Guld

Nu måste jag vara här & skriva igen. Alltid när solen är framme på morgonen när jag ser ut genom fönstret i matrummet så blir det såhär fint. Jag kan stå länge, länge & se. Hugger någon ner skogen här utanför så ska jag giva dom på moppo. Dessutom springer "mina" fyra ekorrar omkring upp & ner & runt om träden hela tiden. Det är också något som kan roa mig länge.
 
En morgon nu i helgen kom Johan ner & hittade mig ståendes framför fönstret.
 
"Vad gör du?" frågade han.
"Tittar på ekorrarna" svarade jag medan jag skrattade åt hur de betedde sig.
 
Fast en sak har jag märkt som gör mig arg. Det är tre stora ekorrar & en liten. Den lilla får minsann inte vara med. Den får inte ens komma nära maten för de andra.
 
Jag blev lika sur i höstas då det hade kommit en ny häst till ridskolan här nedanför oss & jag såg hur de andra hästarna jagade den & bet den tills den snubblade i ett försök att springa undan. Den försökte komma sig upp & den andra hästarna sprang runt den. Tillslut jagade de in den i skogen & den fick inte komma därifrån. Mobbing finns då bland djur också. Nu får den hästen stå i en egen hage eftersom de var så elaka mot den. Stackars liten.
 
Juste, solen på morgonen var det jag först skrev om. Jag kom av mig lite. Jag har tagit kort på det så att ni kan få se hur fint det är. Det ser ut som guld. fast det är vackrare i verkligheten.
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0