The Oscars

 Inatt har det varit Oscarsgalan i USA. Jag hade så viljat se den, men den sändes på tv halv tre inatt & då sov jag gott i sängen.
 
Nu överallt finns det bilder på olika skådespelares klänningar. Ganska trist för männen som alla har någon kostym på sig. Kvinnor har lättare att få uttrycka sig själv genom kläder vid såna tillfällen, med en kort, en lång, en färgglad, en svart eller en prinsessklänning osv. Medan det enda männen kan göra är  att sätta på sig en kostym. Trist för dom.
 
Jag minns då jag gick balen & Johan gick med mig. Jag hade min fina röda klänning på mig & Johan var jätte fin i sin kostym. Efteråt sa han: "Alla sa hela kvällen hur fin du var, men inte var det då någon som sa det till mig ens en gång." Förrutom jag då haha. Nå ja.
 
12 years a slave var en av de filmerna som fick mest Oscars, så den ska jag se. Jag undrar en sak också.. Varför får aldrig Leonardo Dicaprio några Oscars? Han är ju jätte duktig & är med i flera stora filmer per år. Han hade åtminstone kunnat få en Oscar för Titanic när den var. 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0