Söndag 28 Februari 2010

Nu är helgen slut och vi fäller några tårar. Det är bara en skolvecka jävel kvar tills lovet räddar mig från döden och tur är väl det!

I lördags var det lite av en släkt dag kan man säga. Min lillbror fyller ju 13 idag så igår åt vi smörgåstårta. Mmmmmmm! Johan fick komma med och bli polare med min morfar. Dom blev riktigt tighta!!
Sen låg vi mest hemma och spelade Forza på projektor duken som pappa tog hem. Fanns int NÅ att göra i bränna.

Och idag då. Då tänkte ja, Sandra, Viktor och Johan fara och åka snowboard. Det vart int nå sånt och vi satte oss på skotrarna och åkte mot Lappberget. Blev inte så hemskt lyckad får då gick en skoter sönder och jag och Sandra fick åka hem med Mia, medan pojkarna bogserade skotern.

Och nu har dom pojkarna åkt iväg till Gällivare och jag och Sandra blev ensamma och övergivna i Överkalix. Sånt som händer och nu ska jag gå och stekas i bastun.

Tjingeling!!

Fredag 26 Februari 2010

Sitter på UG och är ensam som en liten fjärt i rymden. Däremot har jag fet spöat pappa i Forza!!
Det är FREDAg och ingen vill vara med mig. Som sagt, jag är en fjärt i rymden. Min flickor är i Kalix på party och här sitter jag och trycker i mig godis, läsk och fika. Tröst äta kallas det också.

Jag tror jag ska gå och spela Forza igen med nån tvilling. Eller med Ante. får se vem som vågar möta mig! The Queen of Forza. Yeeeeaaaooo!

Nej usch nu gick det överstyr och jag ska pysa iväg och skämmas.

Look at my horse, my horse is amazing. Give it a lick..
Mmm it tastes just like raisins

Den låten har jag fått i huvudet och haft kvar den ända sen förra helgen. Kul är det. Och nu tänker jag HÄMNAS och sätta den i huvudet på alla andra små smurfar här i världen. mohahaha

Lyssna och njuuuuut!

Mamma om du läser detta, tycker jag att du också kan lyssna på den. Den kan förgylla din dag!

Torsdag 25 Februari 2010

Det är sinnessjukt hur jag sitter och svettas i 800 minus grader. Kan bero på att jag nyss supit i mig VARM choklad, eller också kan det bero på att jag bara är för het helt enkelt.

Idag fick jag en geni idé. Jag tänkte bli pluggis och plugga kvällarna långa. Sen när jag kom hem kom jag på att jag tycker om att sitta vid datorn och ligga i soffan istället. Det är min typ av terapi som jag behöver för att orka med en till skoldag. Så min "geni" idé höll inte så länge tråkigt nog. Fast har ju ett liv också och då ingår inte läsaläxor varje kväll. Men mycket till liv är det ju inte att ligga i soffan? Skiiitsamma. Jag behöver min terapi och sen ha kick ass kul på helgerna. Eller något sånt?

Har nyss sett vampire diaries och svettas som sagt, jag vill sova samt ha en choklad fabrik i mitt rum. Fast när jag tänker efter blir det nog lite jobbigt med en massa Oompa Loompas som hoppar runt och sjunger och slemmiga peddo Willy Wonka som är en riktig Michael Jackson lookalike. Nej det räcker med en vanlig choklad fontän. Fast hur vanligt är det egentligen? Hmm, ja det kan man fråga sig.. Först ska jag styra upp pengar.

 

Onsdag 24 Februari 2010

Jag vet att jag är synsk. Jag har fått en bekräftelse nu idag.
Jag sa ju att demon lärarna tänkte lasta upp så mycket för oss stackars arma barn att göra innan lovet och gissa vad? Fyra prov nästa vecka. Ack vilken värld vi lever i. Dom är ungefär som dom där svarta spökena i Harry Potter som suger ut själen ur en. Dom är en bra liknelse för lärare. Men lärarna dom är lite mer diskreta med hela "svarta spök" grejen. Dom ger oss så mycket läxor att dom suger ut all våran ORK! Tack och lov lämnar dom själen ifred. Kanske, om man har tur.

John Helin, våran forna klasskamrat som alla saknar en gnutta, hade en bra teknik. Han dunkade näven i bänken och pekade med tummen neråt och ropade ut: Jag protesterar!!
Så hade jag velat göra idag. Varför gjorde jag det inte?

Så ikväll är det dessa jävliga läxor som ligger och gnager i mina fossingar och skriker om att jag måste göra dom.

Det är synd om mig. Ja, det är det.


Detta är då jag i protest.!

Måndag 22 Februari 2010

Helgen var precis som helger ska vara.
Kanske inte fredagen, som var ganska seg och tråkig. Låg hemma först hela dagen och höll på att DÖÖ av uttråkning, men sen på kvällen blev jag fri och for till Ida. Det var nästan lite dålig stämning, men vi åt some taco paj!. Gott var de då och Sandra är kryddarN och det blev hela så starkt. Men gott som jag sa!
Sen åkte jag iväg med Astrid, Oskar och Johan. Sen hem för att sova i vännäs.

Lördag åkte vi fyra mot Piteå för att se avatar i 3D. Fyfan så häftigt det var! Toy Story gubbarna i trailern sträckte ut armarna mot oss och Katten i Alice in Wonderland flinade och var äcklig.
Det klart bästa var då det blev helt tyst i biosalongen och Johan åt ett popcorn precis då och det lät högre än vad det borde ha gjort. Då kunde man inte hålla sig för skratt.
Det som var lite konstigt var ju att alla hatade Jacksully när han fått hela deras bamse träd förstört och sen när han skaffade sig en ny cool fågel att flyga på fick han tillbaka sin brud och alla började tycka om honom igen. Hon ville nog bara ragga. I alla fall var det mycket bättre att se i 3D än i vanligt. Så nu ska jag se så många 3D filmer jag kan i fortsättningen. Så de så.

Söndag var en chillar dag och vi sov till halv tolv. Inget mer intressant med den dagen direkt.

och idag har jag varit Back in school. Såklart pepprar demon lärarna oss med trilijoner läxor och prov att göra innan lovet, bara så att vi ska vara så slut att vi ligger helt utdöda när vi väl fått lov. Vilka jävular!!

Fredag 19 februari 2010

Då sitter man här igen, fortfarande med snori näsa och nära svimmnings attacker.
Men det hindrar mig INTE från att fara ut ikväll. Inte en chans att jag sitter hemma hela kvällen, det är ju fredag!

Och ARG blir jag för att jag int kan sova. Såklart vaknade jag före nio idag fast än ja hade kunna sova hela dagen om jag så ville. Nåja, nog hinner jag också. Johan kommer ju hem och då brukar det bli en hel del sovande. Huh.

Fram tills nyss har jag legat och sett Bröderna Grimm. Heath Ledger, Peter Stormare och Matt Damon var med och filmen var lite halv sjuk. Men eftersom jag också är ganska sjuk så jämna det ut sig och jag låg i mammas och pappas stora säng och bara kände lugnet.

Mitt rum ser som vanligt ut som ett jävla helvete med skit på golvet och överallt, plus mitt badrum som inte heller är så vackert. Jag ska ta mig fan försöka städa där idag. Rätt åt mig om jag då svimmar. :)

Nu började Britney Spears sjunga med sin slemmiga fjäskar röst på TV så känner ett starkt behov av att fly. 

Sick of beeing sick

Ska jag på skolan imorgon? Helst skulle jag vilja svara ett stort fett nej på det, men nu känns det ut som att jag måste. Annars missar jag säkert en massa saker som lärarna tycker är kul att plåga oss med.

Jag får fan se hur jag mår. Men kom igen, det är ju FREDAG imorgon! Inte kan jag väl ligga hemma då?
Livet är inte lätt. Haha.


Nej nu ska jag se en dokumentär om Susan Boyle..

Torsdag 18 Februari 2010

Godmorgon!
Här sitter jag med tjocksockor och massa varma kläder, snorar och huvudet dunkar på. Det är svin kallt i huset och jag blir så ARG för elementen är på jävlat järnet och ändå är det kallt som i en isbjörs rumpa!! Kanske beror det på att det är ca 30 - grader ute? Mmm, kul. Jag älskar när man inte kan gå utanför dörren utan att frysa av sig öronen och näsan och vanka fram som en pingvin med frusna kroppsdelar. Nej gud förbannat vad det ska håll på överdriva med minusgrader. Gud straffar nog oss för något vi gjort. Frågan är ju vad?
Människan gör jävulska saker hela tiden så vissa kan nog förtjäna 800 - grader, men jag har ju varit så snäll? Kan inte jag då få sommar och 28 + grader? :) Visserligen missbrukade jag hans namn nyss, men det är det nog så många som gör att han är van nu för tiden. Tänk bara på alla brudar och bög killar också då förstås i t.ex USA.. Så fort de rör sig så hoppar det ut ett Oh My God hur käften på dom.
Ska kanske inte säga så mycket. Jag har nog också mina ord jag säger rätt ofta så folk bara vill skjuta mig.

Nu blev jag less skrivningen och mina konstiga förklaringar. Kommer inte ens ihåg vad jag skulle skriva från början.. Men vill bara säga att idag ska jag mysa hela dagen hemma och sen ikväll ska jag se Vampire Diaries!!

Har ju prov idag. Jag måste göra det. Men frågan är ju, när då?

Skit på dig provjävel. I skit in you.


Vampire Diaries Kanal 6 kl. 20.00.

För er som undrade.

150 cm ren ondska? Jag? Vad du svamlar.

Johan säger att jag är 150 cm ren ondska. Då kan jag tala om, att det stämmer inte. Jag är faktiskt 160 cm. På pricken! Ren ondska kan stämma in ganska bra vissa tillfällen, men det ska jag inte gå in på.
Däremot är min åsikt att jag är 160 cm ren snygghet. Då får ju han säga vad han vill om det sen.

Nej usch. Jag är trött, sjuk, flottig i håret, flottig i ansiktet och alldeles snorig. Usch, usch, usch. Jag är hemma imorgon bara så att alla vet. Och blir jag frisk imorgon någon gång mitt under dagen när det fortfarande är skola så säger jag att : I was healed, it's a miracle. Men i denna stund känns det inte alls ut som att jag kommer bli helad och allra minst att det ska ske ett mirakel.

Bara för att det är så synd om mig tänker jag lägga mig i sängen och mysa ihop mig till en boll under täcket och där tänker jag ligga ända till efter lunch imorgon och jäsa. Bli frisk förhoppningsvis..

Godnatt alla friska barn. Sjuka också. Jag vill inte vara ren ondska nu. Känner mig alldeles för snäll ikväll..

Puss Johan Eriksson hela du är ren söthet :)

Summer turns to snowHörde den här idag och GUD så jag tänker tillbaks på i somras. Den väcker sommarminnen som ingen annan låt och jag älskar den. Fan, nu vill jag bara ha sommar! Snart blir man ju ihjäl tråkad och bleknar bort till ingenting.

Onsdag 17 Februari 2010

Är hemma nu. Känner mig risig och riktigt slut. Så for hem från skolan. Hade ändå bara två lektioner kvar.
Däremot fick jag sova så skönt som jag inte gjort på jävligt länge idag. Jag kom hem kring halv elva och sen somnade jag och drömde skit fräna drömmar. Då vaknade jag för cirka en timme sen och var lite glad till och med.

Nu måste jag däremot börja plugga samhälls som vi har prov i imorgon och sen klockan 2 tänker jag se Bandidas!


Tisdag 16 Februari 2010


+

++= En perfekt dag

Om vi nu lyckas komma oss iväg med skotern innan solen går ner. Det gör vi nog förmodligen inte och jag tänker inte gråta för det. Då får vi helt enkelt ta det en annan dag.

Jag, Ida och Sandra tänkte fara och grilla i solskenet, men det verkar som att Sandras skoter inte går igång och det känns ut sorgligt. För har orkat igenom skoldagen på grund av att jag längtat till vi ska ut på vårat skoter mission. Jaja, tråkigt när det händer.

Idag har jag bara varit på skolan och svamlat ihop nå för att göra dagen. Sen så har jag sytt klart min sänghimmel. Eller nästan i alla fall. Bara taket fattas. Sen blir det skit mysigt att sova i min säng. Jeeeo.

Nu ska jag göra någe annat. Så tjo hejs

Förresten, 7 månader idag med min pojk. :)

Måndag 15 Februari 2010

Idag har jag vandrat runt som en gammal kvinna på 97 bast med värk i hela kroppen. Ja jösses så det är synd om mig.

Egentligen skulle jag ha gjort läxa hela kvällen lång, men som vanligt gör jag det jag gör bäst, skjuter upp det till en annan dag. Faan, alltså. Att man ska vara så dum! Jag måst ta och skärpa till mig lite granna.

Nu vart jag less på det här och har nyss fått veta att Johan har magsjuka. Då blir det jag härnäst. Fan så kul. :(

Snowboard!

Sjukt skön helg! Den har bestått av snowboardåkande för hela slanten och nu har jag en förjävlig träningsvärk i hela kroppen. Men det var det totalt värt!
Idag åkte vi ner på andra sidan av lappberget och det var skit kul. Fort gick det och träd överallt. Så nog var man tvungen koncentrera sig.

Tyvär så gick det lite för fort en gång och jag dunkade huvudet ner i marken. Den gången tog det ont, men alla de andra gångerna jag vurpat har det varit som att landa på moln p.g.a all pudersnö. Jag älskar pudersnö, bara att det är sinnessjukt jobbigt att ta sig upp.

Vi var i alla fall ett helt gäng som åkte bara snowboard. har försökt lära Sandra också, men jag är så dålig på att lära ut saker och tyckte synd om henne när vi andra for i skogen, så nästa gång skulle hon ta slalom och då hänger hon nog med i skogen hon också! :)


Now I will chill and no one can stop me

Love hurts

Fredag idag..
Jobbig skoldag. Skridskor på morgonen och med tanke på att det var ca 30 - på morgonen och jag var så blond att jag tog leggins och tunika idag. Så jag skippade helt enkelt att åka skridskor och satt istället i kafeterian och hade extremt tråkigt.
Sen en massa andra "roliga" ämnen.

Var taggad inför rockkarusellen ikväll på ug. Det var inte speciellt kul. Ida och nina försvann och jag drack kaffe och läsk. Hehe. Nej usch så trist det var. Väntade bara på att Nya Edizons skulle spela. Dom var så bra att jag blev lite ledsen i ögat. Bästa låten var love hurts. Mycket fiiiin! Sen for jag hem..

Jag vettefan vad jag ska sen?

Positiv sammanfattning av dagen : Fredag
Negativ sammanfattning av dagen : Meningslös och skit apanal klåda konkelbärs dag.

kan också tillägga att jag inte längre är blond, utan brunhårig. I'm back!


Så bra låt! :)

Torsdag 11 Februari 2010

Fyfan så förbannad jag bidde!! Jag skulle skffa mig en toning till håret, men på stuk hade dom inge och på Salong Sofie var det inte öppet!!! Voj voj hur jag vill explodera.

I alla fall så är jag glad eftersom det är Vampire Diaries klockan 20.00 och klockan 21.00 på 6an ikväll. Det är jävligt bra, har sett det förut. Och sen klockan 22.00 på samma kanal är det Fast and Furious tokyo drift. Så det blir tv för hela slanten ikväll.

Nu måste jag däremot göra klart svin svenskan, men det ska nog gå bra det. Imorgon är det FREDAG. Undra vad man då ska hitta på?

Mm mm mmm, min torsdag kväll är räddad ;)


Vampire Diaries

Tokyo Drift.

Avatar

Nu har jag kommit hem från bion. Avatar var fan bra. Jävligt snyggt gjord tycker jag.
Se värd som tuuuusan. Enligt mig, vet ju inte vad alla andra tycker. Men det skiter jag i.

Nu har jag däremot en olidlig skit huvudvärk som dunkar sönder skallen på mig. Vill helst gå och sova, men kan inte göra det ännu. Får ju i alla fall sova två timmar längre imorgon. Hade nog stannat hemma annars. Så allvarligt less är jag skolan och fyra månader är det kvar tills sommarlovet. Men det är lugnt. Ska nog klara av det också :)

Läxor blev jävligt ogjorda ikväll, men det är sånt som händer när man faktiskt vill ha ett liv utanför skolan också Just det, hör där alla lärare som bara jävlas med läxor.

Tack och hej.

Onsdag 10 Februari 2010

Äter korvstroganoff nu och gott som tusan är det.
Ännu mer ska jag äta sen, för ikväll är det äntligen avatar på bio. Så då blir det att fara med Ida och Sandra om ingen mer skulle komma? Ingen aning, ingen aning.

Så snart ska jag till bränna och hälsa på Ida och sen till bion.

Kisse ropar. Han har blivit arg nu för han har nog stått där i tio minuter nu och mjauat. Stackarn har ju inga kläder på sig :)

Han är snygg Wille katten min ;) På tredje bilden hade vi rakat bort hans tovor. Han blev mobbad utav alla. Stackars karl .


    Min andra kitze Polly som gillar att ligga i sjuka ställningar och bara annars är väldigt söt. :) Då vet ni
  

Tisdag 9 Februari 2010

Har fan inte orkat uppdatera nå idag. Så gör det väl nu.

Hela dagen lång har jag tillbringat framför denna dator. Kul/tråkigt har det varit på en och samma gång.
Trots hemstudiedag glömde jag bort det. Eller glömde och glömde. Antar att jag nog int var så ivrig att sätt igång med svenskan. Så den förblir ogjord till på torsdag då jag ska skynda mig att göra klart den. Ni vet sådär "dagen före". Sånt är jag specialist på.

Sen for jag till ug. Ingen kom och sällskapade mig. Så jag började sy påmin röda mysiga sänghimmel. Snygg vet jag inte om den blir, men det är ju sånt man får se!

Har nyss fått tala med Johan i telefon om lite allt mellan himmel och jord. Och nu ska jag fan sova för imorgon är det skola. Om ingen hinner skjuta mig först.

Goodbye

Hemma

Gjorde klart mitt historia arbete kring tre. Sen tänkte jag få fara och vara social med Ida och Nina, men det blev inte så har varit hemma hela dagen och tråkigt har det varit. Usch. Hade jag gått ut skolan skulle jag aldrig klara av att vara arbetslös.

Blev lite glad idag ändå, då jag kom på att mitt the sims 3 fungerar på mamma och pappas dator. På min funkar det inte, men då idag fick jag äntligen spela det efter en månads jävla väntan.
Så då har jag spelat det i flera timmar och är totalt borta i huvudet.

Usch, när ska man få bli lycklig egentligen?
Just nu känner jag mig totalt olycklig och ledsen. Känner mig deprimerad och har som inte lust med något. Som om inget kan göra mig glad nästan. Om man kunde få åka utlomlands och bara ha KUL. Glömma allt annat som gör mig ledsen om och om igen.

Imorgon har jag hemstudiedag och då ska jag göra klart svenskan. Sen blir det väl sims resten av dagen, om nu inte något kul dyker upp. Det skulle jag inte tro att det gör. Så får väl isolera mig här hemma.

Jag älskar dig Johan <3

Svin lat

Int har då jag börjat med några läxor ännu. Satt kvar vid datorn ett bra tag och sen for jag ut och gick. Svettig som en gris då jag kom in. Konditionen min är riktigt dålig.

Men på fem minuter SKA jag börja med läxorna. Men jag är så lat att jag får se om jag ens gjort nå till ikväll. Det hopaps jag då i alla fall.

Förresten så ska jag ändra min bloggdesign här nå.

Måndag 8 Februari 2010

Ledig.. Klockan var kvart i nio när jag vaknade. Tror någon att jag är besviken?
Inte kunde jag somna om heller. Kan väl ha något att göra med att jag sov länge igår.

Idag väntar läxor, läxor och läxor.
Jag hade velat åka in till bränna och styrketräna med Sandra och kanske köpa mig något gott. Men tyvär sitter jag fast här hemma. Har ingen skjuts. Visst jag har ben, men dom är för trötta för att orka användas idag.


En jävligt bra låt. Finns inte på spotify. Jag har i alla fall inte hittat den! :(


Hörde den i den här filmen och då kom jag på att den var bra, hehe. Dessutom huvudpersonen, William, himla söt. Eller var. Eftersom Heath Ledger knarka ihjäl sig. Jävligt synd tycker jag.

 
Söt var han då.

Fast inte lika söt här. Haha.

 

Synd att alla mina TRE favorit skådespelare bara knarkade ihjäl sig vid ung ålder.

Heath Ledger  Brittany Murphy  River Phoenix

    

Sorgligt sorgligt.

Nu ska jag väl kanske sätta igång med läxorna.


Here I go again

And the positivity is just so far away, far away
You came along and ripped my heart away, heart away.

Dark feelings coming over me and I don't know if I can see the future without you by my side.Here I go again on my own.

Söndag 7 Februari 2010

Jaha då var den här helgen över. Eller riktigt över är den ju faktiskt inte eftersom jag är ledig imorgon och på tisdag, men då har jag förstås triljoner läxor att avverka. Mindre kul ska det bli.

Den här helgen har bjudit på lite allt möjligt. I fredags var jag med Ida och Sandra i Idas lägenhet där vi svamlade. Dom for till svartbyn sen, men det orkade inte jag och for till mig med Johan istället.

I lördags blev jag jävligt arg eftersom backen inte var öppen och solen var framme. Hade varit helt perfekt att åka, men gubbarna där är ju så efterblivna att dom inte klarar av att sätta igång liftjäveln ens. Men då trotsade vi dom och for och klättrade och åkte ner istället. Jag, Johan, Sandra, Viktor, Astrid, Oskar och Kent. Visserligen gick jag bara upp två gånger till mitten och åkte ner. Det vart för mycket för mig och min kondition. Speciellt när man måste gå i jätte snowboard skorna.

Sen for vi till Jock.
Han började spela något spel så jag satt och spelade lite gammal nintendo med Matilda istället. Måste säga att jag är sjukt bra. Eller så int ;)

Och idag bara chillande som vanligt.
Den här helgen har jag tryckt i mig så mycket gott jag bara kunnat. Ungefär som om jag måste äta så mycket gott jag kan i fall världen skulle gå under imorgon. Bara TRYCKT i mig massa gott. Men man måste ju få leva ;)

Nej men hejsvejssss!

Less

If you have to fight
that hard to make it work,
it's not working.

When you try your best but you don't succeed.
When you feel so tired but you can't sleep.
Stuck in reverse.
Could it be worse?

Torsdag 4 Februari 2010

Det är förbannat varmt överallt! Eller så är det bara jag som är het.

Idag har det varit ännu en värdelös skoldag.

Jag lyckades komma mig till ug och lämnade läxorna bakom mig. På kollade vi på Susan Boyle från Britain's got talent. Alla blev nog lite små rörda. Haha.
Sen en massa sjuka videor på allt möjligt.

En sak som Viktor skulle visa var när en dum idiot jävel kastar ner en hund från en bro. Jag gick därifrån. Hade aldrig klarat att se det och hade jag sett den så hade jag antagligen mått dåligt hur länge som helst. Djurplågeri förstår jag mig inte på. Alla som torterar djur vill jag hänga upp och ner med huvudet 2 milimeter ovanför en stor myrstack och sen kleta in dom i doms eget blod så att tusentals myggor äter upp dom.
Då skulle jag vara en torterare, men dom skulle förtjäna det. Hehe.

Beware.

fredag imorgon!

Onsdag 3 Februari 2010

Nu är jag på bättre humör. Somnade till och är nu nyvaken och nyduschad. Känner mig full och bakis på samma gång. det kanske inte är så kul, men känner mig lite gladare nu då jag sovit och duschat..

Nu är det ju bara vad fan jag ska göra i natt? För sova kommer jag nog inte kunna. Haha, rätt åt mig.

Nej jag is int skriva nå mer ointressant nu. Hej hej.

Pang poff död

Här sitter jag. Svettas har ont i röven av alldeles för jävla mycket sittande idag och dimmig i huvudet av allt dumt och onödigt lärare försöker trycka in i tjockskallarna våra. Det är synd om oss.
Ni kan tänka er situationen.

Och här sitter jag igen och skriver en sinnessjukt lång jävla schiiiiit historia uppsats som bara knossar sönder huvvet på mig. Jag ORKAR inte!!!
Plus att jag har en svenska artikel att skriva också. Ojojojojojoj.
Nej hörni. Ni som är arbetslösa och kan ligga hemma och chilla eller göra vad som helst utom att plugga kan skatta er riktigt jävla lyckliga. I want out!!

Mina ögon faller igen nu snart. Är hemskt trött hade velat sova eller hade mycket hellre sett Entourage nu och bara legat här i sängen och druckit multivitamin. Mm mm mm.! :) Hur livet hade varit gott då.
Men nu suger det och jag kan inte göra det.

Nej för jag ska göra läxor.

*sätter en stor fet bazooka mot huvudet*.........PANGBOOM!...SPLASH. Blod överallt!!!!!!!!

Såhär i efterlivet tänkte jag bara säga att det här är ju ingen barnvänlig blogg. Alldeles för mycket svordommar och blod.

WihoooO!

Till helgen ska här åkas snowboard!
Ska bli så jävla kul efter allt väntande. Förra året åkte jag bara en gång. Ångrar det en hel del.
Började när jag var 12 och har åkt varje vinter sen dess. Tyvär är man väl inte direkt super bra ändå. Man får väl träna upp sig!

Jag tror i alla fall den öppnar. Linda Pettersson sa så och då tycker jag att det är så. Pistmaskinen var tydligen fixad. Tråkigt ändå, hade velat ha flera decimeter puder snö att åka i. Det är ju det härligaste.
Ska dra med Johan och hans snowboard också. Kanske vi blir ett helt gäng som är och åker? Det hade varit kul det också. Men helst vill jag inte till Lappberget alls, utan till alperna kanske? ;) Eller något stort fjäll med svin många backar. Jaja, drömma kan man ju.

Och bilderna nedan är då jag.. Som ni ser.
   
Visserligen liknar jag en kille på bilderna, men icket. De är jag.. Hehe.. Skiitkul.

Ikväll var jag i alla fall och simmade med Ida och lyckades bra utan att drunkna. Svimmade nästan i duschen som den vekling jag är efter bastun och mitt hjärta dunkade nästan ur bröstet då jag simmade. Oh yes, jag är på god väg att bli simmare i OS eller så.

Nu ska jag sätta in min powerking i kylen, som jag ska ha imorgon på svenskan då vi ska se en film i två timmar..

Adjöö

Tisdag 2 Februari 2010

Jag ska ta och styra upp en ny header. Jag duger int till sånt och kan inte ändra färgen på bakgrunden, så förvänta er inget fint. Jag ska hur som helst göra mitt bästa, som man alltid ska ;)

Här sitter i alla fall little me och dricker varm oboy i hopp om att bli piggare. Hela dagen har varit som ett zombie töcken av dimmor och jobbiga personer som knuffas. Jag BEHÖVER semester. Kom och ta mig långt härifrån. Gäller bara en vecka eller två. Jag är uttråkad.. Skolan tråkar ut en så pass mycket att man är tråkig efter skolan också. Det är inte bra. Int fan ska man ju spendera halva sitt liv i skolan. Man ska leva, men det blir int mycket till att leva då man sitter där instängd som nån jävla papegoja i bur hela satans dagarna. AAAAAAH!

En stor jävla BONUS är att måndag och tisdag nästa vecka är vi lediga. Och då, då ska jag fan sova ut..

Tror nog det blir simma ikväll, men så trött som jag är finns det risk för att jag drunknar lite grann.

Pappa har skaffat mig tyg till en sänghimmel. Rött genomskinligt tyg dessutom. Garn mysigt och kanske blir det lättare för mig att sova då? Är i nån period där jag drömmer mardrömmar och sover dåligt.

Nej, skulle det nu bara bli vår så skulle jag sluta vara negativ.

Tack och adjö.

Måndag 1 Februari 2010

Nej, nu vill jag fan ta upp ritandet igen. Är så dålig på att komma mig igång, men när man väl börjat är det kul. Bara det att jag är nästan för lat för att ens orka börja.
Senaste teckningen jag ritade var till Idas 17 års dag som jag gav till henne.

På Ida och David. Om nu någon ser det.
Blev fan nöjd för ovanlighetens skull. Jävligt kul var det att rita den, så känner att nu måste jag fan börja igen. Och det ska jag.
Så fort som jag har fått alla läxor of my ass. Har ju ett par läxor här på lager som jag måste ta itu med. Ska jag försöka göra ikväll. Dom riktigt BITER mig och skriker och är arg. Dom vill bli gjorda, men jag vill helst int. Fast, måste man så måste man.

Nu har vi närmare 1000 kronor till balen som är i trean. Visst, det är ett jävla bra tag kvar, men lika bra att börja i tid, så blir det inte lika mycket att spara sen.

Har dessutom börjat noja över min hårfärg igen. Jag vill ha långt svar hår igen, please. Gärna nu på en gång. Dessvärre blir det nog inte så. Så in i helvetes svårt att få det ljust sen igen..

Jeeeeeo!! Nu ska jag börja med läxorna. Skit skola...


Japp, där var man svarthårri. Två år sen.


-You make
a rainy day a sunny day, sunny day <3

RSS 2.0