Ångest dag

Usch vad tråkigt. Johans semester är slut imorgon och till och med jag har ångest för det. Jag har ju ändå tre veckor kvar. Idag kommer mamma, pappa och Kalle hem också. Eller i natt. Jag önskar att jag och Johan hade fått ha huset i flera veckor till, det har varit så himla mysigt så jag har en sån fet ångest att jag vill lägga mig och dö nästan.

Nå igår så var jag, Sandra, Johan och Viktor till luleå och hämtade en liten bil åt Viktor. Sen for vi hit till vännäs och åt och jag och Sandra gick och såg på hopptävlingen i stallet. Jag och Sandra hamnade i extas när vi såg alla fina hästar. Vi hoppade nästan upp och ner av glädje. Saknar att vara en häst nörd :(MIN!!

"Thank you, come again"

Fick nyss ett samtal från en indier. Han talade dålig engelska och det var knappt att jag förstod vad han sa. Han lät precis som Apu i Simpsons. Pappa har köpt en fruktskål av honom tydligen. Som han inte har betalat. Enligt Apu. Men det har pappa visst gjort så han försökte lura en stackars liten flicka. Eller som han kallade mig: Madame. hehe.
Han upprepade flera gånger: "i'm goin back to india 1st of August. I need the 340 kr on bank giro" Dessutom uttalade han min pappas namn som "Jones Karlsson." Han lät faktiskt precis som Apu. Lite småkul.

Hallå

Är alldeles slut. Gick och la mig kanske kring ett i natt och så väcker Nemo mig kvart i 6. Jag springer ut med honom och ger honom mat. Johan får ligga kvar i sängen och ha det bra.

Ikväll är det tänkt att vi ska grilla och bada i bubbelpoolen. Får inte dra hit nå mycket folk för då blir nog mor och far min mycket arg. (:

Idag tror jag, så är det typ hopptävling i stallet. Är inte säker, men det är då sjukt mycket hästar och folk där nere just nu så. Hade velat gå och se, men får väl se hur det blir med det.

Tjorv pelle

Nu har jag och Johan huset i vännäs för oss själva ända till på måndag och det är hur skönt som helst. Vi är också "barnvakt" åt Nemo. Han gillar inte mig har jag märkt. Han springer efter Johan hela tiden och skäller på mig när han ser mig. Johan har ikväll farit och spelat poker och Nemo har då gnällt som en bebis och skält och varit alldeles skogstokig. Usch vad jobbigt.

Familjen min är nu i Sundsvall och far min förlora nästan körkortet påvägen dit. Han får nog sakta ner en smula i fortsättningen ;)

Tänkte se true blood i min ensamhet, men det var så läskigt så nu sitter jag här istället. Har också låst alla dörrar eftersom jag är rädd att bärplockarna lurar här i skogen i väntan på att få stjäla mina stövlar och mitt toapapper.. Tro mig det har hänt, men inte mig som tur är. Ännu... dam dam dam DAM!!!
Imorgon blir det jobb igen från 08.00 till 16.30.

Bilder från min kvällsprommis med Nemo.jobbar

Har inte skrivit här på länge nu. Igår fick jag tillfälligt jobb på konsum och är idag också. Imorgon skulle jag tydligen också vara. Skönt med pengar, däremot mindre skönt att jag egentligen skulle vara hundvakt den här veckan för att mamma, pappa och min bror far neråt Sverige. Så Johan får helt enkelt vara hundvakt. Stackarn. Sista veckan av hans semester och allt.

Nå nu ska jag äta klart och sen fara tillbaka.

Bio

Ikväll bär det av mot Luleå för att se sista delen av Harry Potter. Jag ser fram emot det hur mycket som helst. Jag är ju en liten HP nörd och lär nog alltid vara. Synd bara att vi inte kunde boka samtidigt som Elin och petter. Dom ska se kl 18.00 och vi 18.20. Vi bokade lite försent.

Helgen har faktiskt varit bra och lördagen joinade jag alla andra i dimman och det var kul för en gångs skull! Träffade även nytt folk.

I lördags var det också min och Johans 2 års dag! Helt sinnessjukt vad fort det gått.

Och en flum bild på oss.

tjenis

Idag har jag varit på vännässtranden och badat. Där var också Sandra, Viktor, Elin och Petter. det var fan skötn i vattnet. Tyckte då jag..

ikväll vet jag inte vad som händer. Får väl se, tror i alla fall vi skulle till Jock och äta.

Hejhej

Foto

Hej hej! Idag ringde någon gubbe och fixa fyra biljetter åt mig och min familj till Jägarna 2. Till världspremiären den 17:e augusti dessutom!!! Helt skönt. Det ska bli jätte kul att se den när den nu är inspelad här i Överkalix. Hoppas på att den är bra också.

Igår var jag med Angelica och Ida till ca halv två på natten. Vi började kring 5 med att spela Mario Party 8 på Wii och efter det for vi runt på bränna några svängar. Till Lomträsk hann vi och sen for vi tillbaka och bakade chokladbollar. Mmm. Så spelade vi lite till och den gången vann jag otroligt nog.

Sen for Ida hem och jag och Angelica for och fotade överallt för det var så himla fint. Dimmigt som tusan och lite sol. Så vi for till alla möjliga ställen och fotade. Med mobilerna dock, men det ska nog ha blivit bra ändå.Nemo på stranden

Har varit på vännäs stranden (eller venice beach som jag skulle vilja kalla det) och badat med Nemo och mamma. Eller jag har inte badat, men han har. Det var skit varmt i vattnet.

Har också varit med Sandra och Elin idag och tagit det lugnt pluss ätit lite cheesecake på fenix, men mammas är då tusen gånger godare.

Tjenis

Sitter och har ont i magen. Ska försöka släpa mig iväg till bränna och så måste jag få nå skjuts också. Jag känner som inte för att sola, jag blir rastlös på en gång, men jag kan ju inte sitta hemma hela tiden. Jag skulle mycket hellre ut på nå mission eller vad man ska kalla det, men när man inte har körkort går det ine. Bara ca 3 månader kvar tills jag får ta körkort så är väl bara att vänta.

Jag har hunnit måla nå grindar nu på morgonen, men blev less för det var så varmt!!

Snart har Johan semester i 3 hela veckor och det ska bli nice att få ha han hemma längre än två dagar i veckan.

byebye

Tjoho

Har varit ute i två timmar och staplat ved. Är totalt slutkörd!!

Har idag hunnit vara till min pappas kusin Tomas och hans fru Heddy i Sansjärv i deras stuga. Det är så sjukt mysigt där!! Är flera år sen jag var där sist så det var kul att få hälsa på dom. Har hunnit övningsköra en hel del idag också.

Ska slänga upp någon bild..

Flotte

I lördags var jag och åkte flotte och vi firade Krille som fyllde 20. Det var kul och jätte fint väder fick vi! Vi badade bastu och i älven och hade det allmänt bra.

Här har jag några bilder. Och äntligen fick jag mig en bild på mig och mitt hjärta.Det får räcka.

Tråk

Jaha, i natt har jag sovit 5 timmar. Det har varit en förjävla natt alltså. Dessutom är det ju dåligt väder idag. Usch vad tråkigt. Det betyder alltså att jag kan göra ved och jag har ingen bra bortförklaring. Det är ju knappast för varmt.. 

Ikväll får jag väl se vad jag ska göra. Hjärtat kommer ju hem. Honom vill jag gärna mysa med. 
RSS 2.0