Stockholm, fotboll & käftsmällar

Igår kväll bokade vi flyg, hotell & biljett till fotbollen! Jag & Johan åker till Stockholm 29 maj till 2 juni. Först torsdag till lördag ska vi bara glida omkring & se Stockholm. Johan har ju inte varit där. Sen på söndagen ska vi till Solna på Friends Arena & se Sverige - Belgien. Det blir ju intressant. Hoppas jag gillar det!
 
Kul att jag har något att se framemot nu till sommaren. För när jag kommer hem därifrån är det nog bara jobb som väntar.
 
Förresten. Jag kommer vara ledsen imorgon. Jag är redan ledsen. Jag har upptäckt ett stort hål i en tand & jag som ska till tandläkaren imorgon.. Oj oj vad det kommer bli dyrt. Funderar på att gå omkring med ett hål istället. Dessutom har jag fått en räkning på 400 kronor för en serie jag beställde hem. Men jag skickade tillbaka den för flera veckor sen & det verkar som om de inte tagit emot det så jag får nog betala 400 kronor för en serie som jag inte ens har. Ibland får man en käftsmäll av livet. Först ett tandläkarbesök, & sen ett till tandläkarbesök för att laga tanden förmodligen & nu 400 spänn för ingenting. Dessutom bilförsäkring för 800 kronor. Tack för det.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0