I keep keep bleeding love

Måste ses!Nåja, då var den här helgen slut och man vill bara att måndag och tisdag, som för övrigt är sjukt onödiga skoldagar, ska gå fort så att man får jullov. Är jävligt välbehövt.

Inte förrän typ idag har jag börjat få julkänslor. Lite sent kanske, men nog verkar det som om jag överlever ändå :)

Igår kväll var jag hos Ida till tolv ungefär och väntade på att Johan skulle komma hem från Skellefteå där han hämtade en bil. Men något tjorvade så fick skaffa mig skjuts hem av någon annan så då fick jag tränga in mig i Dennis epa. Så kommer ju såklart polisen och vi är tvungen leka kurragömma, innan jag äntligen sen får komma hem.

Halv tre kommer Johan hem till mig och vi somnar nästan bums!
Hans bil är fan snygg och ett lite pluss är att den heter Rof. De du Ida, Roff är fan de snyggaste namn jag vet. Speciellt på katten ;)

Sen så blir det ug för att få umgås med Ida och sen bara hem och take it chill. :)

Bye bye

Vad att göra eller inte göra. Det är frågan.Tyvär så led vi en förlust på Innebandyn. Lite sorg i hjärtat, men då är jag int nog sportintresserad för att bry mig så mycket att jag blir sur, röd och gråter. Vi har faktiskt två år kvar på oss att vinna. Haha.

Jag blev inte ens arg då jag landade på rumpan efter att i ett meningslöst försök att ta bollen misslyckades. Sen när jag klumpigt föll över sargen av mig själv och utan hjälp av någon annan kom jag bara fram till att, nej, det här med sport, det är inget för mig som hör hemma i en soffa med film och mys.

I alla fall så har dagen varit mer än lugn och direkt sista matchen var klar ringde jag pappa så kom han och hämtade mig kring halv ett.

Har dessutom fått skolfotona (redan!) Haha. Tog bara lite mer än tre månader.
Hade inga höga förväntingar efter att i 10 år aldrig lyckas bli nöjd eller bra på ett skolfoto. Och nej, det blev inte mycket bättre än det någonsin blivit annars, och jag gick besviken och satte mig här i min egna lilla värld. Någon jävla gång borde man bli bra? Eller är det något fel på kameran eller på de invalida fotoraferna? Det är frågan..

Men dagens stora fråga är vad man ska göra ikväll, och resten av helgen?
Så att se. Huhu. Fredagsmys är ju lite av ett måste nu för tiden. Or always. <3

So long

Mjölk?

Överraskande många som läste bloggen min igår. Undra vad som hänt :)

Nu är jag i alla fall lite stolt över mig själv som efter otroligt många om och men äntilgen gjorde min redovisning. Har inte redovisat för klassen ännu, men har skrivit på små fjas kort.
Tog inte så länge, jag använde wikipedia och hittade en sjukt bra sammanfattning om den film jag ska redovisa imorgon.

Först hade jag tänkt total vägra att redovisa, för jag vet hur jag blir när jag ska prata inför många, men då kände jag för att vara a good girl så jag gjorde det.

Idag på Samhälls lektionen satt Oskar och sa kluriga "skämt" och "gåtor" åt mig. Ja fatta inte dom flesta såklart, men det är bara för att Oskar är så satans översmart ibland. Haha :) Inget illa menat.

I alla fall så sa han nåt i stil med :

Oskar: Vet du vad som är så bra med att ha sex med tjugotvå åringar?
Jag : Nej
Oskar: Det är tjugo stycken av dom!
Och så flinade han.

Det var en satans peddo luring det där.
Alltså ha sex med tjugo stycken två åringar. Hojja.

Sen sa han, :
(förlåt nu Oskar, men kom inte ihåg allt vad du sa så hittar på nått med vitt.)

Oskar: Jaha, vilken färg är det här vita pappret?
Jag: vitt
Oskar : Vilken färg är vita huset?
Jag: Vitt
Oskar: Vilken färg är en isbjörn?
Jag: Vit.
Oskar: Vad dricker en ko?
Jag: Mjölk.?

Men det gör dom ju fan int alls. Dom dricker vatten. Bara för att jag satt och tänkte på vita saker och försökte vara snabb och smart ;) Det värsta var ju att jag hört den förrut och visste att dom dricker vatten, men ändå säger jag mjölk!

Over and out

My Sassy Girl

Nu har jag bestämt mig hur jag ska klippa mig, men det talar jag inte om för någon
Fast ingen är nog så hemskt intresserad ;)

Har hunnit vara ut och gå med mamma. Har hörrt att det ska bli typ -30 inatt. Mysigt. HAHA. Imorgon är det allt jag som har på mig varma tjocka kläder plus mössa.

Nu ligger jag och ser Simpsons och ska snart gå och se My Sassy Girl. En ganska så bra film faktiskt.
Och hon som är med i den filmen är också med i The Girl Next Door som också är bra ;)Julklapp??

Morgonen blev stressig för pappa sov och det var egentligen meningen att han skulle skjutsa mig till skolan. Fick smått panik och bad han köra mig ändå. Så kom mig till skolan tillslut.

På lunchen gick jag till pox och hälsade på Ida som låg sjuk i soffan. Där var jag ett lill tag för att sen skynda mig iväg till skolan igen. Så har dagen bara flutit på och kan väl inte direkt säga att jag fått gjort mycket på någon av lektionerna. Har mest bara suttit.

Jag måste hitta en julklapp åt Johan. Men då undrar jag, vad köper man åt sin pojkvän? :) Hade kunna köpa hur mycket som helst till honom, men nu är det tyvär så att jag har nästan inga pengar alls. Får se hur jag ska fixa det där :)
Helgen

Den här helgen har ju varit rätt bra ändå. I fredags var jag ett tag med Ida och Sandra, men hann inte vara speciellt länge eftersom jag åkte med Johan till Jock. Vi kom dit ganska sent så inte var det mycket vi hann göra. Han spelade Call Of Duty och jag tyckte det var spännande så fastnade framför skärmen bredvid honom. Sen hela dagen på lördag spelade han och då blev jag lite uttråkad, men har varit sjuk så kunde i alla fall sova.
Johan är dessutom en specialist på att mobbas. Han har mobbat mig, Lukas, Oskar och Esko. Esko slapp i alla fall bli upplyft :) .

Igår var vi hos Ida. En hel del folk kom dit, var väl kanske inte meningen, men såvitt jag vet slutade det bra och det var roligt ändå ;).
I alla fall kring klockan 2 blev jag lite less och gick till Viktor där han och Johan lanade sitt krigsspel.
Jag fick till och med prova, men hade nog varit roligare om jag inte hade varit så himla trött. Så då åkte vi hem och somnade.

Vaknade inte förrän ett idag. Då fick man nästan lite små ångest över att ha sovit bort halva dagen, men då är ju fan söndagar till för att bara chilla. Så såg vi The Girl Next Door som jag redan sett ett par hundra gånger, men den är ändå lika rolig varje gång.

Gud vilket tråkigt inlägg det här blev kände jag nu. Förlåt, jag ska göra bättre ifrån mig en annan dag ;)

.Jaha då var det fredag igen och hur skönt är inte det?
Ikväll hade jag tänkt hinna vara med Ida och Sandra nå tag. Får se hur länge det blir då :) Känns skönt att få komma ut litegrann eftersom man legat hemma i två dagar.

Och den som gnäller att jag far ut fast jag varit hemma kan nypa sig själv i örat. Jag is int ligga hemma nå mer och jag får väl skylla mig själv om jag blir ännu mer sjuk? Haha. Jaa, frisk luft kan ju vara bra. Inte för att jag planerat att vara ute så mycket.

Sen så vill jag faktiskt vara med Johäään som jag inte träffat sen i söndags så det är ganska självklart för mig, men får se vad han ska göra. Annars stannar jag med Ida och Sandra hela kvällen istället. Kan nog bli kul det också. Riiight grrrrls? ;)

Jaja, jag önskar lycka till, åt dom som ikväll ska sälja fika på småbarnens disco :) Hoppas det säljs SOM FAN!
Plus att little brush of mine ska spela med sitt band där på ug. Dom är lite fräsiga dom där pojkarna.

Hejhej nu ska jag missbruka nezeril och läkerol.
Slänger in en låt också bara för att.

Sick and tired

För det första, tack Oskar för låten. Myche trevligt.

Idag har jag helt och hållet varit för sjuk för att fara på skolan.
Vaknade av att vattnet kom tillbaka, men det var ingen tyst ankomst. Nej för tidigt, tidigt på morgonen så började det att mullra i mina väggar och i toastolen. Hade kunnat vara jordbävningen, men nej det var bara en tzunami.
Trevligt uppvaknande i alla fall. Måste säga att vattnet i alla kranar var brunt till en början. Mmmmm :)

Sen har resten av dagen gått åt till att bara ta det hemskt lugnt... Plus att jag möblerade om i mitt rum. Och jag kan svara på det redan nu. Ni undrar hur kunde jag orka möblera om mitt rum om jag inte orkade fara till skolan?
Jo. Så här är det. Att möblera om är roligare :)

Fast sjuk är jag på riktigt och jag ljuger inte. Feber har jag inte men en massa andra jobbiga saker. Så inte vet jag om jag är i världens topp form.

Nu ska jag i alla fall vara a good girl och göra lite läxor.

The dragon is out to get me and I know it

Satt nyss och blev lite små kär i ett par skor på nelly. Sen slog det mig. Jag är ju fattig!
Så går det när man sparar till en liten hund vars ägare vill ha alldeles för mycket pengar, för att jag ska hinna spara till i sommar. Ja, jag har några tusingar kvar, men inte fan tänker jag ge upp. Jag ska ha min lilla
vita-tuss-isbjörnsunge om det så är det sista jag gör.

Idag har i alla fall varit en jävligt frustrerande dag. Till en början gick det bra, trots att jag hade mamma på första lektionen. Det klarar jag bra, inte alls så killing som jag trodde att det skulle vara. Är ju trots allt van vid att far min ränner runt på UG och överallt och vet allt om allt och alla även före mig. Så ja, jag är van.

Anyway, så hade jag svenska med en eldsprutande drake och det var inte roligt minsann.
Där satt jag snäll som Jesus och skrev så noga jag kunde en uppsats som skulle ha varit inlämnad. Skrev och skrev. När lektionen var slut fångade draken mig och berättade att man gör inte så mot sina kompisar när de berättar något (skriver). Då sa jag " Inte tror jag att dom bryr sig så mycket"
Draken puffade lite eld och frustade "Nej, det må vara, men gentemot mig var det oartigt."

Neej, jag blev så arg inombords att jag var påväg att ta fram mitt stora feta SVÄRD och skära halsen av den elaka draken. Tyvär har jag inte guts nog till göra det så jag sa något i stil med " Ja, ja det ordnar sig nog" och gick därifrån. Hon såg både arg och förvånad ut. Ungefär som: Hur understår hon sig!!?

Men in your face, så understod jag mig till att faktiskt göra en sån himla oartig sak.

Sen har vi inte haft vatten här i africa byn så var tvungen åka ända till svartbyn till farmor för att få duscha. Nu ska jag sluta överdriva med att skriva.

Hejsvejs :)

Högstadiet
MIN HÖGSTADIETID

Uppvärmning:

 


Vad hette din skola? - Strandskolan
Vad hette din klass? - 9a
Hur länge gick du där? - 7 - 9
Roligaste ämnet? - Ingen aning. Bild?
Tråkigaste ämnet? - Svenska, religion, historia, samhällskunskap, Fysik, Biologi, kemi, matte. I stort sett allt :)
Hur var maten? - Bra bra. Äter där fortfarande ;)
Bästa läraren? -  Nå det kan int jag svara på
Sämsta läraren? - hihi det vet vi nog alla
Kommer du sakna högstadietiden? - Nja, kanske sen. Nu gör jag INTE det :)

DETTA HAR JAG HUNNIT MED UNDER MINA 3 ÅR PÅ HÖGSTADIET:
[x] Haft kul på en lektion
[x] Haft tråkigt på en lektion
[/] Skolkat
[/] Blivit utskälld av läraren
[x] Fått betygsvarning
[x] Fått IG
[x] Fått MVG
[ ] Fått kvarsittning
[x] Kommit försent
[ ] Skrikit åt en lärare
[x] Hatat en lärare
[x] Tyckt om en lärare
[ ] Varit kär i en lärare
[x] Gjort bort dig i skolan
[x] Druckit alkohol
[x] Varit så full att du spytt
[ ] Använt narkotika
[x] Snusat
[x] Klottrat på allmän plats
[x] Gjort något olagligt
[ ] Blivit arresterad
[ ] Sovit i fyllecell
[ ] Rymt hemifrån
[ ] Genomgått en operation
[ ] Varit med om en bilolycka
[ ] Varit nära döden
[ ]Någon nära har avlidit
[x] Ljugit för en vän
[x] Gråtit på grund av en vän
[x] Tvivlat på dig själv
[x] Hatat dig själv
[ ] Försökt begå självmord
[/] Velat dö
[x] Fått höra att du sjunger bra
[ ] Fått höra att du sjunger dåligt
[x] Fått höra att någon älskar dig
[ ] Sett din idol live
[x] Varit på konsert
[ ] Varit backstage på en konsert
[ ] Har fått din idols autograf
[x] Lyssnat på samma låt en hel natt
[ ] Varit med på TV
[x] Varit med i tidningen
[?] Vunnit en tävling 
[x] Uppträtt inför publik
[x] Kysst en av samma kön
[ ] Kysst mer än 5 personer på ett dygn
[ ] Haft trekant
[x] Kramat en snygg kille/tjej
[ ] Varit kär i någon av samma kön
[ ] Varit kär i en kändis
[ ] Haft sex med en kändis
[x] Lärt känna en ny person
[x] Tappat kontakten med någon
[ ] Saknat en gammal vän
[ ] Träffat någon på Internet och sedan på riktigt
[x] Varit på en fest där det förekom alkohol
[ ] Haft en fest där det förekom alkohol
[ ] Förstört en fest
[ ] Spytt upp allt du ätit till frukost och ändå gått till skolan
[ ] Haft anorexi
[ ] Velat bli modell
[/] Varit nöjd med dig själv
[ ] Varit otrogen
[ ] Dumpat din partner för någon annan
[x] Ändrat musikstil sen i sjuan
[x] Ändrat klädstil sen i sjuan
[x] Känt dig lycklig
[x] Skrattat med dina vänner
[x] Älskat att leva
[x] Fått nya erfarenheter
[x] Kommer sakna högstadietiden
[x] Tycker i stort sett högstadietiden varit bra

Nog hade vi det bra alltid. Gamla trion ;) Jag Ida och Nina.
Sen så har man fått fler vänner också :)

I went out for a ride and I never went back

Nu ska jag snart till skolan. Trött är jag som en jävla sengångare, men ska försöka bli pigg.
Känns ut som om jag är en apelsin och någon har pressat mig. Allt i mig och jag är helt sluuuut! Nu blev jag lite töntig, men sån är jag och så är det ibland.

Trött men hyper.

Får se vad som händer ikväll. Johan kommer hem. Får se om jag far och stör han medan han mördar zombisarna.
Zombies my ass.

Byyyye

Without you I´m a drummer girl that can't keep the beat.

It's rainin' but there ain't a cloud in the sky
Musta been a tear from your eye
Everything'll be okay
Funny thought I felt a sweet summer breeze
Musta been you sighin' so deep
Don't worry we're gonna find a way

I'm waitin', waitin' on a sunny day
Gonna chase the clouds away
Waitin' on a sunny day

Without you I'm workin' with the rain fallin' down
Half a party in a one dog town
I need you to chase the blues away
Without you I'm a drummer girl that can't keep a beat
And ice cream truck on a deserted street
I hope that you're coming to stay


Hard times baby, well they come to tell us all
Sure as the tickin' of the clock on the wall
Sure as the turnin' of the night into day
Your smile girl, brings the mornin' light to my eyes
Lifts away the blues when I rise
I hope that you're coming to stay
RSS 2.0