cause you had a bad day

Ibland har man såna där dagar då allt känns dåligt & jobbigt. En dålig dag. Idag är en sån dag & jag vill helst bara ligga & se tv under en filt. Jag har varit trött hela dagen & sovit två gånger. Jag tycker inte om dåliga dagar & jag önskar att jag bara hade det högst en gång om året.
 
Mamma & pappa är i Grekland & det känns hemskt trist att de inte är hemma. Då har jag alltid något att göra när jag är ensam hemma.
 
Imorgon ska jag jobba & det känns nu ganska skönt att då fara dit istället för att vara här hela dagarna.

Congratulations

Ojdå. Jag har visst glömt bort att jag har en blogg. Tur att jag kom ihåg det igen då. För jag har väl säkert jätte många läsare som otåligt väntar på min nästa uppdatering. Eller kanske inte. 
 
Nu har jag i alla fall SOMMARLOV!!
...hade jag skrivit om jag var ett lyckligt skolbarn, men så är inte fallet utan jag jobbar fredag kväll & hela helgen medan alla andra får göra sig redo för midsommar. Jag vill nypa min lillebror i örat när han säger emot när jag talar om för honom hur bra han har det. Fast det kan ju inte han rå för. Inte visste jag heller hur bra jag hade det när jag gick skola. Jag tänkte bara: fyfaaan vad jobbigt med läxor, buhuhu. Ja usch det är ju hemskt vad korkad man var. 
 
Till alla studenter:
 
 

bluuu

Jobbig, jobbig kväll på jobbet. Massor med folk & stress. Nu när jag jobbar så mycket blir man så "less" (eller vad man ska säga) folk när man slutat att jag helst bara sitter hemma & ser någon bra film eller läser en bok på altanen. Det är jätte skönt att vara själv ibland!
Dessutom är det alltid kanonväder då jag jobbar! Visst har jag jätte tur? By the way så klarade jag inte matten.... hösten 2015, here I come!

Nu ska jag ser lite Game Of Thrones.
RSS 2.0