Tålamod

Vad sur jag blir! Jag kämpar & kämpar med veden! Idag kom jag på en jätte bra idé! Vi har bara en liten skottkärra att hämta ved med & veden är i ett litet hus jätte nära skogen & det är både läskigt & jobbigt att gå dit när man ska hämta den. Då kom jag på att pappa har en stor vagn till sin gräsklippare & att jag kan ta & fylla hela vagen proppfull med ved, köra ner den till huset & låta den stå där så slipper man gå upp så himla ofta. Givetvis var då vagnen totalt översnöad. Is snö dessutom. Alldeles stenhård. Så inte fick jag fram den & när något inte går som jag vill blir jag så arg att jag får ett bryt nästan & snör allt omkring mig. Som nu då blev jag så less att jag bara hackade med spaden allt vad jag hade & skrek. Haha. Sen gick jag in.
 
En gång skulle jag göra pannkakor & de bara fastnade i stekpannan. Tillslut blev jag så arg att jag hackade sönder alla pannkakor i total vrede & snörde dem i väggen & sen grät jag en skvätt. Därför undviker jag ofta att göra sånt som tar hårt på tålamodet. Jag har inget tålamod. Hemskt dålig egenskap.
 
Som Alfred sa då Emil frågade varför han aldrig blir arg: "Jag blir inte arg så ofta men, när jag blir arg, då blir jag så förjordat arg att jag inte vet vad jag gör."
 
Så nu dricker jag kaffe & äter kakor så jag ska lugna ner mig. Lyssnar på Happy låten också. "Because I'm Happy!"
 
 


Kommentarer
Hanna

Hahaha... Bättre med kaffe å kaka.
Hoppas på bättre tur för dig en annan dag.
Ha det gott!

Svar: Mycket bättre :) Detsamma!
Emma

2014-02-21 @ 23:31:21


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0