Vänta & vänta

Det är en jobb helg i helgen, men det gör ingenting. Hemma gör man ju inte så mycket. Speciellt inte ikväll. Jag har varit så glad idag att jag är ledig lördagkväll & så hade jag INGEN att umgås med & INGET att göra. Som tur var kom jag på att ringa Maja & fråga om vi skulle ta en promenad med vovvarna. Gud så skönt med en promenad. Det är det bästa när man är frustrerad.
 
Jag har nu slutat äta godis, såhär lagom till jul. Jag råkas alltid göra så, men jag har fått så dålig hy & det är godis som är problemet. Dessutom har jag blivit lite fläskig haha. Jag har gött upp mig för vintern så att säga. Lika bra då att få bort fläsket innan det blir sommar igen.
 
Jag har kommit på en sak. Jag är en sån där som väntar. Väntar på alla. Jag vet inte hur mycket tid jag har slösat bort av mitt liv av att sitta & vänta på folk. Fy vad meningslöst. Så tror man att man bara ska behöva vänta en timme, men istället får man vänta fyra. Ofta. Men nu är det slut med det! Då tänker jag hitta på saker hela tiden så får alla andra vänta på mig istället ;)
 
Nu ska jag göra mig klar för promenaden!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0