Så det så!

Imorgon, hör & häpna, blir det faktiskt lite "Alla hjärtans dag" för mig också. Jag & Johan ska äta gomiddag, äta pannacotta till efterrätt & sen ska vi bada bastu & dricka öl. Igen. Jätte mysigt!
 
Johan tycker Alla hjärtans dag är jätte fjantigt & undrade varför det ska finnas bara en dag som man ska visa att man älskar varandra. Det ska man väl varje dag, tyckte han. Det är ju klart man ska visa det varje dag, men 14 februari är ju en "högtid" samma som halloween osv. Då kan man lika gärna fråga: "Varför klär man ut sig på halloween?" Ja, man gör det för att det är roligt helt enkelt. Av samma andledning ger man varandra blommor & godis på Alla hjärtans dag, för det är ju faktiskt roligt! 
 
Jag älskar alla högtider & gillar att fira. Det är ju kul att det finns såna där speciella dagar då man kan göra något extra så som att äta supergod middag eller få blommor eller vad som helst istället för att bara ha en tråkig vanlig vardag. Livet är till för att firas & därför ska man fira saker så fort man får chansen tycker jag. Så det så.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0