Arg & dum

Ååååhh. Jag känner mig så arg. Ändå sitter jag & lyssnar på julmusik i mitt överpyntade "julrum". En sak som gör mig arg är att det regnar.. Den 20:e december... Vafan. 
 
Sen så är jag arg för att jag känner mig dum för att jag är sjuk & inte kunde jobba igår. Fast allvarligt. Det hade inte varit kul för nån kund att träffa mig igår då jag var febrig, snorig & hostade en gång i minuten. Så inte kunde jag jobba. Alltid när jag är sjuk känner jag mig skyldig, men så ska det då inte behöva vara. När man är sjuk ska man få bli frisk i lugn & ro utan den där jävla känslan. 

Arg är jag alltid. Nästan.. Jag är alltid arg på någon eller något. Fast i hemlighet såklart. Jag tror alla är lite arga varje dag. Det är ju kanske inte heller så bra. Fast man kan ju inte hjälpa om någon gör en arg. Då är det ju deras fel & inte mitt. Haha. Kanske jag borde gå & lägga mig?
 
 
Igår, eller när det var, när jag sov så feberyrade jag som fan.. Jag trodde klockan var fem över fyra & att Johan kom upp för trappan för att hälsa på mig. Jag talade med honom & la mig & sov igen. Så vaknar jag & inser att klockan bara är halv fyra & att han inte alls kommit hem ännu. Haha.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0