Lilla vän

Idag får vi kanske hämta hem lill Mio. Han hade lite feber nu, men den kanske hinner försvinna till senare.
 
Jag har ätit en riktig frukost idag. Jag äter aldrig frukost för det är inte alls gott att äta på morgonen, men idag gjorde jag det i alla fall. Jag har suttit & sett Morden i Midsomer & nu tänkte jag kanske rita något.
 
Det var synd att vi missade loppisen i hirvijärvi igår, men Mio är viktigare så det gör inte så mycket. Synd bara att jag missade alla de, säkert, fina sakerna som fanns att köpa där. 
 
Nej, rita var det ja.

It's the little things.

Vårt lilla hjärtegryn Mio har fått åka till Luleå på Djursjukhuset. Han har så ont i magen att han skriker om man rör i honom. Vi var tvungen lämna honom kvar där. Oj vad jag ville gråta då. Han såg så himla ynklig ut. Han undrar säkert varför vi bara lämnade honom när han har så där ont. Bara han nu får komma hem imorgon! <3
 
Ikväll har jag vari & druckit nå vin hos Angelica på balkongen. Det var mysigt. De är ju såna kvällar som är bäst. Då man som bara njuter av livet. It's the little things that makes life worth living.
 
Dessutom har jag & mamma bokat en resa till London 31 Oktober!! Jag längtar ju så in i norden. Det blir ett bra 20års firande för mig.
 
 
 

And if you close your eyes

I natt drömde jag en mardröm. När jag sen vaknade blev jag så glad & varm i kroppen för att den inte var sann. Ni vet. Jag brukar till exempel drömma att jorden är påväg att gå under & så vaknar jag & inser att jag bara ligger i min egen säng & att världen är precis som den ska. Den känslan man då får är helt underbar. Man är så glad att det bara är en dröm.
 
Fast det tråkiga är, att mardrömmen jag hade i natt, blev sann bara 15 timmar senare. Så när jag vaknar imorgon kommer jag inte få den där fina känslan. Jag visste inte att jag kunde drömma sanndrömmar. Trodde inte såna fanns. 
 
Och nej drömmen hade inget med något förhållande att göra. Calm down.

Onsdag 24 Juli 2013

Åh vad det känns hemskt att jobba då det äntligen blivit riktig sommar. Det är inte kul, men inget att göra åt saken.
 
Dagen har varit seg. Brännande sol & arbetsbyxor. Ingen bra kombination. Däremot har jag haft en rätt trevlig morgon, då jag & Julia åkt omkring i Bränna & vattnat kommunens alla blommor. Solglasögon, någon godis & lite mixmegapol & p3. Vi går dagarna i ända & väntar på att Wake Me Up med Avicii ska dyka upp & varje gång den gör det blir vi båda så glada & traskar på med gräsklipparna i högre fart än tidigare. Sommarens låt. Pompeii låten är också det.
 
Alldeles nyss kom jag från farmor, som var så snäll & bjöd på lite vin. Så vi har suttit där i myggtältet & haft det bra en stund.
 
En serie som är bra: Orange is the new Black. Det var mamma som tipsade mig om den. Oväntat nog. Den är ganska brutal & som små äcklig. Hon brukar inte gilla sånt.
 
 

Söndagsångest

Marknaden är över. Varje år, klockan 17.00 på marknads söndagen drabbas jag av en liten ångest. För då stänger marknaden & det är ett år kvar tills nästa gång. Marknaden här är ju den största händelsen på hela året. Alla ser framemot den. Det är nästan som en högtid.
 
Nu är den slut & imorgon måste jag jobba. Men jag hade HEMSKT kul igår! Dansade hela natten. Jag kan inte dansa för fem öre, men det spelar ingen roll såna gånger. Jag dansar hellre än bra.
 
Det hade också varit kul om man fått stå & dansa med sina tjejkompisar utan att nått litet pervo ska komma & gnida sig mot en. Tror de på allvar att man tycker det är kul? Vissa gånger igår hade jag lust att knäa dem på känsliga ställen. Jag ska börja köra Jenna Marbles minen. Då vill de nog inte vara i närheten av mig längre.
 
"It's like dancerape."
  

16 Juli 2013

Det har regnat nästan hela dagen & när vi på jobbet åkte upp mot Jock för att plocka sopor var det som om någon kastade fulla vattenhinkar över hela bilen. Det är längesen jag sett så mycket regn & det bådar ju inte gott heller att det regnar så mycket för till helgen är det marknad! Det roligaste på hela året. Fast kanske det regnat klart nu?
 
Idag är det min & Johans fyra års dag. Det firade vi med att sova efter jobbet, kalla & blöta. Haha. Sen skulle vi till Jock & äta middag med hans familj, men jag mådde så dåligt så jag stannade hemma. Mormor & morfar firar dessutom 53 årig förlovningsdag idag. Kanske vi också kommer göra det någongång.
 
Imorgon är jag ledig från jobbet för då väntar något sorgligt. Nämligen begravning. Jag har aldrig varit på en begravning förrut så jag vet inte hur jag kommer vara direkt. Ledsen förstås. Näe, livet är inte rättvist.
 
 

hej & hå

Jag älskar verkligen att ha helg. Inte. Det är nästan så jag längtar tills jag får fara på jobbet. Jag ljuger inte. Nu till helgen är det marknad. Den kommer bli dålig. De senaste helgerna har varit tråkiga & allmänt skit så det är nästan en ren befrielse att få fara på jobbet.

.

 

Måndag 8 Juli 2013

Åh vilken söndagsångest jag hade igår. Jag kände verkligen hur jag inte ville fara & jobba klockan sju på morgonen. Jag ville ligga i sängen hela dagen & se film. Eller kanske leka med söta hundar i vännäs. Kanske till & med åka båt, men jag var tvungen jobba.
 
Det är aldrig så hemskt som man tror att det ska vara en söndagskväll. Fast jag tycker världen är snål med två puttiga dagars ledighet. Minst tre borde det vara för att slippa ha ångest 50% av sin lediga tid. Hade man haft åtminstone tre dagar ledigt varje vecka så skulle man ju faktiskt hinna leva ett eget liv. Ja, har man tur kanske det blir så någongång i framtiden. Haha fast det tvivlar jag på. Men ni måste ju hålla med om att det är omänskligt att jobba bort typ hela livet. Jobb är inte vad livet går ut på!!
 
Fast jag trivs på mitt jobb jag har nu, men såna där tankar har jag ändå alltid. För det är ju sant. Människan skulle vara lyckligare om man fick chans att göra vad fan man vill lite oftare.
 
 
 

WWF

Nu har jag blivit WWF vän. Det kostar bara 330 kr om året & det är ju ingenting. Jag tänkte att ens pengar kan ju för en gångsskull gå till något bra så jag gick med.
 
Jag hade velat bli orangutang fadder också, men jag ska vänta till jag har ett fast jobb så jag vet att jag alltid har pengar.
Egentligen hade jag velat bli fadder till en massa olika djur, men det har jag inte riktigt råd med. Oj vad jag önskar att jag var rik.
 
 

Tomorrowland

Jag vet inte om jag har så mycket att skriva om. Varför jag alls loggade in här vet jag inte, men något kan jag väl i alla fall skriva.
 
Jag hade velat börja fara ut. Alltså på barer, nattklubbar & så vidare, men jag orkar INTE hålla på att åka till luleå, kalix & gällivare. Då måste man dessutom skaffa chaufför & det är inte det lättaste. Jag är 19 år. Då ska man ju nästan vara & göra sånt. På Sangs is jag ju inte sitta. Det är mest bara killar där. Jag kanske måste börja åka till andra kommuner om jag ska göra sånt. Jag önskar jag hade en privat chaufför. Då hade jag farit så ofta jag kunde.
 
Lägenhetsfesterna har dött ut här i Överkalix. Fast det gör inte så mycket. Det var bara drama så fort man for på en sån. Jag hatar grisfester.
 
Nå jag & Sandra ska då i alla fall åka på Tomorrowland någon gång. Det är en festival utomlands någonstans & HUR det hade varit roligt. Sök på Tomorrowland på youtube så får ni se. Oj oj oj.
 
 
 
 
 
 

Måndag 1 Juli 2013

Grattis till Sara (johans syster) & Mattias som fått en till liten pojke! Jag var helt säker på att det var en flicka, men jag hade tydligen fel.
 
Jag jobbar, ritar, äter, lyssnar på musik, gosar med hundar & sover. Det är vad jag gjort de senaste dagarna. Jag har en sån period då jag bara hittar ny, jättebra, musik hela tiden! Jag lyssnar på dem så fort jag sätter mig vid en dator. Önskar att jag kunde få dem i bilen!
 
Som sagt har vi ju en ny liten familjemedlem. Mio! Han är så söt, men lite orolig är han då han saknar sin mamma.
 
Här är i alla fall två låtar jag halvt svimmar till.
 
 
 
 
RSS 2.0