva. Och om någon drygar sig kan ja ju "råkas" spilla någonting på dom för jag är ju servitris ;)
Jaja.. men det finns säkert några som vill komma i alla fall :D
Puss

I like big.... Hahah!

image4

Hohoo! Jag har haft riktigt roligt med min lilla mongo sång idag. Fast jag vill inte skriva ner den här. Den är inte till för barn under 12 år tyvärr.! Och dom som är tooolv behöver inte heller läsa.


Idag har de regnat och det är mycket sorgligt och det är bara eftersom Gud gråter för att det är fotbolls turnering på fredag. Gud håller med mig om att fotboll inte är roligt. Inte roligt alls faktiskt. När någon sparkar bollen till mig skriket jag bara. Jag kan väl inte rå för att jag är bollrädd.? Tänker INTE vara med.

I alla fall. Idag på engelskan skulle vi tala om vad vi skulle göra i sommar. Så frågade hon mig. Och alla vände sig om mot mig och flinade med stoora elaka leenden, jag blev jätte rädd och gömde mig bakom min bok. Och då svarade jag : jag vet inte. Och skrattade hemskt mycket medans jag sa det. Då sa hon: In english please.
Jag: I don´t know.
Hon: Are you going to work?
Jag: Jag fick inget.
Hon: In english please
Jag: I didn´t get any.
Och så började alla skratta. Röd vart väl jag? :P Först förstod jag inte det komiska i det hela, men efter ett tag fattade jag. Hahah! Jag lyckas göra bort mig varenda dag. Jaja, det är sådär ibland.

Milly : We have.. haft det för längesen!!! ( jag skratta, för jag har dålig humor.. Nina också :) Eller så är det vi som har bra humor och alla andra har dålig! )

Haha :) Jag skrattade mycket den lektionen.
Pusss

Sommar!?

image3


Ja antagligen är det ju det. Det är TVÅ skoldagar kvar.! Helt sjukt egentligen..
Den här veckan blir nog ganska upp och ner. Imorgon och på Tisdag är det som vanligt.
Och de är de ända två skoldagarna, men på onsdag ska jag bara ha någon lektion och
sen måste jag hjälpa till att laga niornas middag. Sen på kvällen måste vi servera dem.
Då får vi komp ledigt på Torsdag, men om man vill ha ett diplom i idrotten så måste man
just den dagen fara och orientera... *Suck* Fast man får bara det diplomet om man gjort alla saker
man ska ha gjort det här året på idrottslektionerna. De vill säga: Åka 60 varv med skridskor runt ishallen,
simma 60 längder, åka skidor (björnrundan), orientera och sen paddla kanot.
Men det blir nästa vecka och det gör jag mer än gärna.
Och jag har ju bara orienteringen att ta itu med då. Och klart jag vill ha ett diplom så det är väl bara att göra det!

Idag har jag mest suttit och försökt lösa ett korsord i FRIDA tidningen. Är nästan helt klar nu Mohahah! Jag känner mig ganska bra nu. Fast ska precis nu förstöra det med att öppna franska boken och finna en massa tjorviga ord jag måste lära mig till imorgon. jaja. det är sådär ibland. Nu blev det här lite långt känner jag. Så jag slutar nu.
Puss

Luleå!

Idag vaknade jag och Nina klockan nio efter att igår kväll helt oväntat bestämde oss för att åka till Luleå med Mackan och Rune och köpa examens kläder åt dom typ. Ja det blev väl ganska lyckat ! Bara att dom tyckte att alla killar där var bög förrutom dom själva, bara för att dom hade som fina kläder om man säger så. Men det är väl bara överkalix pojkar i ett nötskal skulle jag kunna tänka mig. Kul var det i alla fall. Och speciellt i bussen på väg hem då vi skrattade mest hela tiden. Sjuk humor har vi ;P Kul kul. Sen for jag och Nina till Nina och gjorde tacos till mig, henne, clarre, ida, frida och maja. :) sen sprang vi ut på bränna nått tag och sen gick vi och såg film. Sen hände de väl nån tråkig sak,,... och sen for jag hem. Imorgon blir väl en hemskt lodig dag.
Puss

Idaggg

image2

Har varit helt stormig. Och då menar jag inte vädret. Hela våran klass har varit galen ! Hahah ;P Och så hade vi prov med Monster Mona. Herregud. Alla välte typ klassrummet upp och ner. Hon är så korkad och ingen har respekt för henne. Haha. Har inte mycket mera att säga än att Mona är störd.
Tack och hej.

Hoho!

image1


Jag gjorde något helt mystiskt med den förra bloggen så var helt enkelt tvungen att göra en ny. Jaja, det är sånt som händer. Hade redan skrivit ett inlägg för idag och orkar inte göra det igen. Så det här får bli allt för idag..
Puss

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0