You can't start a fire without a spark

Min helg blev inte lika totalt meningslöst som jag förväntade mig.
I lördags övningskörde jag med pappa. Det gick jävligt bra, men jag tror pappa var lite nervös.

Sen på kvällen for jag till Viktor där Johan och han lanade. Sen kom det dit ännu mer lan människor och så satte det igång. Sandra kom dit också och vi sprang runt eftersom man inte orkar sitta hur längesom helst och titta på zombisar och häxor som kutar och ska mörda en. Nej vi gjorde annat.

Sen när Sandra hade farit fick jag och Astrid lite tråkigt och gnällde så att vi skulle få oss nå tv spel som något att fördriva tiden med. Så for vi till nybyn mitt i natten och hämtade ett gammalt Nintendo. Ett sånt som man trycker ner spelen i. Glada som vi var gick vi in för att koppla ihop det. Glad var vi tills vi upptäckte att det fattades en sladd så då fick vi ha tråkigt igen. Men så farligt var det ändå inte, men jag blev trött där kring två och somnade i vardagsrummet tills Johan väckte mig och så åkte vi hem till mig.

Söndagen hände det inte mycket. Vi sov bort halva dagen och sen bara tog det lugnt. Och nu är det skola igen och jag har helvetes mycke läxa som jag ska, om något mirakel sker, orka göra ikväll.

Zombie spel

Nu är jag hemma igen. Är på mycket bättre humör idag också.

Igår satt jag ett bra tag på UG och gjorde ingenting. Då blev jag riktigt piss less och gick Till Viktor, där han, Johan och Daniel var. Så satt jag i några timmar och kollade på när dom spelade zombie spel med varandra. Riktigt läskigt. Zombisarna var jävligt äckliga och kutade i racer fart mot en. Jag skulle vilja prova, men finns då en risk för att jag får panik och skjuter vilt omkring mig.

Sen kring tolv gick jag och Johan i alla fall till lägenheten och vaknade kring 11 idag. Sen köpte jag en hel del powerkings åt honom och så for jag hem.

Nu ska jag ut och övningsköra. Med fårrrrden! Akta bara så jag inte kör över er.

Bajs

Idag är jag arg och besviken. Inte behövs mer än så sägas.
Har bara chillat sönder huset och datorstolen idag. Pluss bakat till ug.

Fyfan vad KUL ledig fredag! Det var inte ALLS så här jag hade tänkt mig den.
Kasta bajs på allt här i världen.

Nu ska ja äta pizza å bli ännu mer svullo.

When it was good

Nu ska jag snart in till bränna och vara social.
Hade det inte varit för att vi bara går till torsdag den här veckan hade jag nog nästan flytt till ett varmtpappegojj land bara för att få slippa skolan lite grann.
Men nu är vi lediga på fredag så jag slipper lägga benen på ryggen och fly. Ingen kan nånsin förstå min jävla lycka över det.!

Lärarna kommer nog säga att vi ska använda dagen till "studier", men inte jag, jag ska använda fredag till att bara chilla och ha det jävligt bra och låtsas att jag har lov.

Har sovit i bränna i natt och började ju 11.20 så då vandrade jag ner till skolan och slavade för murvel m.m.
Sen åkte jag hem och åt så mycket mat att jag hamnade i koma. När jag kom ur den gick jag i duschen och gjorde mig klar. Så nu ska jag snart åka !

Hejhej :)

I don't care what they say, I'm in love with you

En till energiutsugande dag idag, men nog klarade jag mig allt!
Fick äntligen(!) ta hem mina tavlor från bilden. Har väntat i en månad nu på att dom där jävla oljefärgerna skulle torka. Ännu är dom inte torra, men nu var jag alldeles för ivrig att få ta hem dom så jag gjorde det. Eller rättare sagt så var det min snälla mamma som gjorde det. Så nu hänger dom på väggen och plåttrar ner mitt rum ännu mer.

Har fått mitt körkorts tillstånd!! Om det nu heter så har jag ingen aning om, men nu får det heta så.
Så nu överkalixbor och framför allt vännäsbor är det bara ni passar er. Jag är en fara för hela överkalix befolkning och snart är vi nog en tusing mindre folk här i kommunen med mig på vägarna.
Ska försöka göra mitt bästa och göra allt för att min pappa inte ska vara livrädd. Tur att det är just han som övningskör med mig, mamma hade nog bett mig stanna bilen och hoppat ut och spytt.

Om jag nu kan sluta överdriva en smula så ska jag häva in nå bilder.
Alla är mobilbilder.


The King himself
Och såhär har jag kletat ner min garderob.

hej.

Kitty Kitty

Jag: Oskar, varför har du alltid en massa vitt i håret? Det ser ut som spunk.

Oskar
: Nej, men jag drar alltid igenom snabbt innan jag far till skolan..

Hahahaha, hur vi hade kul åt det där, jag och oskar. Gjorde min fysiskt och psykiskt nedbrytande lektion mycket roligare än tänkt. För er som inte förstod så var det inte spunk han hade i håret, utan hår vax. Ja, det kanske ni förstod, ville bara förklara så att ingen missförstod. Någon liten jävel måste ju ha fått det om bakfoten kan man tycka.

Jaa, nog kan man ha kul om man vill, och gärna för mig. Jag säger inte nej, för den här extremt hardcore dagen har varit sjukt energiutsugande och helst hade man gått därifrån och tänt på skolböcker och kastat i lärarnas små eller stora huvuden. Röda går också bra. Men nej, så elaka och badass motherfuckers from hell ska vi inte vara.
Jag ska nog klara mig i två och ett halft år till. Finns en risk för total depression, men jag gör mitt bästa.

Vi borde dra ihop nå "dubbeldejter" och fara och göra något kul. Men det är ju bara vad jag tycker. Eran kommentar kan ni skriva nedanför.


Tack och hej.

16 November

Onödiga förhoppningar. Här har man gått omkring i hela sex veckor och velat tro att man aldrig mer ska behöva ha års långa lektioner i historia. Så kommer då denna måndag och berättar för mig att nu minsann är historian igång igen och våra långa, sköna och även tråkiga hål är slut. Nu ska vi slava och lära oss saker om såna som är döda sedan 1000 år tillbaka.
Bäst fan för människorna som lever om ytterligare 1000 år tänker sitta i sina små rymdskepp och lära sig om vad jag gjorde för stora insatser för den här världen.
Till exempel hur jag var bäst i världen på att sitta hemma på veckorna, framför datorn på facebook och spela Restaurant City.
Hur jag också kunde överleva veckorna utan att det minsta lilla roliga hände. För att sedan på torsdagen hoppa och ner som en speedad hyper kanin, överlycklig för att min sötnos kommer hem.
Ja, jag dödade inte någon i alla fall med mitt svärd ridandes på en stackars häst som aldrig gjort någon förnär. Jag, kommer aldrig att bli en självisk kung som bara krigar och skiter i alla andra. Nej, jag lever det mera stilla, händelselösa livet. Kan vara skönt det också.

Historia väntar.

Singing that melody

Igår slapp man sitta hemma hela kvällen. Jag, Johan, Sandra och Viktor for till Boden där Johan köpte bas. Sen hela vägen hem igen. Hela kroppen fick förfan massage av basen där. Yr blev man också, fast det kan nog bero på hur lite jag åt igår också.

Just nu sitter jag i Jock och väntar på att Johan ska bli klar.

Ikväll ska jag bara ligga och se Californication med mig själv, medan alla andra fyllenissar springer omkring i lappberget.

Har tagit det extremt lugnt idag. Varit i bränna, så for vi hem till mig och jag bytte kläder, sen till Norra tallvik där vi åt Tacos med Gunilla och sen for vi hit.

Nu blir det väl snart bränna igen.

Tjio

Do you wanna dance?
Är på ett så jävla bra humör och jag förstår inte varför. Jag praktiskt taget hoppar upp och ner av glädje, men är rädd att det snart kan vända om och att jag blir på världens explosions humör. Jag kan vara så ibland och det är en dålig egenskap jag har..

Har skuttat runt idag på skolan också, i alla fall i slutet , och ändå har vi haft två prov idag. Är glad ändå.

Jag undrar vad fan som händer ikväll?
Det är det nog många som undrar och jag ska minsann ta och lista ut det!!

Ska snart äta torget hamburgare, inte lite gott!!

Nu ska jag försöka hålla mitt humör kvar. Man skulle alltid borda vara såhär glad! :)


Föresten så vill jag lägga till med att den här bilden är tagen för nästan exakt ett år sen!Seasons come and go, summer turns to snow.

Fyfan vad härligt!
Påväg hem satt jag och Putte och pratade lite om våra sommarminnen och hur jävla härligt det är med sommaren. Jag blev på hur bra humör som helst efter det och nu längtar man ju bara ännu mer! Ett litet ljus i mörkret var det att få lite flashbacks ;)

Nu är jag i allafall klar med den efterhängsna svenskan och kan fortsätta med mitt liv. Naturkunskapsprovet som vi har imorgon orkar jag inte ens försöka träna till eftersom det är alldeles onödigt och så är det nog för endel andra i våran klass också.

Jag är alldeles glad och vet inte vad jag ska göra med mig själv. Kanske ta och se lite Californication som Johan fick mig att se :) Den är faktiskt bra, men jag tycker inte barn under tolv borde se. Lite mycket naket haha ;)

11 November

Imorgon är det torsdag och det är oftast den dagen som gör mig gladast. Jag har ju min anledning till varför det blir så, men det får ni ta och lista ut själv.

Håller på att skriva mina svenska anteckningar, vilket tar trehundra år, men nog går det framåt. Var bara tvungen att ta mig en liten paus.
Så när jag gjort klart det ska jag fan i mig gå ut och gå med mamma.

Nu ska jag gå och fortsätta :)

10 November

Förstår mig inte på skolan riktigt. Man är väl där för att plugga och kunna göra någonting med sitt liv sen. Men då
borde skolan vara rolig, så att man VILL gå dit för att plugga och lär sig saker. Oftast är det väl ingen som tycker om det. Ibland önskar man ju att man var en sån person som gärna gick till skolan varje dag för att kämpa och få bra betyg.

Jag själv orkar knappt med små G:n. Knappt det.. Det är inte det att jag inte kan få bättre betyg, för det kan jag. Bara det att jag är så otroligt jävla lat och helst skulle vara och göra en massa andra saker istället för att sitta inburad hela dagarna.

Man spenderar ju nästan hela sin ungdom i skolan. Slöseri med tid säger jag bara!! Man lever ju bara en gång och borde få göra allting man vill och kan medan man är ung. Hur kul är det att titta tillbaka sen på tonåren och bara tänka på att man för det mesta pluggade.
Inte för att jag gör det, men tänk om. Och så borde jag egentligen vara om jag nu vill få VG eller MVG. Men då prioriterar jag mitt liv och mina nöjen före skolan. Mycket jävla viktigare tycker jag! Tänk om lärarna också tänkte så, och om det var så för alla. Hur det hade varit bra ;) Ja, det vet jag ju inte, men vill gärna tro det om jag får.
Nog för att jag skulle vilja ha ett bra jobb när jag går ut skolan. Framförallt ett roligt jobb. Inte nån satans kontorskärring. Eller läkare, tandläkare, kirurg, LÄRARE eller något i den stilen. Dom ligger överst på listan av mina mardröms jobb.

Och här sitter jag nu, med skolböcker framför mig som jag borde gräva ner mig i, men istället fastnade jag här, på facebook och med att stirra överallt annat istället för att koncentrera mig på böckerna.

Vi kan alltså konstatera att jag inte är en skolmänniska. Finns säkert dom som tror det bara för att mamma är lärare, men då kan jag tala om att så är det inte :)

Till dom här två är det nej tackOch dom här blir man ju lite mera sugen på :)

"djurvolontär" eller något. Ja, jag är nog lite fjasig ;)
Make-Up artistEller så gör man som katten och chillar hela dagarna.
9 November

Nu ska jag snart hem från skolan. På måndagar känns det totalt meningslöst att befinna sig ens 2 meter för nära skolan och ännu värre innuti, eftersom jag bara har en lektion och på den lektionen brukar jag inte göra mycket annat än att rita. Det är ju såklart mitt eget fel om jag inte lär mig något, men ibland är det bara lite för jobbigt tycker jag :)

Jag behöver någon slags förändring känner jag. Allt är som samma hela tiden och då händer det att man blir less och vill göra något oväntat. Skulle vilja packa mina väskor och ta med mig mina närmaste och roligaste och bara åka iväg någonstans ett tag. Då menar jag inte familjen utan vänner och Johan såklart :)
Men nu är det bara att försöka göra det bästa utav situationen och försöka ha kul ändå.

Nu ska jag snart börja åka med bussen hem. Då blir det att se klart Benjamin Button och sen antingen plugga eller duscha. Får se. Måste såklart se True Blood också.

Jaha, hej hej..

7 Oktober

Här sitter jag, nyvaken och trött, klockan fyra på natten. Besviken är jag också och jag vettefan vad jag ska göra.
Känns som om jag skulle vilja dö för några dagar och sen vakna upp igen bara för att få slippa det här ett litet tag.
Önskar ibland att man inte kunde tänka så jävla mycket som jag alltid gör.

Kvällen har väl ändå varit sådär. Där ett tag hade jag, Ida, Sandra, Nina, Mackan och Viktor ett jävligt trevligt samtal och hade det bara bra och chilla. Kvällen blev ganska tidig och jag kom hem med feber och illamående. Ändå sitter jag här nu mitt i natten. Vad ska jag göra? Sova kan jag inte.

4 November

Nu är magen full av tacos och jag sitter på ug med Viktor och Clarissa.
Har idag hunnit ha engelska och dött av ansträngning. Sen svenska och varit poetisk och varit en budbärare med kloka ord. Ja, det kan ni ge er fan på.

Innan bilden gick jag och Viktor och hälsade på Vicky som var lite trött stackarn. Trött är jag också, kan bero på att jag inte ätit så mycket och inte sovit heller. Nej, jag får nog ta och skärpa mig.
Är det något mer jag måste skärpa mig med så är det ju skolan. Satan!! Jag måste ha G i alla fall. Går inte så himla bra för mig just nu, men det är då enbart för att jag är lat.

Dessutom ska jag ha svenska omprov IGEN!
Nej jag är less, less, less gramatiken skiten där. Varför ska man ens kunna det? Som om jag behöver veta vilka satser och ändelser som ska vara var och sånt. Jag kan ju tala svenska?! Och om jag skriver förstår folk. Eller?


Samma med matten. Som om jag behöver kunna lösa en ekvation med en massa x och parenteser och y:n. Nej, fyfan så onödigt. Nu ska jag tydligen få en lättare mattebok. Det är inte helt fel ;) Haha.

På bilden började jag måla Elvis. Får nu se hur det blir.
Idag ska jag plugga, se true blood och kanske hinna hälsa på hos Vicky och alla andra :)

3 November

Idag vaknade jag halv åtta. Började tio över nio så åkte med Putte till skolan. Han fyller btw 16 idag. Grattis till honom då. :)

Sen så har dagen segat sig fram, och jag hann bli seg jag också där i slutet. Ruben pratade på om politik och det är det absolut ointressantaste i världen enligt mig. Det är så tramsigt att man blir alldeles smurfig och vill fly iväg. Istället kan vi väl vara hippisar allihopa. Peace & Love är väl allt som behövs. Haha.

Idag har jag planerat att fara och simma, men får se hur det blir med den saken. Om Clarissa skulle komma med eller om någon annan hänger på. Frågan är ju hur fan jag ska orka sprattla där fram och tillbaka för att sen lukta klor och vara snygg. Neeej, kanske det blir en annan dag. Får se.

Så kanske man hälsar på hos Vicky, kanske man pluggar, kanske man ser Desperate Housewives. Kanske jag gör!!

Nej men DPHW är ju något som jag måste se så det är inget kanske.
Nu ska jag gå och laga mig mat eftersom far min har bestämt sig för att äta smörgåstårta och inte ska ni tro att jag blir bjuden. :(

Tjoenis


Kanske jag startar ett eget hippie parti?
Kanske redan finns, vad vet jag.
Men som sagt, jag är inte så in satt.

2 November

Pjoh!
Då har jag städat hela rummet så det är rent som på ett sjukhus!! Och det är sant, det luktar till och med lite som ett sjukhus härinne :S Läskigt, hatar sjukhus, måste nog spreja ner det med parfym här snart.
Jag bestämde mig för att städa jävligt noga eftersom Johan alltid börjar nysa när han är i mitt rum och det är bara för att snygg Polly kissen min älskar att smita in hit. Så nu är hon bannad från mitt rum och hon är förbjuden att gå in, vilket jag tvivlar på att hon bryr sig det minsta om. Så fort jag inte ser, slinker hon in.
Nog talat om min katt...

Idag har jag vaknat halv tio. Jävligt skönt, och sen bara stiga upp och sitta och se True Blood till klockan tolv, fara på skolan, ha en lektion, veta att jag fick IG på mitt matte "prov", och sen smita ner på Strandskolan och sen fara hem. Då har jag nött ännu mer True Blood och sen började jag med städningen.

Nu är jag så sugen på pepparkakor att jag inte vet vad jag ska ta mig till. I skafferiet har vi sockerfria till Bosse, så dom får jag inte ta och vill inte. Varför fan kan vi inte ha riktiga jävla pepparkakor? Jag blir besviken på mor min.
Men det är ju inte alltid så lätt veta vad jag vill ha.

Nej, nu ska jag pysa. ;) haha

RSS 2.0