27 November 2013

Mitt humör är som vädret. Stormigt. Jag hade massa tvätt,  jag förstod inte matten, jag har varit klantig hela dagen, hundarna har inte lyssnat för fem öre så Nemo har jag varit riktigt arg på & sen utsatte jag mig för något som jag är jävligt rädd för.
 
Det klantigaste jag någonsin gjort hände idag när jag skulle laga lunch. Falukorv & spagetti. Jag hade köpt en sån där falukorv med jätte hårt skinn & jag stod där & försökte skära. Plötsligt slinter den vassa köttkniven & åker rätt i min mage. Det tog så ont. Jag tänkte: "Jaha, nu har jag knivhuggit mig själv i magen". Snabbt lyfte jag på tröjan & där var det då inge blod. Det var bara ett märke som svullnade upp lite, Där stod jag ett tag & stirrade på min mage & tänkte på vilket pinsamt samtal jag hade behövt göra i fall jag verkligen hade knivhuggit mig själv.
 
"Hej jag heter Emma & behöver en ambulans till Vännäsberget i Överkalix. Jag har råkat knivhugga mig själv i magen. Skynda er, det blöder som fan"
 
På riktigt. Hade det varit lite hårdare hade kniven glidit rakt in. Jag borde nog bara gå & lägga mig för natten. Jag är ju en fara för mig själv.
 
 
.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0