Happy New Year

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag har varit till London två gånger det här året. Dessutom har jag snabbt provat att vara vikarie i första klass & så har jag flyttat i hus & varit till Boden & sovit på hotell!

Hur har ditt 2013 varit?
Det är varit ett dåligt år. Ett sorgligt. Visst har det hänt några roliga saker, men det har ändå varit ett sorgligt.

Blev du kär i år?
Nej för det är jag ju redan. Fast nog händer det ibland att man blir lite extra kär också.

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?
23 juni då svärfar gick bort, 12 september då vi flyttade i huset & 19 oktober då jag fyllde 20 år.

 
Vad är din största framgång 2013?

Ja, jag vet inte om jag haft någon större framgång det här året.

Bästa köpet?
Mio! Eller det var ju mamma & pappa som köpte honom. Om det ska vara vad jag betalat själv så är det London resan i mars med Nina & Lisa. Vi hade roligt!

Vad spenderade du mest pengar på?
Snus, mat & bensin tror jag. Haha. Fick hem ett papper från Ica där det stod att jag handlat för över 30 000 kronor där det här året.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att flytta i huset såklart. Jag blev riktigt glad då jag såg Big Ben för första gången också. 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?

Avicii - Wake me up & Hey brother

Vem har du umgåtts med mest? 
Angelica & Johan givetvis.

Har du haft ett förhållande under 2013? 
Yes indeed

Vart reste du under 2013?
London i mars & London i november.

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014?
Ja, lite mindre bekymmer tack.

Vad gjorde du på din födelsedag?
Släkten kom på dagen & åt & fikade & på kvällen hade jag & mina brudar fest.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Ojoj inte vet jag.

De bästa nya människorna du träffade?
Haha, tror inte jag träffat så många nya :)

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?
Stå upp för dig själv, ta ingen skit så som orättvisa & elakhet & sluta vänta på andra hela tiden. Ha roligt & att jag ska tro på mig själv :) För det är jag inte bra på. Någon med sämre självförtroende får ni ju leta efter.

 
 

Galway Girl

Idag då är det fjärde advent! Dan före dan före dopparedan.
 
Klockan 6 har jag vaknat eftersom Johan blev utringd på jobb då strömmen försvunnit i Lansjärv. Jag såg några filmer & grät till alla. Det var en sån morgon. Då man är jätte trött, inte kan sova & hela världen är dålig & man ligger & tycker synd om sig själv. Jag gillar inte såna gånger det minsta så jag tog & gjorde peppakakshus. Glad var jag då jag skulle öppna förpackningen, men då var såklart flera av delarna trasiga. Fast det fixade jag lätt! Sen åkte jag då & slängde skräp på återvinningen. Det gäller att hålla sig sysselsatt när man har en dålig dag.
 
Jag har ritat mycket på senaste. Jag har ritat julklappar. Flera gånger har jag inte varit på humör, men då slår jag bara på The High Kings & då går det hur bra som helst! Det är ett irländsk band. Jag vill bo på irland. I alla fall resa dit. The rocky road to Dublin (en av deras låtar) får mig att rita utav bara fan! Haha jag är nog lite konstig. Hur många i min ålder lyssnar på sånt?! Fast jag gillar att föreställa mig att jag är på nån pub på Irland eller på en promenad vid ängar fulla med får, så som i P.S. I Love You filmen. Dessutom älskar jag hur irländarna pratar. Fast man fattar inte så mycket.
 
Förresten. Har ni hört Galway Girl låten?? Den är så himla bra! Lyssna på den.
 
 
 
 
 

Arg & dum

Ååååhh. Jag känner mig så arg. Ändå sitter jag & lyssnar på julmusik i mitt överpyntade "julrum". En sak som gör mig arg är att det regnar.. Den 20:e december... Vafan. 
 
Sen så är jag arg för att jag känner mig dum för att jag är sjuk & inte kunde jobba igår. Fast allvarligt. Det hade inte varit kul för nån kund att träffa mig igår då jag var febrig, snorig & hostade en gång i minuten. Så inte kunde jag jobba. Alltid när jag är sjuk känner jag mig skyldig, men så ska det då inte behöva vara. När man är sjuk ska man få bli frisk i lugn & ro utan den där jävla känslan. 

Arg är jag alltid. Nästan.. Jag är alltid arg på någon eller något. Fast i hemlighet såklart. Jag tror alla är lite arga varje dag. Det är ju kanske inte heller så bra. Fast man kan ju inte hjälpa om någon gör en arg. Då är det ju deras fel & inte mitt. Haha. Kanske jag borde gå & lägga mig?
 
 
Igår, eller när det var, när jag sov så feberyrade jag som fan.. Jag trodde klockan var fem över fyra & att Johan kom upp för trappan för att hälsa på mig. Jag talade med honom & la mig & sov igen. Så vaknar jag & inser att klockan bara är halv fyra & att han inte alls kommit hem ännu. Haha.
 

tatum

 

2013

2013 har varit ett dåligt år. Ett tragiskt år. 2010, 2011 & 2012 var heller inga höjdare. Kan inte 2014 bli ett riktigt bra år?! Nu tycker jag att man förtjänar minst fem bra år när man haft så många dåliga. Förresten så var inte 2006, 2007 eller 2008 heller så bra, men det har att göra med att jag då var ett teen & det är ju aldrig speciellt lätt. Skönt att man aldrig mer behöver vara ett teen. Usch. Nej så nu förtjänar jag fleeeera bra år efter varandra. När jag räknar ihop de dåliga åren så blir det sju. Undra om jag råkades krossa en spegel någon gång under 2005? 
 
De saker som varit bra med 2013 var att jag varit till London två gånger. Först på våren & sen på hösten. Så har vi ju flyttat i hus också. Fyllt 20 år har jag också hunnit med.
 
Fast annars... Nej det har inte varit så himla bra. Johans pappa gick bort & det var jätte hemskt. Sen har ju flera andra i kommunen gått bort också. Det har verkligen varit tjugohundraTRETTON.
 
Så nu är det bäst för 2014 att det blir ett bra år. Förhoppningsvis får jag börja på universitetet. Jag fyller 21 & får spendera min första sommar (sen jag var 8) i huset. Det ska grillas, varje helg!
 
Jag kommer glatt vinka av 2013 på nyårsafton. Så det så.
 
 

Vänta & vänta

Det är en jobb helg i helgen, men det gör ingenting. Hemma gör man ju inte så mycket. Speciellt inte ikväll. Jag har varit så glad idag att jag är ledig lördagkväll & så hade jag INGEN att umgås med & INGET att göra. Som tur var kom jag på att ringa Maja & fråga om vi skulle ta en promenad med vovvarna. Gud så skönt med en promenad. Det är det bästa när man är frustrerad.
 
Jag har nu slutat äta godis, såhär lagom till jul. Jag råkas alltid göra så, men jag har fått så dålig hy & det är godis som är problemet. Dessutom har jag blivit lite fläskig haha. Jag har gött upp mig för vintern så att säga. Lika bra då att få bort fläsket innan det blir sommar igen.
 
Jag har kommit på en sak. Jag är en sån där som väntar. Väntar på alla. Jag vet inte hur mycket tid jag har slösat bort av mitt liv av att sitta & vänta på folk. Fy vad meningslöst. Så tror man att man bara ska behöva vänta en timme, men istället får man vänta fyra. Ofta. Men nu är det slut med det! Då tänker jag hitta på saker hela tiden så får alla andra vänta på mig istället ;)
 
Nu ska jag göra mig klar för promenaden!

9 December 2013

Vad jag fryser om fötterna! Det är så kallt här inne. Jag eldar i både kakelugnen & järnspisen. Till min fasa upptäckte jag att det kryllar av spindlar i vedhinken. Jag ska gå & hälla ut den i kallvädret så alla spindlarna far iväg. 
 
Just nu sitter jag & ser Polarexpressen & ska värma mig glögg. Mys! Förresten, har ni sett julkalandern? Barna Hedenhös uppfinner julen. Den är så himla bra. Första julkalendern på lääänge som är så bra. Man får skratta varje gång.
 
I lördags var jag på julbord på hotellet med OK. Det var jättegod mat & jag hade ganska roligt. Dessutom kostade kvällen inte ett öre då jag fick drinkbiljetter hela tiden. En gratis utgång är inte illa. Haha. Synd bara att alla for hem så himla tidigt. Tänkte på alla som kom från andra kommuner & ville ha kul & så blev hotellet näst intill tomt vid halv ett tiden. Usch vad trist.
 
Men idag måste jag plugga matte för på onsdag har jag omprov i matte. Det går nämligen inte så bra för mig.
 
 

Hej hopp

Håller på att leta julklappar nu. Jag tycker det är svin kul att fixa julklappar. Usch vad jag kommer skämma bort mina barn. Julgranen kommer inte synas på grund av ett överskott av julklappar. Jag vill gärna få minst två döttrar så jag kan köpa gulliga prinsessor & sånt åt dem. Fast jag får nog bara pojkar & får köpa bilar & sånt trist. Haha. Nej men nog vill jag ha pojkar. Två pojkar & två flickor! Gärna får flickorna vara tvillingar. Haha, herregud. Dream on. Fast min farmors pappa var faktiskt enäggstrilling (säger man så när det är trillingar som är identiska?) så en liten chans har man ju.
 
Nu spårade jag ur & började skriva om barn när jag egentligen skulle skriva om julklappar. Fast det is jag inte heller göra.
 
Idag & igår har jag jobbat på OK & imorgon ska jag sova litegrann för jag har gått & lagt mig alldeles för sent de senaste dagarna.
 
Godnatt!
 
 

..

Idag har jag slagit in tre julklappar. Det tycker jag är roligt! Nog för att man bara sliter upp pappret, men det är som ändå roligt att göra fina paket.
Ikväll ska jag & Johan på bio här i Överkalix. Hunger Games, Catching Fire. Jag tror det är skitbra. Jag hade ju sån tur att jag vann två biobiljetter i höstas via en facebooktävling. Så det blir gratis för oss. Haha. Däremot har de ju skaffat en popcornmaskin till bion så det ska jag då köpa!!
 
 
Jag har fotat mitt julpynt.
 
Orkade inte köpa julgardiner så jag satte bara dit några rosetter.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don't grow up. It's a trap.

När man är liten längtar man så det nästan gör ont tills man blir stor & kan göra vad man vill. Nu när man är stor vill man vara liten igen. Att vara 4 år var ganska hakuna matata. Det var inte speciellt jobbigt att glida omkring på sin trehjuling, kolla på disney timmen & hänga med de andra vännäs ungarna på dagis. Det var livet. Haha. 
RSS 2.0