Tisdag

Idag for jag till skolan och skrev engelska provet. Det gick oväntat bra i alla fall.
Sen åkte jag hem. Så har legat i sängen nästan hela dagen och tagit det lungt som fan.
Lite tråkigt känns det ju, men det kan behövas ibland det också.

Nu har jag bara det där historia provet att träna på. Gud i london vad det komemr ta tid. Jag har bara idag
och imorgon på mig. Jag sa till mamma att jag skulle träna idag medan jag ändå var hemma. men gissa vad, det har jag inte gjort. Så rätt åt mig om jag får fet IG på det. Då blir jag ändå lite ledsen tror jag. Men som sagt, rätt åt mig..

Nu ska jag försöka träna på det. Inte för att det kommer bli av säkert.


/ E.B

Måndag

Har haft ganska chill idag. Hinner inte skriva mer nu för ska äta och sen till bränna just med Ida och Nina och sen träna.
Sen måste jag skynda mig hem för att träna till engelska provet. Och det är jag då inte glad för..
Måste springa iväg nu.

/ E.B

Sommartid

Sur över att ha vaknat åtta på morgonen steg jag upp. Kollade ut genom fönstret och märkte hur mycket det snöade. Då blev jag ännu surare. När jag kom ut ur mitt rum klagade jag över att ha vaknat klockan åtta. Då talade mamma om för mig att det var sommartid nu och att klockan var nio. Då blev jag sur för att det är sommartid och det snöar ute. Haha. Ja, jag kanske är lite onormal ibland och speciellt på morgonen.

I alla fall så började dagen dåligt. Fortsatte dåligt i och med att jag har varit tvungen att gå igenom hela andra världskriget med mamma i ungefär två timmar. Samtidigt har jag proppat i mig polkagrisar och kex. Så nu är jag riktigt rund och fin om magen och skallen fullproppad av Hitler och nazisterna. Så nu kommer jag givetvis måsta träna ännu mer på det där senare ända fram till torsdag då vi har provet. På tisdag har vi engelska prov också. Jag vet inte hur jag ska hinna allting?

Men inte hindrar det mig från att fara på ug bara för att komma ifrån allt det där. Umgås med folk också, jag känner mig helt jävla isolerad från omvärlden just nu. Varför vet jag inte. Inte vet jag vad alla gör idag heller?
Undra om någon är lika pluggis som jag idag.. Det får jag nog aldrig veta. Huhu.

Nu ska jag gan göra vad som helst utom att plugga. Tjohej!

/ E.B

Luleå suger

Idag åkte jag med mamma till Lule.
Efter ett tag bland alla människor och kläder höll jag på att dö.
Nå märks det att jag är från Överkalix. Om det är något jag hatar är det att
shoppa och att behöva trängas med andra människor som desstuom glor på en som om man var från
en annan planet. Vadå tror ni att ni är mycket bättre för att ni är från luleå?
Det kan jag tala om att det är ni fan int alls. Så glo hur mycket ni vill.
Fast kanske dom glor för att jag ser rolig ut, eller för att jag är tjock, eller också för att jag är gränslöst snygg och dom är avundsjuka.
Jag tror på det där med gränslöst snygg.

Fick mest sitta utanför provrum hela tiden för att mamma provade hundra kläder.
Då såg jag någon som såg roligare ut än jag. Det var en tant som hade lila hår, lila läppstift, lila jacka och så skulle hon prova fyra olika lila tröjor. Ingen tvekan om vad den kärringens favorit färg är i alla fall. Dessutom smyg fota ja hon. Men hennes lila hår syns inte så bra tyvär. Och tro mig, det var lila. Det ser ut svart, men lila var det. Och säg int emot. Jag har rätt och du har fel.
PUNKT.
Ska snart och vara med Ida och dom tror jag./ E.B

Sleepy love

Vet ni vad?
Nu är ja glad. för nu ska jag SOVA. Det är det som får mig att orka gå upp på morgonen, det är sova jag lever för. Vad skulle jag göra utan att sova. Det är så underbart och jag vill att det alltid ska vara jag och sovandet.
I love sova. Now and forever.

När jag sover är jag i alla fall komisk ibland, snyggast och sexigast i världen, en bra person, räddar folk i nöd, som säger det jag tycker, som kan flyga ibland, som ibland springer omkring i läskiga mardrömmar. Men det är alltid ett äventyr även om drömmen slutar tvärt genom att jag faller ner för en klippa och vaknar skrikandes och darrandes i hela kroppen. Alltid ett äventyr. Som jag sa. I love sova.

Nu ska jag gå och mysa i sängen och hoppas att sovandet kommer och tar mig när jag minst anar det.
Spännande! :D

Plus att ja gilalr min sköna humor som bara jag själv tycker om. Med andra ord : dålig humor.

/ E.B

UG nu

Sitter här i musiken och hör på när några spelar.
Nå har ja väl haft ganskee så trevligt ikväll. Finns alltid folk där
som vet vad dom ska göra för att  få mig glad i fall jag nu inte skulle vara det.
Till exempel Ida med big smile eller Milly i sina givmildaste stunder. Haha.
Nu väntar jag bara på att stället här ska stänga nåndgång så jag kan få
fara hem å va vrång där istället. För nu for Ida för en stund sen och Milly är nånstans?
Ja orkar bara int leta riktigt. I´m to fat and to bad för sånt.

Imorgon ska jag till Luleå med mooor och bränna ännu mer pengar så nu kommer
jag vara fattig och grus galen i över en månad till. Jag ser mig själv i programmet
"Lyxfällan" inom snar framtid. Stackars mina barn. Om de nu blir några såna. 
Blir det med karlarna här nedan
är det synd om barnen även om ja nu skulle vara rik som ett svin. Så vore bäst om jag int skaffa barn alls.
Annars blir jag nog anmäld för grov barnmisshandel och socialen blir mycket inblandade och de orkar ja int me.

Och nu kom Dan och Tobbe och stirra ut mig som fan och gjorde mig generad och ledseeeen
så nu vill ja int skriva nå mer. Huh!! Sug på den alla kuksugare i världen.

Hejtå!Mina karlar. Ica säret och en snygging i grönt. Borat? Ja de kan ja hur som helst int svara på.

/ E.B

Friday!

Sjukt skönt med fredag.!
Har varit en ganska effektivt arbetande människa idag på lektionerna. Men nu är det så att jag måste om jag nu vill komma in på linjen jag vill gå. Riktigt synd eftersom jag inte är det minsta pluggis. Tvingar man sig själv kan det gå bra ibland, men vissa dagar går det bara inte. Då sitter man istället och är totalt oseriös med typ Ida eller nån. Fast idag har det gått ganska bra. Haha.

Imorgon ska jag till Luleå. Jag ska göra hål i den så kallade "vippen". Den där lilla saken i örat. Har gjort det förut, men då åkte den ur och fick aldrig tillbaka den. Blev ledsen, men nu ska jag göra ett nytt försök. Har tänkt göra ännu mer hål i öronen senare. Hade ju varit kul göra någon annanstans än i sina jävla öron, men eftersom att mamma och pappa vägrar låta mig göra det så går det inte. Även om jag hade gjort en sjukt dyr piercing någonstans och kom hem och dom fick reda på det, skulle dom helt hänsynslöst mot min lilla budget, be mig att ta ut piercingen. Som att dom skulle bry sig i fall den kostade mycket? Nej skulle inte tro det.

Jaja, nu måste jag sluta gnälla. Är så hungrig att jag snart lägger mig på golvet och skriker.

/ E.B

Björnrundan = FBA rundan

Eller så kanske inte. En sak jag är jävligt överlycklig över är att det här var sista gången i världshistorien som jag åkte björnrundan. Aldrig mer ska jag behöva sätta på mig dom där äckliga skidorna för att skidra upp i lappberget och få skavsår som ett svin och det ända man ser framemot är att komma fram till en jävla saft kontroll för att sen tvinga sig upp för onödigt branta backar igen medan lärarna står där och njuter av att se oss plågas. Och ja, jag är bitter.

Men ändå har det inte varit helt värdelöst idag. Jag skidrade med Ida, Emil, Dennis, Patrik för det mesta och ibland Milly, Emelie, Elin och Oskar också. Fast dom rejsade ifrån oss ganska hårt där ett tag. Till slut låg vi absolut sist av alla. Kan säga att jag känner mig ganska stolt över det. Haha inte. Fast jag tycker inte man ska stressa, vi tog det chill och var framme vid skolan igen efter tre långa svettiga timmar som jag fan aldrig tänker vara med om igen. När vi kom till skolan var det inge folk där och matsalen var alldeles tom, så där satt vi i the fucking bad ass gang och åt pasta och drack oboy. Det var gott..

Måst säga att dom där nerförsbackarna är gud förbannat livsfarliga för Ida åkte före mig och trillade sen kom jag och trillade nästan på henne, men skicklig som jag är gled jag på stjärten några meter innan jag typ krocka in i henne.

Nu är jag så gud i londons trött att jag tänker ta det lugnt som fan.
Och förlåt om jag svär, men det kan jag inte rå för nästan. Det hör som till mitt språk lite grann, och dom vuxna älskar att säga att jag har ett dåligt ordförråd, men det har jag då minsann inte. Ni ska bara veta vilka ord jag kan häva ur mig, det är otroligt ska ni veta.


/ E.B

Tjoo

Varit ute och gått med Ida efter isen ikväll. Vi hade med oss Isa och talade på om allt möjligt.
Bara att det var så jävla kallt ute och som vanligt klär jag mig för lite.
Imorgon är det björnrundan och då ska jag fan försöka klä mig rätt. Tungt att åka skidor när det är så här kallt. :(
Nu ska jag se film.

/ E.B

Onsdag

Andra inlägget idag.

Nationella på morgonen och jag tror att det gick ganskee så bra ändå. Känner mig då nöjd, men det kanske bara är som jag tror. Den kanske sög min uppsats.. Nej haha, jag tror på mig själv så den var nog duglig i alla fall.

Sen lämnade Ida mig åt helvetet och for och planterade tomater. Jag tänkte på den trista ensamma dagen som jag hade framför mig, tills Angelica och Sandra räddade mig. Haha. Jag gick och åt senare för var så hungrig och orkade inte vänta tills dom slutade och när jag ätit klart och var som smått stolt över att inte ha tryckt i mig 50 ton spagetti för en gångsskull och så kommer Sandra och Angelica och frågar om jag vill komma och äta våfflor på lekis. I love våfflor jätte mycket så jag kom med. Vi gick till lekis där alla ungarna nyss ätit våfflor. Garn var dom då och en skitunge slog mig i huvudet med en enorm kudde. I alla fall var våfflorna jävligt goda.

Och senare på elevensval hade jag lässtuga och då hade Ida kommit tillbaka. Vi och Milly, Patrik, Dennis, Viktor och Emelie diskuterade något riktigt intressant: kånkelbär (och nej jag har ingen aning om hur det stavas). Några visste inte vad det var då förklarade Milly så snällt.

Milly: Ja men det är ju typ när de är kvar skit i röv håret ( eller något sånt fräscht i den stilen )
Ida får stora ögon som att hon just upptäckt det och ler och ropar : DE E DEE!
Och alla skrattar och skrattar och man hade kunnat tro att vi aldrig skulle sluta, men det gjorde vi ändå som tur är.

Joo det där kanske ni andra inte ser som roligt, men ni skulle varit där..

Sen var det massa mer roliga saker som fick mig att skratta tills jag nästan dog, men kommer inte riktigt ihåg och är inte så säker på att någon vill höra det ändå. Så nu hade jag tänkt mig att gå på bilddagboken istället.
Ett gott skratt förlänger livet så att säga. Fast ibland dör man ju nästan av skratt. Vet inte hur det där går ihop egentligen.

/ E.B

Onsdag

Vaknade lite ovanligt tidigt idag. Så klev upp och börja göra mig klar.
Har nationella i engelska idag. Både bra och dåligt. Bra för att då missar man lite andra lektioner
och dåligt för att det säkert är jobbigt och svårt.
Sen ska alla som har tyska iväg och plantera. Så Ida kommer vara borta hela dagen och det känns ut jävligt tråkigt.
Och nu så är det skiiiit kallt ute, och det vill jag inte att det ska vara för nu vill jag fan i mig ha riktig vår! Helst sommar då, men måste ju vara vår först för att det ska kunna bli sommar. Haha.

Hör på Status Quo. Blir som glad av den. :)

Och nu ska jag gå och äta nå..
/ E.B .-*

Tisdag.-*

Nu sitter jag här och hör på Ziggy Marley. Han är som en positiv sak. I alla fall så låter han låtar positiva tycker jag. Blir i alla fall glad av dom. Utom Love is my religion låten. Haha. Den är en annan sak.!

Vaknade upp med svullna ögon idag också. Det är jävligt jobbigt och man kan tycka att det förstör hela ens dag, men stark som jag är så klarar jag mig i alla fall. Haha. Fast måste ju erkänna att det är lite små pinsamt att vandra omkring med mullvads ögon hela dagarna. Hoppas det försvinner snart. Blir ju ledsen.. Det kan antingen vara kitze eller min nya mascara. Det är ett mysterium det där.

Jag och Ida har haft riktigt kul idag på engelska lektionen. Satan va överdrivet svamliga vi var. Och sen ville hon byta kläder med mig för att hon inte var nöjd med vad hon hade på sig och det resulterade ju givetvis till att jag inte heller var nöjd efter att ha tagit på mig hennes linne och hennes kofta. Nog för att dom var fina båda två, men de passa int till mina byxor. Haha. Vilken mode tönt jag lät som nu! Men det var faktiskt sant så de så.

Skriver kanske mer sen.


/ E.B

:)Varför vara ledsen när man kan vara glad?
Glad är vad jag tänker vara no matter what i fortsättningen.
Det är värt ett försök i alla fall.

/ E.B

Breakdown

Jag trodde aldrig att jag skulle orka upp i morse, men det gjorde jag ta mig fan visst!
Dessvärre var mina ögon svullna eftersom min kitze Polly har sovit med mig i natt. Så när jag satte mascara såg det bara väldigt annorlunda och udda ut. Jag tror mina ögon är normalstorlek just nu i alla fall.

Sen åkte jag skidor. Fick med mig Ida genom att tvinga på hon mina pjäxor och mina skidor för hon hade inga egna. Och då undrar nog ni hur jag kunde åka skidor, men se det fixade jag efter att ha stönat ett bra tag i försök att få på mig ett par alldeles för stora lån pjäxor och några små skidor. Vad gör man inte för vännen sin? Haha. Inte åkte vi långt inte ändå. Vi gick på något litet mission i badhuset. Det var ganska så kul, men det är en hemlis.

Sen har man bara haft en massa lektioner och talat med Ida hela dagen. Milly är också med i våra diskussioner ibland. Haha.
Och ikväll tänker jag dra mig iväg och styrketräna för min datastol börjar vara lite svag nu. Stackarn blir bara lägre och lägre. Fast inte ska man ju tycka synd om en datastol. Det är ju sitta den är till för.
Jaja!

- Ja bryr mig helt enkelt inte mer. Försöker i alla fall. Erat val, gör va fan ni vill. Jag kan hitta lycka på annat håll.! Orkar inte gå och vänta som vanligt. Tack och hej...

/ E.B

Köket

Idag har jag varit med Ida mesta delen av dagen. Vi har haft det riktigt skoj faktiskt.
Vi promenerade på älven kring fårholmen där vi solade just. Jag vågad som jag är, tog av mig till linne
och trotsade kylan i hopp om att bli brun. Tillslut så orkade jag inte vara tuff nå mer och tog på mig kläderna igen så gick vi mot bränna.
När vi kom dit så gick vi till sporthallen, som var stängt, vidare till fenix, som var stängt. Då fick vi för oss att vi skulle äta på Köket. Då gick vi för att ta ut pengar. Skärmen är röd och det står att automaten är ur funktion. Gud var verkligen inte på våran sida.
Så kom Ida på att man kanske kunde dra kort på Köket. Så då gick vi dit. Så vi fick oss mat ändå.
Vi hade bestämt oss för att sitta där tills vi fått i oss allt. Vi var inte ens hungriga, vi kände bara ett sug efter pizza. Så vi satt där och tryckte i oss det. Efter ett tag gav jag upp. Vi satt där på Köket i lite mer än en timme.
Sen sporthallen som hade öppnat. Då satt vi där och talade på i typ en timme till och sen UG där vi såg en äcklig och dålig film.

Goodnight! Eller nå. Huhu.

- Du behöver inte förstå det, men jag har gjort mitt val nu.. Det är så jag vill ha det.

/ E.B

Chill

Jag har haft en sån jävla chill morgon. Har duschat, badat bastu, gjort hårinpackning och allt sånt där och nu har jag en sån där ansiktsmask som är grön. Det är bara gurkorna för ögonen och handduken på huvudet som fattas, men det orkar jag inte. Haha.

Igår kväll åkte jag i alla fall med Putte på skotern och mötte Milly så hoppade jag över på hennes skoter. Så åkte vi iväg till bränna. Och jag måste som erkänna att jag tyckte det var väldigt knepigt att hålla sig kvar på skotern. Fast jag klarade det. Så gick jag och hämtade Ida hos Heavy och så satt Ida, jag, Milly, Emelie, och Anton i kåtan nere vid ug. Vi satt där och hade intressanta samtals ämnen som Anton inte orkade ge sig in på.
Sen blev det för kallt för att vara där mer, så vi for till replokalen dit Putte hade farit för att se film med Robert och Freckan.
Så satt vi där i köket ett tag, sen till OK och sen for jag med Ida till henne. Sen hem.
Jävligt intressant att veta alltihopa, men det är sådär ibland.

Och egentligen får ju inte vi vara i replokalen tyvär, men det var akut nödsituation. Vi höll på att frysa av oss tårna och andra kroppsdelar. Vi var helt enkelt tvungna. Huhu.

Idag får jag se vad jag ska hitta på.

/ E.B

Had Enough

You had to have it all, well have you had enough ?
You greedy little bastard, you will get what you deserve
When all is said and done, I will be the one
To leave you in your misery and hate what you've become

Sant ?
Jaa!

Breaking Benjamin - Had enough

/ E.B

Hate and War

Undra om det finns något bättre ord än hat, för att beskriva hur jag känner.

Förlåt för det.

Fick inte mig någon sov morgon idag. Pappa talar alltid så högt och då vaknar jag. Men inte är det ju så lätt alltid. Talat högt det har han alltid gjort så ska väl inte skylla på honom utan istället på mig själv som är så lätt väckt.

Jag har obeskrivligt många saker att skylla på mig själv för.. Inte är det ju kul att tänka på det heller. Får så sjukt dåligt samvete. Usch. Jag står nog fast vid det att jag skulle vilja börja om på nytt och inte göra alla dom där misstagen.
Det känns som om jag inte duger till någon av dom jag bryr mig mest om. Det kanske jag inte gör heller.
Som sagt, jag har ju mig själv att skylla.. Ska inte lägga skulden på någon annan utom mig själv.
Har förstört så mycket för andra och för mig själv. Vänner för det mesta.

Fan, nu blev jag såhär känslosam igen. Är jävligt less alla dumma känslor som bara gör det värre för en.

- Ni ska veta att hur lite ni alla än litar på mig så betyder det inte att jag inte bryr mig. Jag har bara lite svårt att veta hur fan jag ska göra för att få allt bra. Och när du gör sådär så verkar det som om jag inte duger. Jag bara finns där för stunden. Så har det fan alltid varit. Men ska int lägga skulden på andra. Förlåt för det.
Och så vill jag säga något som ni andra kan få tänka på. Är en negativ sak, men sant är de.
.-* Ingenting varar förevigt.


/ E.B

Fredag

Hej hej! Nu sitter jag här. Glad och lättad över att jag har helgen framför mig.
Sen när jag tänker efter blir jag ledsen för då kommer jag på att jag inte har
något att göra i helgen. Det blev inget chick party tyvärr. Så är det med vintern. Finns
inte mycket att göra så att säga.
Fast ikväll är det ju faktiskt rock karusellen på ug, inte för att jag brukar kolla så jätte mycket
på banden, men travellin band måste jag ju nästan se för det var länge sen. Haha.

Så idag har varit min absoluta fniss dag. Gud i London så jag och Ida har skrattat åt absolut ingenting.
Och sen var Milly med också och jag gillade våran sjuka diskussion om såna där hemliga saker som
blev lite för mycket för Emil den stackarn. Tyvär så är det här en topp hemlis så jag kan inte säga exakt
vad vi pratade om. Bara att man kan inte låta bli att skratta när man ser vissa nu för tiden. Det händer så lätt säger jag.
Sen är det så att vi har stört oss som fan på en grej hela dagen och kan inte låta bli att gå omkring och upprepa det.
Och så kom Milly fram till att män tänder på råttor. Då höll jag och Ida med för det är ju sant!  Det är ju bara att tänka efter..

Jaja nu måste jag fan ta och skärpa mig.

Idag på Agnetas lektion var både jag och Ida omogna som fan och hade riktigt roligt, med godis, vatten och annat. Tillslut ville jag skärpa mig.

Jag : Haha jag vill inte vara såhär omogen nå mer.
Ida : Det är svårt att vara något man inte är.
Säger ida och skrattar och då börjar ja skratta ännu mera.
Och så börjar jag tänka efter.
Det är FAN mycket roligare att vara omogen än att låtsas vara så jävla cool och vuxen och trippa omkring som om man är nå! TÄNK PÅ DEEEEE!

Förlåt ja spåra ur.

/ E.B

Skaburbian Collective - Little GirlFy fan vad skönt. Det börjar kännas som "sommrigt" eller vad man ska säga. Nog för att det inte är sommar ännu, bara vår, men ändå. Man blir så glad. Har varit glad hela veckan bara för det. Längtar ju så himla mycket till sommaren så det är ju sjukt. Bara ca 2 och en halv månad kvar nu..!

Idag på svenskan fick vi se en film om när amerikanerna släppte ner en atombomb i Japan. Det är en 90 minuters film och den är hemsk och sorglig. Milly höll då på att börja gråta, jag också måst jag erkänna. Det var en mamma som var tvungen lämna sin lilla dotter i elden så hörde man hur ungen skrek på hjälp. Och en massa andra hemska saker. Fyfan.

Sen på Tords lektion fick vi också se film om Afrika, men då var jag och Ida bra som fan och gjorde uppgifterna i boken. Så i slutet av lektionen sa Tord att vi hade som hemläxa att göra uppgifterna i boken, men jag och Ida hade redan gjort dom! Skönt var det och bäst är vi. Haha.
Har massa läxor att göra nu så får se om jag hinner på ug.! Och är garn stressad nu för att jag ska hinna med allt så skriver bara massa ointressant. Förlåt mig.
HEjdådåå!


Ida på lektionen och Emil på musiken. :)

/ E.B

Onsdag

Jag känner mig jätte duktig för en gångs skull. Blev så förbannat avundsjuk när Ida och Angelica hade varit så extremt sportiga igår och hade gått typ från grelsbyn till vännäs och nästan tillbaka, så då frågade jag dom i fall dom ville komma med mig idag och gå. Så det gjorde vi. Dom kom till mig efter skolan så gick vi till bränna. Ett tag på älven, men det blåste och var jävligt så vi gick upp på vägen istället.
Skönt som fan att promenera! De ska ja börja göra oftare eller nå.
Men nu är jag så överdrivet trött att jag tänker chilla som fan. Hela kvällenska jag inte göra något som jag måst göra. Skönt känns det.

/ E.B

Tisdag

Idag är jag jävligt sur på Tuula. Hon ska bara komplicera allting så jävla mycket.
Säkert sänker hon mitt betyg nu också. Men de får hon int för då får hon en skidstav uppkörd i röven
Utav: MIG!

Jajaaa. Annars har det väl varit ganska bra idag typ. Det går sådär med att sköta mig bättre i skolan. Är i alla fall inte påväg neråt som förrut.
Och idag har jag ingen jävla skriv lust alls. Så nu säger jag hejttå!

/ E.B

Tränarn

Duktig känner ja mig nu.
Har gjort en uppsats i franska som vi skulle ha gjort klart för över en månad sen. Som hon har gnällt på mig. Stackars kvinna, men nu har jag äntligen gjort den.. Massor med beröm till mig tycker jag fan.!
Sen så har jag varit och styrketränat också. Fast måste erkänna hur svårt det är att koncentrera sig på träningen när man gärna vill tala om allt möjligt med Ida, Milly och Emelie. Vi talar oavbrutet. Så glömmer man bort att man är där för att träna. Man tycker ju att det skulle kunna gå att träna och tala samtidigt.
Det går bra till en början, men sen så slutar man och blir för uppslukad av samtalet. Haha. Det händer så lätt. Det är nog bra för min klena bulliga kropp att jag inte tränar för hårt för då finns det nog risk för att jag få hjärtinfarkt och dör. Lika bra att tala då istället.
Imorgon skolan igen, men tänker inte åka skidor. Vi har ju ändå vikarie och han bryr sig inte om man inte åker. Skönt säger jag.

/ E.B

Klimakterie kärring

Idag har jag utsatt mig själv för en hemsk sak. Nämligen skidor.
Jag som har bestämt mig för att skärpa mig i skolan måste ju såklart
behålla mitt betyg i idrott, så det var bara att dra på sig mina fashion skidor från typ 87
och långsamt glida iväg på vägen. Ida gick bredvid mig, tillslut tyckte hon nog att jag åkte alldeles för sakta
så hon tog tag i mina stavar och sprang. Det kändes jävligt farligt eftersom det var små grus på vägen där jag skidra så jag var nära att flyga och skada mig flera gånger.

Senare idag byggde vi mousetrap bilen. Jag och Veronica då.
Det var förbannat varmt inne i den där äckliga teknik salen så jag gick ut för att int få värmeslag.
Så kom jag in och värmen slog emot igen. Så då gick jag och öppnade fönstret. Då blev Ann Kristin arg på mig.
Hon sa att jag är som en klimakterie kärring som svettas hela tiden och att jag alldeles säkert kommer bli det i mina äldre dar.. Men se nån klimakterie kärring, det är jag inte! Tror jag inte. För jag är inte säker på vad klimakterie är för något. Det lät i alla fall elakt så nu ser jag henne som en väldigt elak liten irriterande kärring med flint. Tack för den du sötis. Klimakterie, vad är det ?
Dessutom är jag en klant och har lyckats skära mig i fingret två gånger. Så började det att blöda och jag frågade Ann Kristin om det fanns något plåster, alldeles jätte snällt och trevligt. Hon verkade nästan irriterad och dundrade irriterat iväg efter ett plåster. Jag känner mig inte omtyckt.. Vad gör jag för fel då?

/ E.B

Jofanjofan

Jag har varit jävligt seg hela dagen. Var uppe till 3 och lyssnade på allt skratt och gapandes.
Såg på Bert Karlssons dagbok gjorde jag också, och måst erkänna att det är bra som fan. Eller lite i alla fall. Haha.
Minns att jag hatade det när jag var liten i alla fall. Men inte nu inte.

Så har jag segat mig igenom helda dagen. Fast jag har lite ångest för att det är söndag och skola imorgon.
Måste tydligen ta och skärpa till mig i skolan nu. Och har nästan "bestämt" att som komma in på frisör. Har redan gjort det, men skulle tro att mina betyg sjunkit lite grann på senaste tiden. Så nu måste jag alltså bli pluggis. Eller något i den stilen. Bara därför känns det extra tungt att gå till skolan imorgon.

Har i alla fall sett revyn med Ida idag. Det var rätt så kul faktiskt, har som inte sett det förrut.
Monika var riktigt snygg haha.

Ja ojoj, nu is jag inte skriva mer. Måste väl typ vandra ut från mitt rum så att mina föräldrar inte börjar anklaga mig för att vara förälskad i datorn.

/ E.B

Jao

Alla gör vi våra misstag. Vissa värre än dom andra.
Men allt har väl sin mening.

/ E.B

SKÖNT

Ida ska komma hit och bli mobbad med mig! Då slipper jag vara själv. För dom lär mobba oss för att vi är tonåringar och har det så himla jätte svårt. Men tänk nu efter, vi har hela livet framför oss, ni har bara gammelhemmet och att bli i barndömmen och int kunna gå som eran framtid. Jag tycker synd om er.
Då ska vi på mission.!

Helt meningslös lördag kanske det inte blev ändå. Skönt.

/ E.B

Tjockisdag

Idag är det lördag och här sitter jag. Hemma och ensam.
Nej ensam är kanske lite fel ord för att beskriva situationen, för här är typ halva släkten.
Från 1 år till typ 73. Det är sådär ibland. Plus att här finns så mycket fetto mat att det skulle räcka till hela jordens befolkning.
Jag har med andra ord en tjockisdag. Men inte gör det något. Cheesecake är numera min älskling. Ingen kan ta dens plats. Jag <3 Cheesecake for life!
Det är Mias recept tror jag och hennes cheesecake är bäst.
Och nu ska jag sluta tala om det så att ni andra inte blir så sugna.

Ikväll måste jag också vara hemma. Då blir det att se alla 40 åriga fyllon trippa omkring här. Haha. Jag överdriver kanske lite.
Har köpt en Naomi Campell parfym åt mamma. Winter Kiss . Den luktar jävligt gott. Ska sno den av hon nångång.
Lördag och hemma? Ja ojoj. Det känns inget vidare, men måst man så måst man.
Nää nu vill jag har riktiga mission med Ida, men det är inte så lätt ju. Får bli någon annan dag.
Nu ska jag väl vara osocial mot släkten nå tag till här vid datorn och sen vara en tjockis igen.

/ E.B

Ung ska man va, ung de är ja och så ska de alltid va.

Nationella i engelska idag.
Man kan tro att dom bara varit snäll på alla prov förrut och gett mig bra betyg, för där satt jag och förstod nästan ingenting. Allt bara som for in genom ena örat och ut genom det andra. När vi gjorde den där lyssnings uppgiften i alla fall. Va tror dom egentligen? Att vi är nå jävla engelska proffs människor. Det kan jag tala om att det är vi inte.! Inte jag i alla fall.
Där satt jag som en totalt hjärnrubbad person och försökte fatta nå. Men inte är det så jävla lätt när man börjar tänka på annat hela tiden.
Nää, ja säger då att nationella är jävligt onödigt.

Sen har jag haft engelska igen där vi spela bingo och sen svenska där ingen orka göra nå. Agneta stod där framme som vanligt och trodde hon var Gud, med sina stön och flämtingar. Okej de där verka som att hon är en porrstjärna, men det tvivlar jag på. Fast hon kanske är med i 50+ porr. Hoja. Tänk int tanken ens. Haha.

Ikväll ska vi nog till Vicky, jag och Ida. Får se hur det blir fan.
Och imorgon har mamma 40 års fest. Gud i London så kul. Om jag då är hemma sitter jag där nykter och ser på då dom ramlar omkring. Haha, så full kommer nog ingen vara direkt. Fjortis fyllor har dom nog vuxit ur nu. Nu förtiden sitter dom bara och klappar sig på magen, drar sig över flinten och slänger med häng brösten fram och tillbaka. Samtidigt som dom retar mig för att jag är tonåring. Tacka fan för det säger jag bara. Ung ska man va, ung det är ja. Och så ska de alltid va..
Haha förlåt till dom snokande föräldrarna som kanske läser det här. Ta det inte så hårt, men jag tror det ligger någon liten sanning i det hela.
Don' t hate me cause I' m young. Rätt åt er./ E.B

Emo tider

Ja fyfan.
Vad ska man göra ?
Blir så ledsen, irriterad och allt negativt man kan bli.
Ingenting blir ju bra!
Och dessutom har den ända gymnasie linjen jag kunde tänka mig att gå, lagt ner eller vad man ska säga. Det vill säga bild estet. Inget annat passar mig känns det som. Och nu har jag ingen aning om vad jag ska välja. Jag kom tydligen in på frisör. Men jag vill absolut inte gå det för känner inte alls för att bli frisör. Vet inte vad jag tänkte när jag valde det.
Ojoj. Just nu känns verkligen inget som att det kommer lösa sig.
Snällaaa.!
Ett lyckligt slut skull fan int vara fel. För en gångs skullll!!!!
Vill bara spola fram tiden till något bra, om det nu finns något sånt.

/ E.B

Joofan

Idag har jag haft halv dag och det är så jävla sköööönt!!
Fast ändå sitter man kvar där på skolan med inget att göra till halv två bussen kommer.
Och det bästa med idag när jag och Ida for på ett riktigt mission. Det var kul.
Sen gick vi till UG och där åt jag sockerbitar hela tiden och nu är jag lite speedad nästan. Och det är bra,
för igår när jag kom hem var jag både ledsen och trött så sov hela eftermiddagen till typ åtta. Och jag gillar inte nå att sova efter skolan. För då när man vaknar igen så är det ju nästan dags att fara till skolan... IGEN.

Imorgon har vi nationella i engelska. Oroar mig ganska så mycket.
Dessutom är det fredag den trettonde igen. Inte för att jag hade otur förra gången det var det, men man vet ju aldrig. Haha.

Idag har jag inget vettigt att säga som vanligt.
Så härmed avslutar jag detta inlägg.
Hejdå!

/ E.B

I ´ve heard this life is overrated, but I hope that it get´s better as we go.

Har jag verkligen lyckats så bra?
Två eller tre år med samma känsla inom en. Det verkar aldrig ta slut. Även om det byter personer och så, så är det ändå samma känsla.
Har inte varit lycklig under en längre tid på flera år. Såklart har jag ju varit lycklig vissa dagar. Lyckligare än många andra, eller åtminstone trott jag varit det.
Och just nu, nu är det ingenting som vill vara bra. Absolut ingenting.
Inte runt omkring mig och inte med mig själv.
Jag skulle vilja börja om ett helt nytt liv. Födas på nytt och börja om. Det kanske inte skulle vara helt fel?
Fast skulle nog inte klara mig utan dom personerna som fortfarande gör mitt liv värt någonting.

Jag har lätt för att tycka synd om mig själv tyvärr. Och är även bra på att tycka synd om andra även fast jag inte alltid visar det.

Nog för mig idag då kanske..

/ E.B

Föresten

Förlåt att jag spårade ur lite i förra inlägget.
Men som sagt, inga gränser idag.

/ E.B

Dead & GoneI've been travelin' on this road to long
Just trying to find my way back home
The old me is dead and gone
Dead and gone.


Dålig dag har jag haft idag. Var på skolan till efter lunch, sen orkade jag bara inte mer och for hem.
Ja, jag vet, det här är lite av ett emo inlägg, men alla måste väl få vara nere någon gång?
Och det är jag idag.
Så de så.

Det är så jävla orättvist. Varför händer det alltid just mig? Vaaa?
De är som jag säger, Gud hatar mig. Bara för att jag inte ber och sånt betyder väl inte det att jag inte förtjänar att vara lycklig?
Då älskar dom flesta att vända sig emot mig. Men vet ni vad. Jag bryr mig inte ett skit. Ni vet ingenting så håll för fan bara käften! Annars kastar jag godis eller något annat mindre trevligt. Jaja det jag menar är, lägg er inte i, sluta. Fyfan, vad tänker ni med? livet har bara börjat. Sluta vara så förbannat allvarliga och irriterande. Och jaa, jag vet, jag skriver det här i min blogg. Men jag känner inga gränser inom mig just nu. Skulle kunna göra vad som helst. Kan bero lite på att jag nyss sett Yesman, men ÄNDÅ! Jag är vrång som ett bi. Ledsen som en liten cuttande emo också. Bad day, I know.
Men är i alla fall glad över att jag och Ida ska på revyn på söndag. Jag skulle fan i mig behöva skratta lite.
Men ni andra, slicka på en glasspinne, doppa den i nyponsoppa och tryck sen upp den i era självupptagna, snobbiga rövhål!
Huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!
Gör det och ni kanske får se mig le igen. Eller ännu bättre, gå ner på knä och säga att ni är bäst och snyggast i världen. Även fast jag som int menar det. Men ni blir glad i alla fall. Fast det vill jag int heller. Lid, lid, lid. Lid som jag. :)
Okej nu går det överstyr. Yesman filmen var nog inge bra för mig.

/ E.B

Fuck you, fuck you very, very much.

Jag är emot elaka kommentarer, som folk häver ur sig utan att tänka sig för.
Innan dom vet vad dom talar om.
Men däremot är jag för godis.
Eller det kanske jag tar tillbaka. Av godis blir man beroende.
Ser jag godis, tänker jag, nej, ta den inte, du rullar ju snart för fan.
Men en minut senare sitter jag där tjock och glad och undrar vad som hände för att senare rulla vidare till nästa godis påse..
Godis kanske har någon slags tilldragelse. Eller hypnos förmåga. Det är förjävligt. Hur många gånger har man inte försökt sluta äta godis? Jag ska säga er alla som just nu försöker. Jag vill inte sänka era förhoppningar eller så, men att sluta äta godis är som att säga att man aldrig mer ska bajsa. Just det, OMÖJLIGT!
Så spring iväg och ät lite godis nu så känns det bättre snart. Det ska i alla fall jag göra.
Sen så är det så att jag gärna vill KASTA godis i huvudet på alla ovetande elaka människor som tror dom ska bry sig och lägga sig i.
Jag vill kasta många saker. Helst något hårt, så förvänta er inte att jag ska vara korkad nog och kasta skumtomtar.
Först ska jag göra godisarna kladdiga och jävliga och sen ska jag kasta allt vad jag har. Oooh.
Fast helst av allt skulle jag vilja köra upp ärtor i näsan på er. Som Madickens lillasyster gjorde. Det var inte särskilt smart att göra på sig själv, men på andra är det säkert jätte kul.

Och jag vet att jag är så himla rolig jag. Jag tar åt mig äran. Vill gärna bli Sveriges nästa stora komiker.
Ja ojoj. Jag har vredesdampet idag. Det blir ju såhär då. Kommer nog vara så ett tag fram över. Tyvär.
Men håll er borta från min blogg om ni inte vill läsa mina meningslösa inlägg som bara Patrik tycker är kul ibland. Haha. Stackarn.

/ E.B

Jäkligt intressant så att säga

Framtida drömjobb? Skulle väl vara tatuerare det då. Och kommer någon jag inte tycker om ska jag minsann tatuera in en liten snopp när den inte ser på. Notera: liten snopp, inte stor. Rätt åt den om den då har jävlats med mig.
Vart var din första kyss? På UG

Är du nöjd med dig själv? Otroligt nog händer det ungefär tre gånger om året.

Vad är din positivaste egenskap? Jag är ganska bra på att blåsa såpbubblor.
Negativaste? Att jag gärna spräcker dom när dom är som störst :(
Hur ser din drömkille ut? Och det är ju min ensak det.
Hur var du som liten? Liten, blond, smurf talande, garn, okontrollbar.
Favoritplagget resp. värsta plagget i garderoben? Det kan jag int svara på
Vad gör du helst under ett friår? Jaadu, vad fan är friår för det första?
Vackraste manliga och kvinnliga kändisarna just nu? Jag såklart.

/ E.B

Där ser ni

Putte skrev på msn :

haha, du kan ju inte vara klok

är du alltid full då du skriver blogg ?

Givetvis, varför skulle jag inte vara de? Svarar jag till alla som undrar. Jag gillar nämligen att sitta och ta mig en jävel direkt efter skolan. Fast det förvånar mig att jag kan skriva om jag nu är full.
Det brukar vara en svaghet hos många.
Men jag är en super människa helt enkelt. Klarar allt.

/ E.B

Förlåt

Måste få be om ursäkt för hur oseriösa min blolgg inlägg är oftast.
Men det är ju absolut bättre än att sitta och skriva deprimerande och dumma saker tycker jag.
Så jag håller nog fast vid att skriva oseriösa bloggar då istället. Säg vad ni vill. Haha./ E.B

Skidor tar livet av dig. Sakta men säkert.

Varit på skolan idag efter att ha haft en hel veckas lov. Det var så satans välbehövligt måste jag ju säga.
Nu är det bara fyra veckor kvar till nästa. Jag klarar mig nog.
Och om två veckor har vi ju björnrundan, gud så roligt. Jag längtar ju som fan efter att få känna svetten rinna samtidigt som man ser andra susa förbi hur lätt som helst, medan man själv sakta glider fram och skidorna känns som om dom är fast i marken. Jag ser också hur mina vänner sakta men säkert skidrar ifrån mig. Dom blev alldeles för less på att se mig lida. Så jag får klara mig själv ute i vildmarken.

Tillslut ligger jag ner. Vaknar av att någon av dom läskiga elaka lärarna skakar i mig och säger : Nu får du inte komma till fjällen, du duger inte till någonting lilla cp barn. Du är så efterbliven man bara kan bli. Dessutom får du IG i idrott också.
Jag reser mig sakta upp. Ser den fula läraren i ögonen och säger..... och som att jag bryr mig?
För jag är ju så jävla cool.
Sen sticker jag upp min fula gamla skidstav i röven på läraren, tar av mig dom fula 80 -tals skidorna som mamma haft förr i tiden och kutar järnet tillbaka till skolan. Springa kan jag, men skidor är fan det värsta som finns nästan. Dessutom känner jag en liten rädsla inombords att läraren ska sticka upp en stav på mig också.

Man brukar ju säga, man ska behandla andra så som man själv vill bli behandlad.  Inte fan tvingar ju jag dom att åka skidor. Över älven, upp för ett berg, runt, runt på berget, ner för berget och tillbaka över älven. Lärare förtjänar skidstavar upptryckta i röven. Så är det bara.

Stackars dom som ska vara med mig i fjällen. Stackars lärarna. Nej ja ångra mig, det är rätt åt dom.

Nu ska jag sluta överdriva. Ville bara släppa ut nån slags damp jag har idag. Antingen glädje damp eller det så kallade vredes dampet. Vet inte riktigt. Tror det är någon slags sjuk blandning av dom båda.

/ E.B

Don´t worry

Den här helgen har varit mycket bra. Orkar inte skriva så mycket nu för ska ju upp till skolan imorgon vilket känns extremt jobbigt.
Bästa sportlovet jag haft tror jag. Så jaa, då kanske man klara ungefär fyra veckor till i skolan med ett leende på läpparna.
Och nu är vissa saker som det är. Jag tycker ingen annan ska lägga sig i det heller, vad ni än får höra. Kom ihåg att vi bor i överkalix. Här skvallras det mycket. Det vet vi alla.
Så om ni undrar något kan ni ju fråga mig och inte någon annan?
Skönt. Då säger vi så fan.

/ E.B

IIIIIDDAAAAA

Nu sitter jag hos Ida medan hon är i duschen och blir ren medan jag sitter här och är smutsig. Nej så smutsig kanske jag inte är. Huhu.
Jag och Ida är som nå gamla kärringar, har suttit och druckit te och talat om allt möjligt. Ätit upp hennes brors godis har vi också, men det är bara rätt åt han.
Sen ska jag mest troligt som sova här. Vi ska chilla åså. Mamma tror att vi ska på fest, men nej nej inget sånt inte. Så fort jag ska sova hos Ida tror hon att vi ska hitta på bus och supa oss fulla som fan och röka hash, men mamma, vad tror du om mig egentligen?
Vi ska CHILLA! Umgås också.

Sitter säkert nå snokande föräldrar och läser det här ändå, så då kan ni ju ringa till mamma min och tala om att vi bara ska ta det lugnt. Inte mig emot.
Och hon tror att jag ska svälta ihjäl om jag inte kommer hem, men Billy har bjudit oss på pizza så dom behöver inte ens hämta mig, jag kan rulla.
Det är ju inte direkt så att jag går omkring hungrig och väntar på att någon ska fixa mig mat. Jag fixar mig mat om jag nu är hungrig. Take it chill mama.! I´m alive. Hur ska hon klara sig när jag blir vuxen? Hon kommer ringa varje dag och vilja att jag och mina ungar kommer och äter så att vi int svälter. Och när dom är spädbarn kommer hon väl vilja bröst mata dom själv för att hon int tror jag klarar det själv. Haha, kanske överdriver. Men det är nästan sant. I hennes ögon kommer jag alltid vara den lilla blonda Emma med smurf röst som är garn som fan.
Nu är jag bara brunett och garn som fan. Lite smurf röst kanske jag har fortfarande också, men jag jobbar på det. Väntar på basrösten. Är lite sen i utvecklingen.
Förlåt mamma.

Och så här sinnessjuk i huvet blir jag när jag är med Ida. Haha. Ojoj, det händer så lätt. Kanske därför mamma är så orolig. Huhu.

/ E.B

No Surprise

Idag är det ju skoter tävling och hockey. Vet inte om det blir att se något utav det, men får se vad som händer.
Nina frågade om jag skulle komma grilla nånstans så kanske gör det. Annars blir det en sån här tråkig jävla lördag då man int gör nå, men de får det inte.

Och ikväll vet jag ännu mindre vad jag ska hitta på. Fast det brukar alltid dyka upp nå, så får ju se med det också.

Jofan och inatt har jag drömt att jag skrek åt nån mattant i matsalen och så blev jag så förbannad att jag skolkade resten av dagen vilket var läskigt som fan för allt runt om mig var som en skräck film. Skulle sova i någon säng som det var en masa kryp i också. Det kan nog komma från att vi sov i dom där "jakt täckena" i onsdags. Haha. Jag gillar inte skräck filmer alls så man kan kalla det för en mardröm. Fy fan.

Jaja. Hejj!

/ E.B

Fredag kväll

Har jag varit på ug. Fast först for jag och hämtade Ida lite sådär halv oväntat så hon fick göra sig klar på ug istället.
Sen gick vi till centrum där jag köpte nå puder, nå vitare den här gången för annars ser jag bara ut som en solarium missbrukare. Det är inte vad jag vill så därmed det ljusa pudret. Fast då kanse jag ser sjuk ut istället. Borde nog sluta sminka mig helt och hållet fast då pikar Rasmus mig tills jag dör istället. Så jag vet inte riktigt hur det här ska sluta. Smink suger. Livet suger. För jag har ätit kebab pizza och sen pommesfrites från grillen. Så nu blev jag tjock också. Gud i london så roligt.

Nej jag var inte seriös med att livet suger, kvällen har ju väl varit ganska kul, eller trevlig i alla fall. Banden som spelade var jag inte så intresserad av att kolla på, så gjorde annat istället.
Och sen har jag varit ett ända stort skämt hela jag för Ida och Maya skrattade som fan då jag sa nå snygga saker.
Typ:
Maya: Jag sa till mamma att jag ville ha runda glasögon.
Jag: Som Harry Potter!
Maya: Jo.
Jag: Och så målar du ett sånt där kors i pannan.

Oj oj hur fel det kan bli ibland. Ida och Maya tyckte det var kul. Jag tyckte mest det sög, fast skrattade ändå, men så blir det när jag dricker läsk.

Och så hade vi lite diskussioner ifall att hår under armarna är krulliga eller inte. Jag tror fortfarande på krulligt. Säg vad ni säga vill!

Nu vill jag sooooovaa, och gömma mig bort från allt. Föräldrar är aldrig lätta att handskas med. Man borde bura in dom båda två så att man kunde få lite frid här i huset.
Det var en bra idé tycker jag, någon som är på?

/ E.B

Trötter

Vaknat nyss och känner mig tung i hela kroppen.
Fast skönt att få sova i alla fall. Jag somnade kring halv tolv och det är
fan ovanligt för att vara mig.
Vet int vad jag ska göra idag. Det är i alla fall nån rock på UG så blir nog att fara och kolla på det eller sitta där i soffan och kolla tv. Det kanske låter tråkigt, men det är då bättre vara på UG och umgås med folk än att sitta hemma. Det måste man nästan hålla med om tycker jag.
Jaja, annars får jag väl chilla hela dagen igen som igår, det var bara mysigt och sånt, men idag finns det risk för att chillandet blir tråkigt. Får se vad som händer.
Igår fick man ju umgås i alla fall. Och idag vet jag inte vad alla gör så det blir nog att vara själv, kanske. Får se vad som händer där också. Haha.

Hejdå då./ E.B

Skogsmullar

Är vi som fan.
Igår for då jag, Ida, David, Tobbe och Dan med skotrarna till en jakt stuga långt, långt ut i skogen. Kändes i alla fall ut att vara extremt långt bort och avskilt från civilisationen, men det var skönt, sköönt tyckte jag.
Vi hade problem med att komma iväg pga tobbes skoter så vi bytte till en lite bättre eller vad man ska säga. Exakt kl 9 på kvällen var vi i alla fall framme. Det var en garn mysig stuga. Tre våningssängar och en vanlig säng.
Så gjorde killarna upp eld medan jag och Ida tittade på, vilket kanske inte var särskilt snällt, men dom är nog säkert bättre på det än vi.
Och så talade vi och talade till tre nångång. Så skulle vi försöka sova eller nå, men ingen hade tagit med sig täcken eller något, men som tur var fanns det skabb, könsjukdomssmittade fräscha jägar täcken och kuddar som vi lånade, säkert några fulla sviniga jägare som legat där och svettats någon skön natt efter en lång dags jagande, eller supande, beror på vilket dom mest gillar att göra tror jag. Kanske jagar dom och super samtidigt. Ganska troligt det också... Men vi är hårdingar så vi brydde oss inte. Haha. Sen halvsov jag typ resten av natten. Dom andra sov tror jag, men inte jag inte.

Sen klockan fem vaknade jag av att elden slocknat och det var kallt och mörkt som fan. Tobbe gjorde upp eld igen. Tur var ju de annars hade vi nog inte funnits denna dag kan jag tänka mig.
Och sen har jag som flummat igenom resten av natten/morgonen och vaknade som till lite sen av att det var ljust ute och klockan var typ halv tio. Elden hade slocknat igen och David höll på att styra upp värme.

Så städade vi till och när jag skulle ta på mina täckbyxor så märkte jag att det gick hål rakt igenom. Det var nog mitt eget fel, jag hade råkat lägga dom kring elden nånstans, men nu låg dom inte ens nära. De är nästan ett mysterium det där. Men jag orkar inte lösa det, jag köper bara nya istället. Jag är nästan glad att de hände eller nå.

Och så åkte vi hem igen. Eller inte hem, men till Tobbe och sen for vi med Rune och körde skoter från nybyn upp på brännaberget med David på bobben. Fränt var det.
Sen till nybyn igen, sen bränna, sen nybyn och sen ug.
Och nu vart jag jävligt less på att skriva. Hejhej hemskt mycket hejdå.

/ E.B

Ojoj

Och besviken SOM FAN blir jag om det inte blir av det vi ska idag!

/ E.B

Kung på mission uppdrag

Okej, det jag skrev igår med att det inte dröjer länge innan Ida blir kung på mission uppdrag menade jag inte, för hon är redan kung på det. Eller om man ska säga drottning?
Nej kung låter fränare tycker jag.

Jaja, idag har jag då i alla fall vaknat samma tid som vanligt, men idag kanske det inte gör lika mycket som dom andra dagarna. För den här dagen blir nog kul som fan.
Ska till Ida nångång före, men vet inte när riktigt för vi vet inte ens när vi ska fara. Haha.
Kanske måste vi ta hennes skoter och det vill jag inte för då kommer hon tvinga mig att köra och jag har kört skoter 3 gånger i mitt liv. Och inget mobbandes! Skyll på pappa, det är han som har vägrat köpa en skoter. Istället köper dom en bubbelpool som vi bara använder på våren och sommaren, annars står den bara där tom, kall och bortglömd i ett hörn ute på altanen. Nåja, den kunde ha varit en skoter i alla fall, om man då vill tänka positivt.

Nu ska jag städa mitt rum som är som jätte fint och fräscht.
Och kommer ju kanske int skriva här så mycket mer förrän på torsdag eller nå. Vet inte.

/ E.B

Bränna

For ungefär klockan 3 till bränna idag och hämtade Ida så for vi och handlade mat.
Jag och Ida är ju så att säga riktiga hemma fruar. Eller så inte. Vi köpte då inte något som man inte blir tjock av i alla fall, men dom andra kommer säkert inte ha något emot det.
Sen lastade vi av all mat på mamma och lämnade henne ensam och bortglömd för att fara till fenix där vi tänkte sitta i två timmar och vänta på att ug skulle öppna.
Som tur var så kom Frida och så gick vi och mötte Rasmus och Linus. Så gick vi nånstans, men blev rätt ut sagt utslängda från ett hus där fan. Eller dom var som diskreta med utkastandet, men vi är inte dumma. Vi förstod att där var vi minsann inte välkomna. Kan förstå om Linus och Rasmus inte var det såna svin som dom var med maten. Men jag och Ida var bara änglar och gjorde ingenting så vi hade ju kunnat få stanna. Men icke.
Sen var Rasmus ett ännu större svin en vanligt och svek oss jätte mycket. Då gick jag och Ida till ug.
Så har det varit ett jävla vandrande mellan ug och badhuset typ. Lite i alla fall och Benny blev riktigt fin i håret. Tur att där finns dusch.
Ida är rik nu. De dröjer inte länge förrän hon blir kung på mission uppdrag. Haha.
Nu vill jag har onsdag eller nå.
Och ska snart sova.

/ E.B

Twist and shout

Jag känner mig rätt så duktig. Har en massa tröjor som är missbildade och har tänkt sy om dom i hundra år och äntligen idag har jag smiskat mig själv och satt igång. Fast just nu har jag en paus. Skönt är det, för jag hatar att sy.

Sitter och nöter twist and shout fortfarande och kan inte sluta alls. Jag bara lyssnar på den om och om igen och snart kommer säkert mamma in och säger åt mig att byta låt. Rätt åt hon i så fall. Och så där bra som jag gärna vill tro att den är kanske den inte ens är. Men nu är de fan så att jag råkar gilla den och ingen behöver ju reta mig för det tycker jag.

Jag tror mamma jag och Ida kanske skulle och handla mat idag?
Måste höra med henne.

Och nu har jag länkat lite folk i min blogg.
Och det är bara riktigt rätt åt er.

Och så är jag givetvis stolt över att jag lärt mig sätta in youtube filmer på bloggen. Det var inte så svårt som jag trodde. Så ursäkta mig om jag råkas missbruka det lite grann.

/ E.B

Jag är inte dum.

Och förlåt om ja bloggnördar lite idag.

Dumhets-testet

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
( ) du har gått in i en glasdörr
(x) du har hoppat ur ett fordon som rör sig (en cykel)
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
( ) du testade precis om du klarade det
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är/har varit blont
(x) folk har kallat dig långsam
( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(x) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(x) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
(x) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
( ) du råkar göra sönder väldigt många saker
(x) du har trillat av stolen då den stått helt still
( ) du använder ordet "eh" väldigt många gånger om dagen

Summa: 14

18 eller mindre betyder att du inte är dum.
Min summa: 14

Så alltså är jag inte så dum som jag verkar :)
Skönt att veta.

/ E.B

3 Mars

Jag kan verkligen inte sova! Och vad ska jag göra idag då?
Ja hade tänkt sy mig nå grejer och kanske måla min tavla som jag håll på med för den måst ju bli klar nångång. Så det blir kanske vad jag gör idag. Inte skitkul kanske, men inte gör det något inte. Huhu.
Vädret är sjukt tråkigt ju. Det ska ju vara vår och sånt. För nu är jag så less vintern så de är int klokt.

Hade i alla fall rätt så kul igår. Och inte ska den här dagen heller behöva bli tråkig. Haha.
Jaja.
Och nu hör jag på the beatles - twist and shout. Jag blir då jävligt glad av den. Den kan man höra på när man har en dålig dag. Inte för att jag har det idag. Men då jag har det. Haha. Jaja nu ska ja sluta svamla eller nå.

Hej så läänge!/ E.B

Skoter

Idag har jag varit med Ida och ätit på Brännvalls.
Jävligt gott var det, men där brände man ju massa pengar och så på godis och powerking också
vilket känns mindre bra. Fast då lever man ju som bara en gång och då ska man ju hinna njuta av allt gott
som finns tycker jag. Haha. Okej det säger jag väl mest för att inte känna mig så tjock.
Inte är det ju så lätt alltid. Men måst ju tänka på att man int kan se ut som en valross i sommar, men jag klarar det nog ändå.
Sen for vi till mig och badade bastu och såg The house bunny. Den är rolig den.
Men vi såg inte hela för Frida bad oss komma och se film hos henne istället med massa andra så det gjorde vi
Och där såg vi inte film så länge heller för vi for till lillbergsbyn och gjorde upp eld och åt chips. Ännu en sak jag ångrar lite grann, men struuunt samma. Jag tänker för mycket på sånt där vilket är sjukt himla irriterande ibland. Eller alltid.
Och nu är jag hemma och ´vet inte vad jag ska.
Se nån film och ta de lungt. Och imorgon ska jag försöka sova länge. Jag är hopplös på att sova måst jag säga.

/ E.B

2 Mars

Vaknade 9 idag. Pappa såg på nyheterna och hade på högt ljud.
Jävligt irriterande, men ja behärskade mig och blev inte för arg.

Då har jag suttit och sett Hitta Nemo hela morgonen. Den är bra måst jag säga er alla.
Det kanske ni redan vet.
Och igår på ug slog vi på Ronja Rövardotter. Inte så speciellt bra nå mer.
Nu när man är lite äldre än fem så märker man hur dåliga dom är på att skådespela dom där människorna.
Men nog fick dom säkert en massa pengar ändå. Huhu.
Annars var det inte så kul på ug då. Jag, Ida och Nina satt i soffan från vi kom dit
till klockan 9 då vi for hem. Men nå hade vi trevligt ändå på något sätt.

Och nu är jag riktigt riktigt ledsen för att det snöar. Jag som trodde det var påväg att bli vår
och nu ser det ut som julafton igen eller nå.
Jaja livet suger, livet suger.
Nej det gör det inte, jag är faktiskt riktigt glad ändå. Ja nå jag vet int vad jag är, men ska i alla fall vandra
vidare nånstans nu. Hitta på något att göra todaaay./ E.B

1 Mars

Igår var jag och åkte skoter med Dennis, Nina, Ida, Frida, Benny, Robert, Linus och Ante.
Nog var det kul, men Dennis är garn som fan. Fast jag antar att han är duktig på att köra eftersom
jag fortfarande finns i livet.
Vi var på fårholmen och på brännaberget. Jag lyckades tappa min buff så vi for senare och hittade den efter vägen.

Senare på kvällen kring 7 kom Ida och Nina till mig. Vi såg film och åt massa fett som fan. Men int gör de nå.
Vi tänkte bada bastu, men det blev inget.
Sen for dom hem kring halv 11 och just därefter kom bror, mamma och pappa hem från Ubbe och Tobbes mamma.

Idag vet ja inte va jag ska. Mormor och morfar ska hit för att bror fyllde tolv igår. Så då får ja sitta och se på när han får pengar som fan./ E.B
RSS 2.0