Ajöss med möss

Det nya året har väl inte börjat jätte bra precis. En armé möss har flyttat in i vårt hus & vi krigar mot dem för fullt. Det ser ut som om vi vinner, men man vet inte. Det kan ju vara hur många som helst! Sju stycken dödade vi igår (snyft) & idag ingen. Jag hör att det är en under trappan, men det är kanske mor mus som är listigare än de andra. För den musen har inte farit i fällan ännu.
 
USCH vad jag tycker det är hemskt att döda djur. Det skär i hela kroppen på mig. Givetvis är det Johan som sköter det. Han sätter ut fällor, slänger bort de döda & igår fick han slå ihjäl en liten stackare som levde när den satt i fällan. Jag höll för öronen & sprang upp på övervåningen. Jag klarar inte av att höra eller se djur lida. Jag mår så DÅLIGT!
 
Fast igår sent på kvällen blev jag riktigt arg & äcklad över en grej de gjort. Jag blev så less & idag har jag storstädat hela huset för att få bort all musbajs. Det är så äckligt så äckligt. Jag har gått omkring med en ful min hela dagen. VI ska köpa en grej som sänder ut ultraljud som möss tydligen ska tycka är obehagligt. Då håller de sig borta & så slipper man kanske döda dem. Ultraljudet skulle inte ha någon effekt på hundar & katter. Så det är ju bra.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0